Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

KOZLU’NUN NABZI YÜKSEK ATIYOR

‘Gazetecinin kulağı delik olur’ diye bir deyim var.Doğal olarak sokakta rastladığımız iki kişiden biri bu deyime dayanarak soruyor;‘Söyle bakalım, sen bilirsin Kozlu’da Ak Parti’nin adayı kim?’ diyor.‘Yok bilmiyorum, daha belli değil, bizde sizler gibi süreci takip ediyoruz’ şeklinde cevap verince, inandırıcı bulunmuyoruz.Bu durum kerameti kendinden menkul bazı meslektaşlarımızın ekmeğine yağ sürüyor.Patlatıyor bir isim, ‘Angaradan çok güvenilir kaynaklardan, siyasi kulislerden aldığım kesin bilgilere göre aday ….. kişi’ diyor.Ya tutarsa misali.Tutarsa hepimize, tutmazsa …mize!Ortaya atılan isim soruyu soranın gönlündeki isim ise başlıyor dedikodu gazetesi çalışmaya…İki gün sonra bir bakmışsın, ismi anılan A.adayı Kozlu’da gündem olmuş.Ben ise diyorum ki, boş atıp dolu tutmaktansa, en fazla bir hafta daha bekleriz.Açıklanan ismi İl Başkanlığı doğruladıktan sonra okurlarımıza duyururuz.Tabi olay sadece Ak Parti’nin adayının açıklanması ile bitmiyor.Açıklanacak isme göre MHP ve İYİ Pati’nin adayları belirecek!Mesela ileri sürülen birkaç senaryo şu şekilde;Ali Bektaş isminin Ak Parti’nin adayı olarak açıklanmadığı takdirde, MHP’den adaylık sözü almış şekilde ekip arkadaşları ile birlikte hazırda bekliyor. Bektaş’ın isminin Ak Parti’den aday olarak açıklanması durumunda ise Kozlu siyasetinin duayen isimlerinden, belirli bir oy potansiyeli olduğunu kimsenin inkar edemeyeceği eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’ de ekip arkadaşları ile birlikte İYİ Parti’den aday olmak üzere hazırda bekliyor.Anlaşılacağı üzere Kozlu’da Ak Parti’nin adayı açıklanıncaya kadar siyasetin nabzı yüksek atmaya devam edecek.
Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2018 - Perşembe

KOZLU’NUN NABZI YÜKSEK ATIYOR


‘Gazetecinin kulağı delik olur’ diye bir deyim var.
Doğal olarak sokakta rastladığımız iki kişiden biri bu deyime dayanarak soruyor;
‘Söyle bakalım, sen bilirsin Kozlu’da Ak Parti’nin adayı kim?’ diyor.
‘Yok bilmiyorum, daha belli değil, bizde sizler gibi süreci takip ediyoruz’ şeklinde cevap verince, inandırıcı bulunmuyoruz.
Bu durum kerameti kendinden menkul bazı meslektaşlarımızın ekmeğine yağ sürüyor.
Patlatıyor bir isim, ‘Angaradan çok güvenilir kaynaklardan, siyasi kulislerden aldığım kesin bilgilere göre aday ….. kişi’ diyor.
Ya tutarsa misali.
Tutarsa hepimize, tutmazsa …mize!
Ortaya atılan isim soruyu soranın gönlündeki isim ise başlıyor dedikodu gazetesi çalışmaya…
İki gün sonra bir bakmışsın, ismi anılan A.adayı Kozlu’da gündem olmuş.
Ben ise diyorum ki, boş atıp dolu tutmaktansa, en fazla bir hafta daha bekleriz.
Açıklanan ismi İl Başkanlığı doğruladıktan sonra okurlarımıza duyururuz.
Tabi olay sadece Ak Parti’nin adayının açıklanması ile bitmiyor.
Açıklanacak isme göre MHP ve İYİ Pati’nin adayları belirecek!
Mesela ileri sürülen birkaç senaryo şu şekilde;
Ali Bektaş isminin Ak Parti’nin adayı olarak açıklanmadığı takdirde, MHP’den adaylık sözü almış şekilde ekip arkadaşları ile birlikte hazırda bekliyor.
Bektaş’ın isminin Ak Parti’den aday olarak açıklanması durumunda ise Kozlu siyasetinin duayen isimlerinden, belirli bir oy potansiyeli olduğunu kimsenin inkar edemeyeceği eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’ de ekip arkadaşları ile birlikte İYİ Parti’den aday olmak üzere hazırda bekliyor.
Anlaşılacağı üzere Kozlu’da Ak Parti’nin adayı açıklanıncaya kadar siyasetin nabzı yüksek atmaya devam edecek.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.