Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

TÜRKİYE KAMU-SEN’DE İSABETLİ ATAMA

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciliğine Şahin Ören’in atandığı haberini tatilimi geçirdiğim Antalya’da aldım. İnanın Zonguldak adına çok sevindim. Şehrimden uzakta da olsa Zonguldak adına birilerinin hak ettiği makama atandığını duymak, şehrimiz adına kaybolmaya yüz tutan umutlarımızı yeşertiyor. Şahin Ören’i çok yakından tanırım; Eminim ki, Şahin Ören’in sendikacılığına Zonguldak’ta tek bir Allah’ın kulu laf edemez. Sendikal anlamda ve temsil ettiği ideolojideki duruşundan bu güne kadar zerre taviz vermeyen, dürüst, ilkeli ve liyakatli kişiliği ile tanıyan herkesin sevdiği ve saydığı bir insandır. Tek eleştirilecek yanı, sendikal faaliyetler esnasındaki heyecanlı ve eylemci tavırları olabilir ki, bu da bir sendikacı için olumlu bir özelliktir. Şahin Ören Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği makamını aslında bundan 3 yıl önce hak etmişti. İşin bir başka yönü ise Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciliğini uzun süre başarı ile yapan ve toplumun her kesimi tarafından sevilen ve sayılan başarılı Sendikacı Kadir Bacıoğlu’da Genel Merkeze kendisinden sonra bu makama liyakat olarak Şahin Ören’in uygun olacağını işaret etmişti. Ama 3 yılı bomboş geçiren, sendikal anlamda Bacıoğlu’nun bıraktıklarının üzerine tek bir tuğla koymayı beceremeyen birileri bu makama gelmek için Ankara’da MHP’nin kapısında yatıp kalkıp, yalan ve iftira ile Şahin Ören’in İYİ Parti yanlısı olduğu algısını yayarak bu makama talip oldular. Algı operasyonlarında başarılı da oldular. İstedikleri makamı elde ettiler. Ama netice sendikal anlamda bomboş geçen bir 3 yıl oldu. Bu 3 yıl içerisinde Ören duruşundan ve Sendikal mücadelesinden taviz vermeden aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam etti. Anlaşılan o ki, Genel Merkez 3 yıl önce yaptığı hatayı fark etti ve emaneti ehline teslim etti. Bu atama ile Türkiye Kamu-Sen en büyük iyiliği önce kendine sonra Zonguldak’a en son olarak ta Şahin Ören’e yaptı. Zonguldak adına ve çatısı altında sendikal mücadele veren memurlar adına umutlarımızı yeşerten bir atama oldu. Hayırlı uğurlu, olsun. Allah utandırmasın.
Ekleme Tarihi: 27 Temmuz 2023 - Perşembe

TÜRKİYE KAMU-SEN’DE İSABETLİ ATAMA

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciliğine Şahin Ören’in atandığı haberini tatilimi geçirdiğim Antalya’da aldım.

İnanın Zonguldak adına çok sevindim.

Şehrimden uzakta da olsa Zonguldak adına birilerinin hak ettiği makama atandığını duymak, şehrimiz adına kaybolmaya yüz tutan umutlarımızı yeşertiyor.

Şahin Ören’i çok yakından tanırım;

Eminim ki, Şahin Ören’in sendikacılığına Zonguldak’ta tek bir Allah’ın kulu laf edemez.

Sendikal anlamda ve temsil ettiği ideolojideki duruşundan bu güne kadar zerre taviz vermeyen, dürüst, ilkeli ve liyakatli kişiliği ile tanıyan herkesin sevdiği ve saydığı bir insandır.

Tek eleştirilecek yanı, sendikal faaliyetler esnasındaki heyecanlı ve eylemci tavırları olabilir ki, bu da bir sendikacı için olumlu bir özelliktir.

Şahin Ören Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği makamını aslında bundan 3 yıl önce hak etmişti.

İşin bir başka yönü ise Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciliğini uzun süre başarı ile yapan ve toplumun her kesimi tarafından sevilen ve sayılan başarılı Sendikacı Kadir Bacıoğlu’da Genel Merkeze kendisinden sonra bu makama liyakat olarak Şahin Ören’in uygun olacağını işaret etmişti.

Ama 3 yılı bomboş geçiren, sendikal anlamda Bacıoğlu’nun bıraktıklarının üzerine tek bir tuğla koymayı beceremeyen birileri bu makama gelmek için Ankara’da MHP’nin kapısında yatıp kalkıp, yalan ve iftira ile Şahin Ören’in İYİ Parti yanlısı olduğu algısını yayarak bu makama talip oldular.

Algı operasyonlarında başarılı da oldular. İstedikleri makamı elde ettiler.

Ama netice sendikal anlamda bomboş geçen bir 3 yıl oldu.

Bu 3 yıl içerisinde Ören duruşundan ve Sendikal mücadelesinden taviz vermeden aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam etti.

Anlaşılan o ki, Genel Merkez 3 yıl önce yaptığı hatayı fark etti ve emaneti ehline teslim etti.

Bu atama ile Türkiye Kamu-Sen en büyük iyiliği önce kendine sonra Zonguldak’a en son olarak ta Şahin Ören’e yaptı.

Zonguldak adına ve çatısı altında sendikal mücadele veren memurlar adına umutlarımızı yeşerten bir atama oldu.

Hayırlı uğurlu, olsun.

Allah utandırmasın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.