Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

SUSHİ'LERİN DİYETİ...

Bu nasıl Belediye? Bu nasıl zihniyet? Bu nasıl yönetim? İşin çivisi çıkmış! Herkes düşmüş ganimetten pay kapmanın derdine... E tabi ne demiş atalarımız, 'Balık baştan kokar' *** Daha önce de yazdık! Kamuoyu adına uyarı görevimizi defalarca yerine getirdik. Ama hep kulak ardı edildi. *** Bunların saygınlık, itibar, kurumsal yapının zarar görmemesi gibi bir sıkıntısı yok! Eğer olsaydı, makam arabasıyla çapkınlık yapan şoför şimdi aynı görevde olmazdı. Eğer olsaydı, taşeronlarla her akşam gazino köşelerinde eğlenen, konsomatrislere  İstanbul'dan sushi getirten, imar müdürlüğündeki teknikerler, mühendisler aynı koltuklarında oturuyor olmazdı. Eğer olsaydı, belediyedeki kadro hala aile şirketi modeli devam ediyor olmazdı. *** Hal böyle iken yaptığı kaldırım ve duvar malzemesinin Devlete ait Belediyenin resmi plakalı aracı ile taşınması kendiliğinden doğal hale geliyor... Adamlar sushi'lerin, gazino alemlerinin diyetini ödüyorlar bir şekilde... *** Neyse ki şurada seçimlere pek bir şey kalmadı... Baştaki zevat bir daha aday yapılmayacağından emin olmuş ki, başka arayışlara girmiş şimdiden. CHP'nin meşhur (!) kedisi ŞERO ile kırıştırdığını bilmeyen yok! Daha bir sene önce umudunu kesip, 'Burada üst üste iki seçim alan yok. Biz işimize bakalım' diyerek geldiği günden beri kesesini doldurduğunu, paranın gücüyle işi bitiririm düşüncesiyle, gelene geçene tırpan vurup parayı istiflediğini de herkes biliyor! *** Ancak zavallı muktedirin bilmediği ya da hesap edemediği bir şey var! Kendisi aday olabilmek için önseçim öncesi üyelere para dağıtıp, fotokopiciye bile borcunu ödemeyen, borç takan, ona buna karşılıksız çekler kesip, şirketim battı diye borçlarının üzerine yatan bir Milletvekilinin bunu aday yapmaya gücünün yetmeyeceğini hesap edemiyor zavallım... *** Devletin makamının verdiği güç ve yetki ile 30 aydır adeta benimle savaşarak bedel ödettiğini sanan zavallı muktedire şimdiden söylüyorum; Hele o gün bir gelsin, elimdeki tüm bilgi ve belgelerle aday olmaya hesap ettiğin o siyasi partinin Genel Başkanı'na kadar gidip, hem o arkandaki şarlatanın, hem senin bütün pisliklerinizi ortaya döküp, ne mal olduğunuzu tek tek anlatıp gerçek yüzünüzü ortaya koymazsam namerdim! Bakalım o zaman da, her köşeye sıkıştığında şerefsizce söylediğin, 'Benden para istedi vermedim, onun için böyle yapıyor' yalanının arkasına saklanabilecek misin?     
Ekleme Tarihi: 28 Eylül 2016 - Çarşamba

SUSHİ'LERİN DİYETİ...

Bu nasıl Belediye?

Bu nasıl zihniyet?

Bu nasıl yönetim?

İşin çivisi çıkmış!

Herkes düşmüş ganimetten pay kapmanın derdine...

E tabi ne demiş atalarımız, 'Balık baştan kokar'

***

Daha önce de yazdık!

Kamuoyu adına uyarı görevimizi defalarca yerine getirdik.

Ama hep kulak ardı edildi.

***

Bunların saygınlık, itibar, kurumsal yapının zarar görmemesi gibi bir sıkıntısı yok!

Eğer olsaydı, makam arabasıyla çapkınlık yapan şoför şimdi aynı görevde olmazdı.

Eğer olsaydı, taşeronlarla her akşam gazino köşelerinde eğlenen, konsomatrislere  İstanbul'dan sushi getirten, imar müdürlüğündeki teknikerler, mühendisler aynı koltuklarında oturuyor olmazdı.

Eğer olsaydı, belediyedeki kadro hala aile şirketi modeli devam ediyor olmazdı.

***

Hal böyle iken yaptığı kaldırım ve duvar malzemesinin Devlete ait Belediyenin resmi plakalı aracı ile taşınması kendiliğinden doğal hale geliyor...

Adamlar sushi'lerin, gazino alemlerinin diyetini ödüyorlar bir şekilde...

***

Neyse ki şurada seçimlere pek bir şey kalmadı...

Baştaki zevat bir daha aday yapılmayacağından emin olmuş ki, başka arayışlara girmiş şimdiden.

CHP'nin meşhur (!) kedisi ŞERO ile kırıştırdığını bilmeyen yok!

Daha bir sene önce umudunu kesip, 'Burada üst üste iki seçim alan yok. Biz işimize bakalım' diyerek geldiği günden beri kesesini doldurduğunu, paranın gücüyle işi bitiririm düşüncesiyle, gelene geçene tırpan vurup parayı istiflediğini de herkes biliyor!

***

Ancak zavallı muktedirin bilmediği ya da hesap edemediği bir şey var!

Kendisi aday olabilmek için önseçim öncesi üyelere para dağıtıp, fotokopiciye bile borcunu ödemeyen, borç takan, ona buna karşılıksız çekler kesip, şirketim battı diye borçlarının üzerine yatan bir Milletvekilinin bunu aday yapmaya gücünün yetmeyeceğini hesap edemiyor zavallım...

***

Devletin makamının verdiği güç ve yetki ile 30 aydır adeta benimle savaşarak bedel ödettiğini sanan zavallı muktedire şimdiden söylüyorum;

Hele o gün bir gelsin, elimdeki tüm bilgi ve belgelerle aday olmaya hesap ettiğin o siyasi partinin Genel Başkanı'na kadar gidip, hem o arkandaki şarlatanın, hem senin bütün pisliklerinizi ortaya döküp, ne mal olduğunuzu tek tek anlatıp gerçek yüzünüzü ortaya koymazsam namerdim!

Bakalım o zaman da, her köşeye sıkıştığında şerefsizce söylediğin, 'Benden para istedi vermedim, onun için böyle yapıyor' yalanının arkasına saklanabilecek misin?     

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.