Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

SARI ÇİZMELİ DENİZ…

Seçimlerden öncen abi, abla, amca,yenge diyerek, Yediden yetmişe, herkese sevgi kelebeği modunda yaklaşan, İçinizden biri, evladınız algısı ile önce milletvekili adayı olup, Sonra kapağı TBMM’ne atıp, Kendisini o makama taşıyan Zonguldak halkını, Hatta birçok dava arkadaşı partilisini bile unutan, Bir sonraki seçimde yerini garanti etmek adına, Zonguldak seçmeni ile ilgilenmek yerine, Genel Merkezin gözüne girmek için çaba sarf eden, Kriz dönemlerinde Zonguldak’a gelip kendine siyasi prim sağlamak için, Show yapmaktan başka Zonguldak’ın ver Zonguldaklının sorunlarından bihaber olan, Milletvekilliğini Ulusal TV kanallarına çıkıp Danıştay raporları ile iktidarı eleştirmekten ibaret, bir etkinlik ya da ek meslek dalı gibi gören, Şehrimizin vekili, Denizi, Bölgemizde yaşanan sel felaketi ardından yine sarı çizmelerini giyerek ortaya çıkmış… Ukrayna’daki Türklerin tahliyesinden ve Danıştay raporlarındaki yolsuzlukları bulup çıkartmaktan Zonguldak seçmeni ile hemhal olmaya fırsat bulamayan Sarı Çizmeli Denizimiz, iktidarın kendi uyarılarına kulak asmadığını sel felaketinin göz göre göre geldiğini söylemiş. Ayrıca iktidar tarafından vatandaşa sıcağı sıcağına verilen yardım ve desteğin yetersiz olduğunu da dile getirmiş sarı çizmeli Denizimiz. Bu nasıl siyaset anlayışıdır? Bu nasıl egodur? Anlamak mümkün değil! Gerçi biz  bunları neden tuhaf karşılıyoruz ki? Bu Deniz show yapmak adına daha 40’ı çıkmamış bebeği komisyon toplantısına götüren o Deniz değil mi? Takılmayalım Sarı çizmeli showlarına… Nasıl olsa onun bu saatten sonra Zonguldak halkından beklentisi olmaz, Zonguldak halkının ondan hiç olmaz… Gözüne girmek adına seçmenini yok saydığı Genel Başkanı bir sonraki seçimde tekrar seçilebileceği bir yerden bu çocuğu aday gösterirse Genel Başkanına kendini beğendirmek için çabalamaya devam eder. Yok, öyle olmaz da bunu tekrar Zonguldak’tan aday gösterirlerse, İşte o zaman durumu büyük ilgi ile izlerim. Bakalım o yok saydığı şehrin insanlarını tekrar, nasıl yıkayıp yağlayacak? Nasıl ağabeycim,ablacım, amcacım yengecim diyerek şapur şupur el öpecek merakla göreceğiz.. Bu siyaset gerçekten çok ilginç bir meslek. Kazanmak uğruna her şey mübah…
Ekleme Tarihi: 02 Temmuz 2022 - Cumartesi

SARI ÇİZMELİ DENİZ…

Seçimlerden öncen abi, abla, amca,yenge diyerek,

Yediden yetmişe, herkese sevgi kelebeği modunda yaklaşan,

İçinizden biri, evladınız algısı ile önce milletvekili adayı olup,

Sonra kapağı TBMM’ne atıp,

Kendisini o makama taşıyan Zonguldak halkını,

Hatta birçok dava arkadaşı partilisini bile unutan,

Bir sonraki seçimde yerini garanti etmek adına,

Zonguldak seçmeni ile ilgilenmek yerine,

Genel Merkezin gözüne girmek için çaba sarf eden,

Kriz dönemlerinde Zonguldak’a gelip kendine siyasi prim sağlamak için,

Show yapmaktan başka Zonguldak’ın ver Zonguldaklının sorunlarından bihaber olan,

Milletvekilliğini Ulusal TV kanallarına çıkıp Danıştay raporları ile iktidarı eleştirmekten ibaret, bir etkinlik ya da ek meslek dalı gibi gören,

Şehrimizin vekili, Denizi,

Bölgemizde yaşanan sel felaketi ardından yine sarı çizmelerini giyerek ortaya çıkmış…

Ukrayna’daki Türklerin tahliyesinden ve Danıştay raporlarındaki yolsuzlukları bulup çıkartmaktan Zonguldak seçmeni ile hemhal olmaya fırsat bulamayan Sarı Çizmeli Denizimiz, iktidarın kendi uyarılarına kulak asmadığını sel felaketinin göz göre göre geldiğini söylemiş.

Ayrıca iktidar tarafından vatandaşa sıcağı sıcağına verilen yardım ve desteğin yetersiz olduğunu da dile getirmiş sarı çizmeli Denizimiz.

Bu nasıl siyaset anlayışıdır?

Bu nasıl egodur?

Anlamak mümkün değil!

Gerçi biz  bunları neden tuhaf karşılıyoruz ki?

Bu Deniz show yapmak adına daha 40’ı çıkmamış bebeği komisyon toplantısına götüren o Deniz değil mi?

Takılmayalım Sarı çizmeli showlarına…

Nasıl olsa onun bu saatten sonra Zonguldak halkından beklentisi olmaz,

Zonguldak halkının ondan hiç olmaz…

Gözüne girmek adına seçmenini yok saydığı Genel Başkanı bir sonraki seçimde tekrar seçilebileceği bir yerden bu çocuğu aday gösterirse Genel Başkanına kendini beğendirmek için çabalamaya devam eder.

Yok, öyle olmaz da bunu tekrar Zonguldak’tan aday gösterirlerse,

İşte o zaman durumu büyük ilgi ile izlerim.

Bakalım o yok saydığı şehrin insanlarını tekrar, nasıl yıkayıp yağlayacak?

Nasıl ağabeycim,ablacım, amcacım yengecim diyerek şapur şupur el öpecek merakla göreceğiz..

Bu siyaset gerçekten çok ilginç bir meslek.

Kazanmak uğruna her şey mübah…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.