Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

MAKAMI AĞIR MI GELİYOR ?

22 Temmuz Salı günü akşam saatlerinde Kozlu İlçemizi Başbakan yardımcısı ve Ankara milletvekili Emrullah İşler ziyaret etti. Önce kaymakamlığı ziyaret ederek bir süre Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ile görüşen İşler, ardından yürüyerek Kozlu Belediyesi’ne geçti. Şimdi Ertan Şahin yandaşları bana, ‘Ya kardeşim sende amma ard niyetlisin. Başka bir şey bulamadın da, ona mı dikkat ettin’ diyecekler (!) ama, beni de diğerlerinden farklı kılan özelliğin başkalarının göremediklerini, bakıp da görmek istemediklerini, görmek olduğuna inancımla, yakaladığım, dikkatimden kaçmayan bir ayrıntıyı paylaşmak istiyorum siz değerli okuyucularımla. Basında da yer aldığı, inkar edilemeyeceği üzere, 22 Temmuz’da, Başbakan yardımcısı Emrullah İşler, Vali Ali Kaban, Kaymakam Ahmet Karakaya ve Belediye başkanı Ertan Şahin’in, Kozlu Kaymakamlığından Belediyeye yürüdükleri sırada çekilen fotoğraf karesine dikkatle bakarsanız, Kozlu Belediye başkanlığı makamını temsil eden Ertan Şahin’in nasıl bir Devlet ciddiyetine sahip olduğunu görürsünüz! Bahse konu fotoğrafta hava sıcak, yaz günü olmasına rağmen, başbakan yardımcısı Emrullah İşler takım elbise ve kravatlı, Vali Ali Kaban takım elbise ve kravatlı, Kaymakam Ahmet Karakaya takım elbise ve kravatlı, hatta ve hatta kaymakamın koruma polisi dahi takım elbise ve kravatlı. Ancak Kozlu Belediye başkanlığı makamını temsil eden şahıs spor kısa kollu bir gömlek ve pantolonla etrafa gülücükler atıyor (!) Bir tarafta devlet ciddiyeti, diğer tarafta temsil ettiği makamın ağırlığını ve önemini kavrayamamanın ciddiyetsizliği! Takdir kamuoyunun… ADAM OLANA! Gazeteci diye geçinen, şantajcı, avantacı, onun bunun maşası, satılık kalem, hem şimdiki sahiplerinden birine yaranmak hem de bu sayede de artık nemalanamayacağı bir başka siyasetçiye vurmak için, geçtiğimiz günlerde onur ve haysiyetten söz eden bir yazı kaleme almış. Lan kardeşim adama demezler mi, bu memlekette onur ve haysiyet lafını ağzına en son alacak kişi sensin diye? Yine adama sormazlar mı, şimdiki yağcılığını yaptığın sahibinden önceki yalaklığını yaptığın sonra da, hakkında ağza alınmayacak hakaret dolu yazılar yazdığın Ali Bektaş’tan alacağın olduğunu iddia ettiğin 12 Bin TL’yi alabilmek için, o şimdi onursuz dediğin, konsomatris dediğin şahsın kucağına oturup, aracı olması için taklalar atan sen değil miydin diye? Alacağını onun sayesinde, onun verdiği çeklerle tahsil edip, o çekleri verip kendine araba almadın mı diye? Yine adama sormazlar mı,iş yerinin dekorasyonunu o onursuz dediğin siyasetçinin firmasına yaptırmadın mı diye? Yaptırdığın işin parasının bir kısmını Kozlu’da iş yapan bir müteahhitin verdiği çek ya da senetlerle ödeyip, geri kalan kısmının üzerine yatmadın mı diye? Doğru, bunları adama sorarlar. Sana değil!   
Ekleme Tarihi: 25 Temmuz 2014 - Cuma

MAKAMI AĞIR MI GELİYOR ?


22 Temmuz Salı günü akşam saatlerinde Kozlu İlçemizi Başbakan yardımcısı ve Ankara milletvekili Emrullah İşler ziyaret etti.

Önce kaymakamlığı ziyaret ederek bir süre Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ile görüşen İşler, ardından yürüyerek Kozlu Belediyesi’ne geçti.

Şimdi Ertan Şahin yandaşları bana, ‘Ya kardeşim sende amma ard niyetlisin. Başka bir şey bulamadın da, ona mı dikkat ettin’ diyecekler (!) ama, beni de diğerlerinden farklı kılan özelliğin başkalarının göremediklerini, bakıp da görmek istemediklerini, görmek olduğuna inancımla, yakaladığım, dikkatimden kaçmayan bir ayrıntıyı paylaşmak istiyorum siz değerli okuyucularımla.

Basında da yer aldığı, inkar edilemeyeceği üzere, 22 Temmuz’da, Başbakan yardımcısı Emrullah İşler, Vali Ali Kaban, Kaymakam Ahmet Karakaya ve Belediye başkanı Ertan Şahin’in, Kozlu Kaymakamlığından Belediyeye yürüdükleri sırada çekilen fotoğraf karesine dikkatle bakarsanız, Kozlu Belediye başkanlığı makamını temsil eden Ertan Şahin’in nasıl bir Devlet ciddiyetine sahip olduğunu görürsünüz!

Bahse konu fotoğrafta hava sıcak, yaz günü olmasına rağmen, başbakan yardımcısı Emrullah İşler takım elbise ve kravatlı, Vali Ali Kaban takım elbise ve kravatlı, Kaymakam Ahmet Karakaya takım elbise ve kravatlı, hatta ve hatta kaymakamın koruma polisi dahi takım elbise ve kravatlı. Ancak Kozlu Belediye başkanlığı makamını temsil eden şahıs spor kısa kollu bir gömlek ve pantolonla etrafa gülücükler atıyor (!)

Bir tarafta devlet ciddiyeti, diğer tarafta temsil ettiği makamın ağırlığını ve önemini kavrayamamanın ciddiyetsizliği!

Takdir kamuoyunun…


ADAM OLANA!

Gazeteci diye geçinen, şantajcı, avantacı, onun bunun maşası, satılık kalem, hem şimdiki sahiplerinden birine yaranmak hem de bu sayede de artık nemalanamayacağı bir başka siyasetçiye vurmak için, geçtiğimiz günlerde onur ve haysiyetten söz eden bir yazı kaleme almış.

Lan kardeşim adama demezler mi, bu memlekette onur ve haysiyet lafını ağzına en son alacak kişi sensin diye?

Yine adama sormazlar mı, şimdiki yağcılığını yaptığın sahibinden önceki yalaklığını yaptığın sonra da, hakkında ağza alınmayacak hakaret dolu yazılar yazdığın Ali Bektaş’tan alacağın olduğunu iddia ettiğin 12 Bin TL’yi alabilmek için, o şimdi onursuz dediğin, konsomatris dediğin şahsın kucağına oturup, aracı olması için taklalar atan sen değil miydin diye?

Alacağını onun sayesinde, onun verdiği çeklerle tahsil edip, o çekleri verip kendine araba almadın mı diye?

Yine adama sormazlar mı,iş yerinin dekorasyonunu o onursuz dediğin siyasetçinin firmasına yaptırmadın mı diye?

Yaptırdığın işin parasının bir kısmını Kozlu’da iş yapan bir müteahhitin verdiği çek ya da senetlerle ödeyip, geri kalan kısmının üzerine yatmadın mı diye?

Doğru, bunları adama sorarlar. Sana değil!   

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.