Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

UCUZCU ERTAN !

  Çok onurlu(!),haysiyetli(!),Kozlu Belediye Başkanı Ertan, yine ucuz işlerle uğraşmaya başladı. Evimizin suyunu kesti, Mahkeme kararı ile seve seve değil diğer türlü açmak zorunda kaldı. O Mahkeme sonuçlandı, kaybetti.Şimdi yaptığı hukuksuz uygulamanın bedelini devam eden tazminat davasının  sonunda,kendi ödemez ise Belediyeye ödetecek. Ucuz işlerle uğraşmayı çok seven Ertan, benim gazeteme ait Halk Otobüsü Şirketinden verilen 2 adet ücretsiz ulaşım kartını iptal ettirdi. Hayatımız o kadar etkilendi ki sormayın ! Her gün Halk Otobüsüne binmiyor, kendi araçlarımızı kullanıyoruz. İptal olmadan olduğu gibi. Ucuzcu Ertan, yaptığımız haberlerden dolayı defalarca benim ve çalışanlarım hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunarak, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu iddia etti. Sonuç ;” TAKİPSİZLİK” Hatta hakkımda bir köşe yazımla ilgili suç duyurusunda bulunmuştu.Hayretler içerisinde kalmıştım. “Biz Megolaman sanıyorduk,adam Şizofren çıktı.” Başlıklı köşe yazısı ile ilgili Zonguldak genelinde 27 Belediye Başkanından hiç biri “Beni kastediyor, benden bahsediyor, kişilik haklarıma saldırıda bulunuyor,bana hakaret ediyor.”diye  Savcılığa hakkımızda suç duyurusunda bulunmamasına rağmen Ertan Şahin alınganlık yapıp(!) üzerine  alınıp hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş. Sonuç ; ‘‘TAKİPSİZLİK” Çok şaşırdım. Acaba neden bir tek Ertan Şahin ? *** Son olarak bizim ucuzcu, kendi yandaş, besleme medyası dururken benim gazetemin çalışma ofisi diye Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’ne Zabıta gönderip “Ruhsat başvurusunda bulunsun.” demiş. Diğer yandan da yardımcısının eşi olan personeli ile görüşüp bana karşı çıkaracakları zorlukları hesaplıyorlarmış. Ne yaparsın, ucuz işlerler uğraşmayı seviyor adam… Beni böyle yıldıracağını sanıyor! Anlayamadı hala, bu tür ucuz işlere pabuç bırakmayacağımızı… Bende bununla muhatap olmaktan, bunun başkanı olduğu belediyeden ruhsat talep etmektense, gazetenin merkez ofisini Zonguldak’a taşıdım. Şimdi alsın o ruhsatı münasip bir ihtiyacı olan gazeteye versin. *** Bu belediye başkanlığı koltuğunda oturan samimiyetsiz, ucuz işlerle uğraşmayı seven Ertan isimli şahsiyet, diğer yandan kendisine neden kinci davrandığını soran meclis üyelerine, ‘Benim kimseyle husumetim yok, herkesin elini sıkarım’ diyormuş… Çok güldüm. Ben böyle içi ile dışı aynı olmayan, hırslarının esiri olmuş, geçici olarak oturduğu Devletin Makamının verdiği güçle karşısındakilere güç ve gövde gösterisi yapacak kadar acz içerisinde olan biriyle bırak bu dünyayı 7 Cihanda bir araya gelmem. Bu şahısla bir tek yerde karşılaşırız, o da hukukun önünde hesaplaşmak için… Yaptığın bütün Hukuksuzlukların adalet önünde sana hesabını sordurmak benim boynumun borcu olsun Ertan… 
Ekleme Tarihi: 24 Ekim 2015 - Cumartesi

UCUZCU ERTAN !

 

Çok onurlu(!),haysiyetli(!),Kozlu Belediye Başkanı Ertan, yine ucuz işlerle uğraşmaya başladı.

Evimizin suyunu kesti, Mahkeme kararı ile seve seve değil diğer türlü açmak zorunda kaldı.

O Mahkeme sonuçlandı, kaybetti.Şimdi yaptığı hukuksuz uygulamanın bedelini devam eden tazminat davasının  sonunda,kendi ödemez ise Belediyeye ödetecek.

Ucuz işlerle uğraşmayı çok seven Ertan, benim gazeteme ait Halk Otobüsü Şirketinden verilen 2 adet ücretsiz ulaşım kartını iptal ettirdi.

Hayatımız o kadar etkilendi ki sormayın !

Her gün Halk Otobüsüne binmiyor, kendi araçlarımızı kullanıyoruz. İptal olmadan olduğu gibi.

Ucuzcu Ertan, yaptığımız haberlerden dolayı defalarca benim ve çalışanlarım hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunarak, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu iddia etti.

Sonuç ;” TAKİPSİZLİK”

Hatta hakkımda bir köşe yazımla ilgili suç duyurusunda bulunmuştu.Hayretler içerisinde kalmıştım.

“Biz Megolaman sanıyorduk,adam Şizofren çıktı.” Başlıklı köşe yazısı ile ilgili Zonguldak genelinde 27 Belediye Başkanından hiç biri “Beni kastediyor, benden bahsediyor, kişilik haklarıma saldırıda bulunuyor,bana hakaret ediyor.”diye  Savcılığa hakkımızda suç duyurusunda bulunmamasına rağmen Ertan Şahin alınganlık yapıp(!) üzerine  alınıp hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş.

Sonuç ; ‘‘TAKİPSİZLİK”

Çok şaşırdım. Acaba neden bir tek Ertan Şahin ?

***

Son olarak bizim ucuzcu, kendi yandaş, besleme medyası dururken benim gazetemin çalışma ofisi diye Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’ne Zabıta gönderip “Ruhsat başvurusunda bulunsun.” demiş.

Diğer yandan da yardımcısının eşi olan personeli ile görüşüp bana karşı çıkaracakları zorlukları hesaplıyorlarmış.

Ne yaparsın, ucuz işlerler uğraşmayı seviyor adam…

Beni böyle yıldıracağını sanıyor!

Anlayamadı hala, bu tür ucuz işlere pabuç bırakmayacağımızı…

Bende bununla muhatap olmaktan, bunun başkanı olduğu belediyeden ruhsat talep etmektense, gazetenin merkez ofisini Zonguldak’a taşıdım.

Şimdi alsın o ruhsatı münasip bir ihtiyacı olan gazeteye versin.

***

Bu belediye başkanlığı koltuğunda oturan samimiyetsiz, ucuz işlerle uğraşmayı seven Ertan isimli şahsiyet, diğer yandan kendisine neden kinci davrandığını soran meclis üyelerine, ‘Benim kimseyle husumetim yok, herkesin elini sıkarım’ diyormuş…

Çok güldüm.

Ben böyle içi ile dışı aynı olmayan, hırslarının esiri olmuş, geçici olarak oturduğu Devletin Makamının verdiği güçle karşısındakilere güç ve gövde gösterisi yapacak kadar acz içerisinde olan biriyle bırak bu dünyayı 7 Cihanda bir araya gelmem.

Bu şahısla bir tek yerde karşılaşırız, o da hukukun önünde hesaplaşmak için…

Yaptığın bütün Hukuksuzlukların adalet önünde sana hesabını sordurmak benim boynumun borcu olsun Ertan… 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.