Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

KUBBET-ÜS SAHRA KOZLU

  Yıkılan Kozlu Pazaryeri alanına güzel bir proje inşa ediliyor. Hemen yan alana inşa edilecek olan Kaymakamlık binası ile birlikte kompleks bir proje görüntüsü verecek olan uygulama Kozlu’nun imajına da katkıda bulunacak. Bazı yönleri ve uygulamalarını zamanla bizde yazılarımızda eleştirmiş olsak ta Kozlu’nun imajını, daha doğrusu Zonguldak’ın batı girişinden olan imajını toparlayan bu projelerin hepsi önceki dönem Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından hazırlandı. Bir kısmı döneminde hayata geçti. Bir kısmının ise hayata geçmesi mümkün olmadı. Şimdi geçiyor. Buna rağmen Ali Bektaş döneminin Fen İşleri Müdürü olan ve yapılan yanlış doğru her işte emeği olan Ertan Şahin, her fırsatta Bektaş dönemini kaynakların savurganca tüketildiği belediyenin borç batağına sokulduğu bir dönem olarak nitelendiriyor. Nitelendiriyor ama o dönemden kendisine kalan olumlu uygulamaların kaymağını da nefes almadan yemeye devam ediyor.  Bunlardan bir tanesi de Kozlu Pazaryeri alanı üzerine yapılacak olan kompleks proje ve o proje içerisinde yer alan Camii. *** Ama her işinin altında farklı bir hesap kitap olduğunu bildiğim Ertan Şahin, şu sıralar kaymağını yemeye çalıştığı bu projenin içerisinden de farklı bir hesap ile yandaşa nasıl bir pay çıkartırım hesapları yapıp camii projesi alanından kısarak aynı alan üzerinde ticari alan oluşturmak istediğini, buna karşı çıkan Kozlu Müftüsü Metin Aykut’u, İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile bir olup Ankara’lara gidip şikâyet etmek koşulu ile başka bir yere görevlendirme yöntemi ile nasıl harcattığını herkes biliyor. Aynı Ertan Şahin şimdi Vali Beyin huzuruna çıkıp Kozlu’ya Peygamber efendimiz Hz. Muhammet’in miraç’a çıktığı yere yapılan Kubbet-Üs sahra Camiinin farklı ölçülerde aynısını yapıyoruz diye övünüyor. *** Ne güzel memleket, ne güzel zihniyet değil mi? Sen proje üzerinde cami alanından çalıp ticari alan oluşturmak için uğraş, Müftü karşı çıksın gerekli yerlere yazışmalar yaparak buna izin vermesin, Müftüye kin besle, kafadar ilçe başkanını da yanına alıp siyaseten müftünün ayağını kaydır, Sonra da ne camii yapıyoruz diye övün Vali ile Kaymakam ile boy boy fotoğraf ver… Yemezler efendi yemezler… Herkes her şeyin farkında. Bu şarlar altında, eğer ederse Allah niyetinizi ve namazlarınızı kabul etsin, Kubbet-üs Sahra Camii’niz hayırlı olsun. Ha bu arada dikkat edin müftünün ahı tutmasın. Yoksa Caminin avlusundaki musalla taşında yatarken çok kıvranırsınız.  
Ekleme Tarihi: 03 Nisan 2016 - Pazar

KUBBET-ÜS SAHRA KOZLU

 

Yıkılan Kozlu Pazaryeri alanına güzel bir proje inşa ediliyor.

Hemen yan alana inşa edilecek olan Kaymakamlık binası ile birlikte kompleks bir proje görüntüsü verecek olan uygulama Kozlu’nun imajına da katkıda bulunacak.

Bazı yönleri ve uygulamalarını zamanla bizde yazılarımızda eleştirmiş olsak ta Kozlu’nun imajını, daha doğrusu Zonguldak’ın batı girişinden olan imajını toparlayan bu projelerin hepsi önceki dönem Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından hazırlandı.

Bir kısmı döneminde hayata geçti. Bir kısmının ise hayata geçmesi mümkün olmadı. Şimdi geçiyor.

Buna rağmen Ali Bektaş döneminin Fen İşleri Müdürü olan ve yapılan yanlış doğru her işte emeği olan Ertan Şahin, her fırsatta Bektaş dönemini kaynakların savurganca tüketildiği belediyenin borç batağına sokulduğu bir dönem olarak nitelendiriyor.

Nitelendiriyor ama o dönemden kendisine kalan olumlu uygulamaların kaymağını da nefes almadan yemeye devam ediyor.

 Bunlardan bir tanesi de Kozlu Pazaryeri alanı üzerine yapılacak olan kompleks proje ve o proje içerisinde yer alan Camii.

***

Ama her işinin altında farklı bir hesap kitap olduğunu bildiğim Ertan Şahin, şu sıralar kaymağını yemeye çalıştığı bu projenin içerisinden de farklı bir hesap ile yandaşa nasıl bir pay çıkartırım hesapları yapıp camii projesi alanından kısarak aynı alan üzerinde ticari alan oluşturmak istediğini, buna karşı çıkan Kozlu Müftüsü Metin Aykut’u, İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile bir olup Ankara’lara gidip şikâyet etmek koşulu ile başka bir yere görevlendirme yöntemi ile nasıl harcattığını herkes biliyor.

Aynı Ertan Şahin şimdi Vali Beyin huzuruna çıkıp Kozlu’ya Peygamber efendimiz Hz. Muhammet’in miraç’a çıktığı yere yapılan Kubbet-Üs sahra Camiinin farklı ölçülerde aynısını yapıyoruz diye övünüyor.

***

Ne güzel memleket, ne güzel zihniyet değil mi?

Sen proje üzerinde cami alanından çalıp ticari alan oluşturmak için uğraş,

Müftü karşı çıksın gerekli yerlere yazışmalar yaparak buna izin vermesin,

Müftüye kin besle, kafadar ilçe başkanını da yanına alıp siyaseten müftünün ayağını kaydır,

Sonra da ne camii yapıyoruz diye övün Vali ile Kaymakam ile boy boy fotoğraf ver…

Yemezler efendi yemezler…

Herkes her şeyin farkında.

Bu şarlar altında, eğer ederse Allah niyetinizi ve namazlarınızı kabul etsin,

Kubbet-üs Sahra Camii’niz hayırlı olsun.

Ha bu arada dikkat edin müftünün ahı tutmasın.

Yoksa Caminin avlusundaki musalla taşında yatarken çok kıvranırsınız.  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.