Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ŞAKA GİBİ ÜLKEYİZ VESSELAM…

Cennet vatanımız da gün geçmiyor ki, fıkralara konu olacak olaylar yaşanmasın. Bir yana bakıyorsunuz, adam düğünde takacağı sahte takılarla yakalanıyor, Diğer yana bakıyorsunuz, İnsan kaçakçısı TV kanallarına çıkıyor ropörtaj veriyor, ‘Avrupa’nın yarısını ben gönderdim. Reis’de yol verdi, Allah’ın izniyle Suriyelilerin tamamını Yunanistan’a geçireceğim’diyerek,İşin maliyetini bile veriyor. ‘Adam başı 600 dolar kalıyor, öyle düşünüldüğü gibi fazla bir kazanç yok’ diyor. Sonra bu adamı gözaltına alıyorlar. Toplumda üzüntü yaratıyor. Sosyal medya yıkılıyor… Güler misin, ağlar mısın? Gerçekten şaka gibi olaylar… Bütün dünyanın kabusu haline gelen ‘CORONA VİRÜS’ olayını ise bizde ciddiye alan yok! Toplum, binlerce ölüme yol açan virüsle makara yapma aşamasında bilinçsiz. Gerçi Ereğli’ye gelen İranlı Tır şoförlerinin kontrol amaçlı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde karantinaya alınması şehirde büyük tedirginlik yarattı ama sonrası yine fıkra gibi… Dünya’da Çin’den sonra Corona virüsün en çok can aldığı ülkelerin başında İran’ı da sollayıp birinci sıraya yerleşen İtalya’ya bütün ülkeler turistik seyahat ve rezervasyonları iptal ederken Türkiye’den talep patlaması yaşanıyormuş… Yani bizimkiler, Corona virüs bize gelmezse biz ona gideriz anlayışında… Bu anlayışla Allah’a emanet ayakta duruyoruz desek pek de yanlış olmaz sanırım. Acilen toplum olarak kendimize gelip yaşamımızı realiteye uygun dizayn etmezsek daha çok sıkıntılar yaşarız.   
Ekleme Tarihi: 06 Mart 2020 - Cuma

ŞAKA GİBİ ÜLKEYİZ VESSELAM…

Cennet vatanımız da gün geçmiyor ki, fıkralara konu olacak olaylar yaşanmasın.

Bir yana bakıyorsunuz, adam düğünde takacağı sahte takılarla yakalanıyor,

Diğer yana bakıyorsunuz, İnsan kaçakçısı TV kanallarına çıkıyor ropörtaj veriyor, ‘Avrupa’nın yarısını ben gönderdim. Reis’de yol verdi, Allah’ın izniyle Suriyelilerin tamamını Yunanistan’a geçireceğim’diyerek,İşin maliyetini bile veriyor. ‘Adam başı 600 dolar kalıyor, öyle düşünüldüğü gibi fazla bir kazanç yok’ diyor.

Sonra bu adamı gözaltına alıyorlar. Toplumda üzüntü yaratıyor. Sosyal medya yıkılıyor…

Güler misin, ağlar mısın?

Gerçekten şaka gibi olaylar…

Bütün dünyanın kabusu haline gelen ‘CORONA VİRÜS’ olayını ise bizde ciddiye alan yok!

Toplum, binlerce ölüme yol açan virüsle makara yapma aşamasında bilinçsiz.

Gerçi Ereğli’ye gelen İranlı Tır şoförlerinin kontrol amaçlı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde karantinaya alınması şehirde büyük tedirginlik yarattı ama sonrası yine fıkra gibi…

Dünya’da Çin’den sonra Corona virüsün en çok can aldığı ülkelerin başında İran’ı da sollayıp birinci sıraya yerleşen İtalya’ya bütün ülkeler turistik seyahat ve rezervasyonları iptal ederken Türkiye’den talep patlaması yaşanıyormuş…

Yani bizimkiler, Corona virüs bize gelmezse biz ona gideriz anlayışında…

Bu anlayışla Allah’a emanet ayakta duruyoruz desek pek de yanlış olmaz sanırım.

Acilen toplum olarak kendimize gelip yaşamımızı realiteye uygun dizayn etmezsek daha çok sıkıntılar yaşarız.   

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.