Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

SON MECLİS BÖYLE OLMAMALIYDI

Kozlu Belediye Meclisi Mart ayı ikinci toplantısı 8 Mart Cuma günü gerçekleştirildi. Beş yıllık dönemin son toplantısı 1 saat gecikmeli ve gergin başladı. Gerginliğin sebebi Erim’in 16 katı! Son meclisin son gününde Başkan Yılmaz ile kendi grup arkadaşları arsındaki fikir ayrılıkları yüzünden çıkan tartışma ve ikna çabaları nedeniyle yükselen sesler Belediye koridorlarında yankılandı. Mahkemenin iptal ettiği kişiye özel tamamen rant amaçlı yapılan, Sokakta bile avantasının peşin alındığı dedikodularının ayyuka çıktığı bir imar düzenlemesini, hiç biri yeniden aday dahi yapılmayan meclis üyeleri haklı olarak kabul etmek istemediler. O halde, önceki toplantılarda sürekli ertelenen, imar komisyonunun rapor dahi yazmadığı, mahkemenin iptal ettiği bir kararı, Kerim Yılmaz neden son toplantıda ısrarla meclisten geçirmek istedi? Son Meclis toplantısında kendi grup arkadaşlarının ret oyu vereceğini bile bile, beş yıldır birlikte çalıştığı arkadaşlarla ters düşme pahasına Kerim Yılmaz’ın Erim’in işini çözmeye kendini mecbur hissetmesinin sebebi neydi? Sokaktaki vatandaş, bu soruların cevabını merak ediyor! Her ne kadar toplantı sonunda Başkan Yılmaz çalışma arkadaşlarına geçen beş yıl içerisindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, helalleşse de, beş yıllık dönemin son toplantısı Kozlu Belediye meclisine yakışmadı. DEDİ-KODU’CUUUU!!!!! Uzun zaman ara verdiğimiz bu köşemize son günlerde aldığımız bomba gibi bir duyum nedeniyle tekrar yazma ihtiyacı duyduk. Sokakta, kahvehane ve birahane köşelerinde dahi konuşulduğuna göre insanın tam olmasa bile illaki vardır bir gerçeklik payı diyesi geliyor. Ödeme dengesi hepten yok olmuş, işçisinin maaşını dahi ödemekte zorluk çeken, bütün araçları, arsaları, tapuları hacizli bir belediye düşünün. Beş yıllık dönem sona ermiş, Belediye başkanı yeniden aday yapılmamış… Son günlerini izinde geçiriyor. Gerçi belediyeye gitse ne olacak? Makama gittiğini duyan alacaklılar anında kapıda sıraya geçiyor. Son gelen para ile işçi maaşları dağıtılıp, vedalaşılması beklenirken, Başkan parayı ödeyecek satın alma müdürüne kendisine yakın müteahhite ödeme yapılması talimatı veriyor. Müdür; ‘İşçi maaşlarını ödemedik.Ona ödeme yapmamız uygun olmaz’ diyor! Başkan;’Ben ne diyorsam onu yap’ diyor, müdüre. Bu sorumluluğun altına girmemekte ısrar eden müdür, giderayak Başkan tarafından görevden alınıyor. Sokaktaki vatandaş, ‘Böyle onurlu, dik duruş gösterecek insanlar az çıkar bu memlekette’ diyerek, görevden alınma pahasına işçinin hakkını korumaya çalışan müdüre övgüler yağdırıyor. 
Ekleme Tarihi: 14 Mart 2019 - Perşembe

SON MECLİS BÖYLE OLMAMALIYDI

Kozlu Belediye Meclisi Mart ayı ikinci toplantısı 8 Mart Cuma günü gerçekleştirildi.

Beş yıllık dönemin son toplantısı 1 saat gecikmeli ve gergin başladı.

Gerginliğin sebebi Erim’in 16 katı!

Son meclisin son gününde Başkan Yılmaz ile kendi grup arkadaşları arsındaki fikir ayrılıkları yüzünden çıkan tartışma ve ikna çabaları nedeniyle yükselen sesler Belediye koridorlarında yankılandı.

Mahkemenin iptal ettiği kişiye özel tamamen rant amaçlı yapılan,

Sokakta bile avantasının peşin alındığı dedikodularının ayyuka çıktığı bir imar düzenlemesini, hiç biri yeniden aday dahi yapılmayan meclis üyeleri haklı olarak kabul etmek istemediler.

O halde, önceki toplantılarda sürekli ertelenen, imar komisyonunun rapor dahi yazmadığı, mahkemenin iptal ettiği bir kararı, Kerim Yılmaz neden son toplantıda ısrarla meclisten geçirmek istedi?

Son Meclis toplantısında kendi grup arkadaşlarının ret oyu vereceğini bile bile, beş yıldır birlikte çalıştığı arkadaşlarla ters düşme pahasına Kerim Yılmaz’ın Erim’in işini çözmeye kendini mecbur hissetmesinin sebebi neydi?

Sokaktaki vatandaş, bu soruların cevabını merak ediyor!

Her ne kadar toplantı sonunda Başkan Yılmaz çalışma arkadaşlarına geçen beş yıl içerisindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, helalleşse de, beş yıllık dönemin son toplantısı Kozlu Belediye meclisine yakışmadı.

DEDİ-KODU’CUUUU!!!!!

Uzun zaman ara verdiğimiz bu köşemize son günlerde aldığımız bomba gibi bir duyum nedeniyle tekrar yazma ihtiyacı duyduk.

Sokakta, kahvehane ve birahane köşelerinde dahi konuşulduğuna göre insanın tam olmasa bile illaki vardır bir gerçeklik payı diyesi geliyor.

Ödeme dengesi hepten yok olmuş, işçisinin maaşını dahi ödemekte zorluk çeken, bütün araçları, arsaları, tapuları hacizli bir belediye düşünün.

Beş yıllık dönem sona ermiş,

Belediye başkanı yeniden aday yapılmamış…

Son günlerini izinde geçiriyor.

Gerçi belediyeye gitse ne olacak?

Makama gittiğini duyan alacaklılar anında kapıda sıraya geçiyor.

Son gelen para ile işçi maaşları dağıtılıp, vedalaşılması beklenirken,

Başkan parayı ödeyecek satın alma müdürüne kendisine yakın müteahhite ödeme yapılması talimatı veriyor.

Müdür; ‘İşçi maaşlarını ödemedik.Ona ödeme yapmamız uygun olmaz’ diyor!

Başkan;’Ben ne diyorsam onu yap’ diyor, müdüre.

Bu sorumluluğun altına girmemekte ısrar eden müdür, giderayak Başkan tarafından görevden alınıyor.

Sokaktaki vatandaş, ‘Böyle onurlu, dik duruş gösterecek insanlar az çıkar bu memlekette’ diyerek, görevden alınma pahasına işçinin hakkını korumaya çalışan müdüre övgüler yağdırıyor. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.