Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

REKTÖR ÇUFALI HIZ KESMİYOR

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı Zonguldak’ta faaliyet gösteren Basın Meslek Örgütlerini ve Zonguldaklı Basın Mensuplarını makamında ağırladı.Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC), Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) ve Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’yi ayrı ayrı kabul eden Rektör Çufalı, Basın Meslek örgütleri ile Zonguldak’ın sorunlarına farklı pencerelerden bakıp, şehrin gelişimine verilecek katkılar ve bu çerçevede Bülent Ecevit Üniversitesi’nin yeri ile ilgili değerlendirmelerde bulunup, fikir alışverişinde bulundular.Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC) olarak Rektör hoca ile gerçekleştirdiğimiz samimi ve sıcak sohbet ortamındaki toplantının ana konusunu Zonguldak Havaalanının iç hat seferlerine bir an önce açılması meselesi oluşturdu.Zonguldak havaalanının bir an önce iç hat seferlerine açılmasının hem akademik açıdan Bülent Ecevit Üniversitesi’nin gelişimine katkısı olacağı,kongre turizmini geliştireceği, hem de Zonguldak’ın Turizm açısından gelişimine büyük katkı sağlayacağı konularında Rektör Hocamızla hem fikir olduk.Karadeniz’in Zonguldak’tan çok daha küçük illerindeki havaalanları iç hat seferlerine açıkken, Zonguldak Havaalanının hala tarifeli iç hat uçuşlarına açılmaması, bu şehri yönetenlerin ve TBMM’de temsil edenlerin utancı olması gerekir.Uçak biletlerinin promosyonlarla otobüs bilet fiyatlarından daha ucuz olduğu bir dönemle, Cumhurbaşkanımızın Dünyanın en büyük havaalanını açarak millet olarak hepimize yaşattığı gururun yanında, 2019 yılına sayılı günler kala Zonguldak Havalimanının yurtdışı birkaç noktaya uçuşları mevcutken, hala tarifeli iç hat seferlerine açılamamış olmasının mazereti ve izahı yoktur.Dileriz İlimizi Ankara’da temsil edenler bu utancı daha fazla yaşamaktan usanır ve 2019 yılı Zonguldak’ın her açıdan uçtuğu bir yıl olur.
Ekleme Tarihi: 09 Kasım 2018 - Cuma

REKTÖR ÇUFALI HIZ KESMİYOR


Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı Zonguldak’ta faaliyet gösteren Basın Meslek Örgütlerini ve Zonguldaklı Basın Mensuplarını makamında ağırladı.
Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC), Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) ve Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’yi ayrı ayrı kabul eden Rektör Çufalı, Basın Meslek örgütleri ile Zonguldak’ın sorunlarına farklı pencerelerden bakıp, şehrin gelişimine verilecek katkılar ve bu çerçevede Bülent Ecevit Üniversitesi’nin yeri ile ilgili değerlendirmelerde bulunup, fikir alışverişinde bulundular.
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti(KGC) olarak Rektör hoca ile gerçekleştirdiğimiz samimi ve sıcak sohbet ortamındaki toplantının ana konusunu Zonguldak Havaalanının iç hat seferlerine bir an önce açılması meselesi oluşturdu.
Zonguldak havaalanının bir an önce iç hat seferlerine açılmasının hem akademik açıdan Bülent Ecevit Üniversitesi’nin gelişimine katkısı olacağı,kongre turizmini geliştireceği, hem de Zonguldak’ın Turizm açısından gelişimine büyük katkı sağlayacağı konularında Rektör Hocamızla hem fikir olduk.
Karadeniz’in Zonguldak’tan çok daha küçük illerindeki havaalanları iç hat seferlerine açıkken, Zonguldak Havaalanının hala tarifeli iç hat uçuşlarına açılmaması, bu şehri yönetenlerin ve TBMM’de temsil edenlerin utancı olması gerekir.
Uçak biletlerinin promosyonlarla otobüs bilet fiyatlarından daha ucuz olduğu bir dönemle, Cumhurbaşkanımızın Dünyanın en büyük havaalanını açarak millet olarak hepimize yaşattığı gururun yanında, 2019 yılına sayılı günler kala Zonguldak Havalimanının yurtdışı birkaç noktaya uçuşları mevcutken, hala tarifeli iç hat seferlerine açılamamış olmasının mazereti ve izahı yoktur.
Dileriz İlimizi Ankara’da temsil edenler bu utancı daha fazla yaşamaktan usanır ve 2019 yılı Zonguldak’ın her açıdan uçtuğu bir yıl olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.