Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

KOZLUSPOR KÜME DÜŞTÜ AMA...

  Batı Karadeniz Haber Gazetesindeki geçen haftaki köşe yazımda,'ONURLU MAĞLUBİYET ZAFERDİR' demiştim... Gerçek oldu. Kozlusporun aslan yürekli genç futbolcuları 22 Nisan Cumartesi günü Devrek spor ile oynadıkları play off maçında onurlu bir mağlubiyet alarak Bal Liginden düştü. Bu 17-18 yaşındaki aslan yürekli gençler, 14 Hafta galibiyet alamayıp Kozluspor'u düşme noktasına kadar getirip 'Paramızı vermezseniz idmana çıkmayız' diyerek başkanı tehdit edip valizlerini alıp giden sözde ağabeylerinin ağır yükünü taşıyarak çıktılar son bir kaç maça... Futbolun para için değil, forma aşkıyla Kozlu sevdasıyla oynanacağını gösterdiler herkese. Hakemlere rağmen...! Onlar bu yükün altına girdiği günden beri aileleri de yalnız bırakmadı, her maçta Kozlusporlu gençlerin anneleri, babaları, ablaları, kardeşleri de vardı. Bal liginden düşmek hiç önemli değil. Önemli olan bu gençleri kazanmış olmak! Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a bu saatten sonra düşen bu gençlere sahip çıkmaktır. Çünkü bu gençler Kozlulu!!! Ve hangi ligde oynadıkları önemli değil, arkalarında Kozlu var!  Takım ligden düştü ama bir devir de böylece kapandı. Para ile top oynayıp transfer ücreti alıp son bir kaç maçta alacaklarımız ödenmezse maça çıkmayız diye yönetimi tehdit etme dönemi kapandı. Profesyonel lig misali Kulüp binasında kalmalı yemeli içmeli yatmalı amatör futbol anlayışı da böylece sona erdi. Nemalananlar kaybetti ama Kozlu kazandı. Kozlu Belediyesi kazandı. Kozlu'ya hiçbir getirisi olmayan, Belediyeye yıllık 1 buçuk milyon TL mali yükü olan bu sistemi Kozlu Belediyesinin taşıma yükü zaten yoktu... Amatör spor ruh ile forma aşkı ile yapılır! Bir kez daha zor anında takımı ve üzerlerine kalan büyük yükü onurları ile bugüne kadar taşıyıp, onurları ile mücadele eden Kozluspor'un aslan yürekli gençlerini ve değerli dostum çocukluk arkadaşım olan Aslan yürekli Hocaları Erkan Sadıklar'ı yürekten kutluyorum.
Ekleme Tarihi: 27 Nisan 2017 - Perşembe

KOZLUSPOR KÜME DÜŞTÜ AMA...

 

Batı Karadeniz Haber Gazetesindeki geçen haftaki köşe yazımda,'ONURLU MAĞLUBİYET ZAFERDİR' demiştim...


Gerçek oldu.


Kozlusporun aslan yürekli genç futbolcuları 22 Nisan Cumartesi günü Devrek spor ile oynadıkları play off maçında onurlu bir mağlubiyet alarak Bal Liginden düştü.


Bu 17-18 yaşındaki aslan yürekli gençler, 14 Hafta galibiyet alamayıp Kozluspor'u düşme noktasına kadar getirip 'Paramızı vermezseniz idmana çıkmayız' diyerek başkanı tehdit edip valizlerini alıp giden sözde ağabeylerinin ağır yükünü taşıyarak çıktılar son bir kaç maça...


Futbolun para için değil, forma aşkıyla Kozlu sevdasıyla oynanacağını gösterdiler herkese.

Hakemlere rağmen...!


Onlar bu yükün altına girdiği günden beri aileleri de yalnız bırakmadı, her maçta Kozlusporlu gençlerin anneleri, babaları, ablaları, kardeşleri de vardı.


Bal liginden düşmek hiç önemli değil.


Önemli olan bu gençleri kazanmış olmak!


Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a bu saatten sonra düşen bu gençlere sahip çıkmaktır.


Çünkü bu gençler Kozlulu!!!


Ve hangi ligde oynadıkları önemli değil, arkalarında Kozlu var! 

Takım ligden düştü ama bir devir de böylece kapandı.

Para ile top oynayıp transfer ücreti alıp son bir kaç maçta alacaklarımız ödenmezse maça çıkmayız diye yönetimi tehdit etme dönemi kapandı.

Profesyonel lig misali Kulüp binasında kalmalı yemeli içmeli yatmalı amatör futbol anlayışı da böylece sona erdi.

Nemalananlar kaybetti ama Kozlu kazandı.

Kozlu Belediyesi kazandı.

Kozlu'ya hiçbir getirisi olmayan, Belediyeye yıllık 1 buçuk milyon TL mali yükü olan bu sistemi Kozlu Belediyesinin taşıma yükü zaten yoktu...

Amatör spor ruh ile forma aşkı ile yapılır!

Bir kez daha zor anında takımı ve üzerlerine kalan büyük yükü onurları ile bugüne kadar taşıyıp, onurları ile mücadele eden Kozluspor'un aslan yürekli gençlerini ve değerli dostum çocukluk arkadaşım olan Aslan yürekli Hocaları Erkan Sadıklar'ı yürekten kutluyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.