Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ŞEREF,ONUR VE GURUR DOLU 100 YIL

Birkaç gün sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayacağız. Bu yıl Cumhuriyet Bayramı başka bir anlam taşıyor. İnsan onurunu en üst seviyede tutan yönetim şekli olan, Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından FAZİLET olarak nitelendirilen Cumhuriyet , Bir İmparatorluğun küllerinden doğmuş, kaderini tarihin sayfalarına kanla yazmış bir millete Atamızın armağanıdır. İşte bu yüzden; Milli şuurla yetişmiş, Türklüğünden ve şanlı tarihinden onur ve gurur duyan her vatan evladı, Cumhuriyet’in onur, şan ve şeref dolu 100’üncü yılını bu 29 Ekim’de büyük coşku ve heyecanla kutlayacaktır. Bunu kutlamaktan geri duran, bu coşku ve heyecanı tüm benliğinde hissetmeyen hiç kimseye o şerefi, o onuru zorla bahşedemeyiz. Bu gururu, onuru benliğinin her zerresinde hisseden ve bu mirası büyüklerinden alıp evlatlarına devredecek bir vatan evladı olarak, Bize bu şerefi bahşeden Laik, Demokratik Hukuk Devletinin Kurucusu, Çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin mimarı Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşlarını ve tüm Kuvva-i Milliye Şehitlerini Cumhuriyetimizin 100’üncü şeref yılını kutlarken rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor, emanetine son nefesimize kadar sahip çıkma sözümü bir kez daha yineliyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene!   
Ekleme Tarihi: 26 Ekim 2023 - Perşembe

ŞEREF,ONUR VE GURUR DOLU 100 YIL

Birkaç gün sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayacağız.

Bu yıl Cumhuriyet Bayramı başka bir anlam taşıyor.

İnsan onurunu en üst seviyede tutan yönetim şekli olan,

Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından FAZİLET olarak nitelendirilen Cumhuriyet ,

Bir İmparatorluğun küllerinden doğmuş, kaderini tarihin sayfalarına kanla yazmış bir millete Atamızın armağanıdır.

İşte bu yüzden;

Milli şuurla yetişmiş,

Türklüğünden ve şanlı tarihinden onur ve gurur duyan her vatan evladı, Cumhuriyet’in onur, şan ve şeref dolu 100’üncü yılını bu 29 Ekim’de büyük coşku ve heyecanla kutlayacaktır.

Bunu kutlamaktan geri duran, bu coşku ve heyecanı tüm benliğinde hissetmeyen hiç kimseye o şerefi, o onuru zorla bahşedemeyiz.

Bu gururu, onuru benliğinin her zerresinde hisseden ve bu mirası büyüklerinden alıp evlatlarına devredecek bir vatan evladı olarak,

Bize bu şerefi bahşeden Laik, Demokratik Hukuk Devletinin Kurucusu,

Çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin mimarı Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşlarını ve tüm Kuvva-i Milliye Şehitlerini Cumhuriyetimizin 100’üncü şeref yılını kutlarken rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor, emanetine son nefesimize kadar sahip çıkma sözümü bir kez daha yineliyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene!   

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.