Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

KOZLU’DA TARİH YAZANLAR BUNDAN SONRA TARİH SİZİ YAZACAK!

Yerel Basında çıkan haberleri kontrol ederken, bir gün önce AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in  ardından bugün AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in birer basın açıklamasını gördüm. Şahin ve Özdemir  Basına yaptığı açıklamada verdikleri pozlarda pişkin pişkin sırıtarak ‘1 Kasım’da Kozlu’da tarih yazdık’ demişler. Şaşırdım şok oldum… Pişkinliğin bu kadarına da pes doğrusu dedim. Evet, AKP tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak ve İlçelerinde de 7 Haziran’da kaybettiği oyların fazlasını geri alarak 1 Kasım’da tekrar tek başına iktidar olma şansını yakaladı. Bunda payı olanlar doğal olarak haklı gururunu yaşayacaklardır. Ancak birde kaçak güreşenler var! Arkadan kuyu kazıp ganimetten pay kapmaya çalışanlar var! Onların bu gururu yaşamaya hakkı olmadığı kanaatindeyim. İşte, Ahmet Özdemir ve Ertan Şahin bunlardan bir ikisi. Hamdi’nin ekibinden olan Ahmet ve Ertan’dan bahsediyorum… Daha öncede ‘MAVİ TAKIM ELBİSELİ İKİ KAFADAR’ başlıklı köşe yazımda ifade etmiştim. Bu ikili ve bunların ekibinden bazıları önce AKP Genel Merkezine gidip Akın Kaymak’ı aday yapmayın diye kulis yaptılar. Ardından AKP Kurucu Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan’ın liste başı olarak önerdiği iddia edilen ‘Zonguldak eski Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır’ı istemiyoruz aday yapmayın ‘diye Genel Merkezin yolunu tuttular. Tek amaçları siyasi geleceklerini garanti altına almak için listeye dahi giremeyen eski İl Başkanı Hamdi ağabeylerini aday yaptırabilmekti. Ters tepti. Ankara’dan arkalarına bakarak Zonguldak’a döndüler ve seve seve olmasa  da diğer türlü Özbakır’ın 1’inci, Kaymak’ın 4’üncü olduğu listenin arkasına takılıp kapı kapı gezerek AKP’ye oy istediler. Gezerken de, ihaneti elden bırakmadılar. ‘Biz sadece bulunduğumuz yer itibarı ile mecburen bunlarla geziyoruz. Yoksa bunları desteklemiyoruz’ dediklerini herkes konuştu. Seçim AKP’nin açık ara galibiyeti ile sona erdi. En önce bu ikili arda arda basın açıklaması yayınlayarak ‘Zaferde bizimde payımız büyük’ yaygarası yapmaya, görüntü vermeye çalışıyor. Yemezler Koçum yemezler!!! Bırakın o ‘Biz 1 Kasım’da tarih yazdık’ tantanalarını da, asıl bundan sonra görün tarihin sizi nasıl yazacağını. Ne demişti partinizin Kurucu Genel Başkanı? ‘Men Dakka dukka’ Türkçesi; ‘Eden bulur!!!’ Layık olduğunuzu bulduğunuz o günü sabır ve heyecanla bekliyorum…
Ekleme Tarihi: 06 Kasım 2015 - Cuma

KOZLU’DA TARİH YAZANLAR BUNDAN SONRA TARİH SİZİ YAZACAK!

Yerel Basında çıkan haberleri kontrol ederken, bir gün önce AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in  ardından bugün AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in birer basın açıklamasını gördüm.

Şahin ve Özdemir  Basına yaptığı açıklamada verdikleri pozlarda pişkin pişkin sırıtarak ‘1 Kasım’da Kozlu’da tarih yazdık’ demişler.

Şaşırdım şok oldum…

Pişkinliğin bu kadarına da pes doğrusu dedim.

Evet, AKP tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak ve İlçelerinde de 7 Haziran’da kaybettiği oyların fazlasını geri alarak 1 Kasım’da tekrar tek başına iktidar olma şansını yakaladı.

Bunda payı olanlar doğal olarak haklı gururunu yaşayacaklardır.

Ancak birde kaçak güreşenler var!

Arkadan kuyu kazıp ganimetten pay kapmaya çalışanlar var!

Onların bu gururu yaşamaya hakkı olmadığı kanaatindeyim.

İşte, Ahmet Özdemir ve Ertan Şahin bunlardan bir ikisi.

Hamdi’nin ekibinden olan Ahmet ve Ertan’dan bahsediyorum…

Daha öncede ‘MAVİ TAKIM ELBİSELİ İKİ KAFADAR’ başlıklı köşe yazımda ifade etmiştim.

Bu ikili ve bunların ekibinden bazıları önce AKP Genel Merkezine gidip Akın Kaymak’ı aday yapmayın diye kulis yaptılar.

Ardından AKP Kurucu Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan’ın liste başı olarak önerdiği iddia edilen ‘Zonguldak eski Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır’ı istemiyoruz aday yapmayın ‘diye Genel Merkezin yolunu tuttular.

Tek amaçları siyasi geleceklerini garanti altına almak için listeye dahi giremeyen eski İl Başkanı Hamdi ağabeylerini aday yaptırabilmekti.

Ters tepti. Ankara’dan arkalarına bakarak Zonguldak’a döndüler ve seve seve olmasa  da diğer türlü Özbakır’ın 1’inci, Kaymak’ın 4’üncü olduğu listenin arkasına takılıp kapı kapı gezerek AKP’ye oy istediler.

Gezerken de, ihaneti elden bırakmadılar.

‘Biz sadece bulunduğumuz yer itibarı ile mecburen bunlarla geziyoruz. Yoksa bunları desteklemiyoruz’ dediklerini herkes konuştu.

Seçim AKP’nin açık ara galibiyeti ile sona erdi.

En önce bu ikili arda arda basın açıklaması yayınlayarak ‘Zaferde bizimde payımız büyük’ yaygarası yapmaya, görüntü vermeye çalışıyor.

Yemezler Koçum yemezler!!!

Bırakın o ‘Biz 1 Kasım’da tarih yazdık’ tantanalarını da, asıl bundan sonra görün tarihin sizi nasıl yazacağını.

Ne demişti partinizin Kurucu Genel Başkanı?

Men Dakka dukka’

Türkçesi; ‘Eden bulur!!!’

Layık olduğunuzu bulduğunuz o günü sabır ve heyecanla bekliyorum…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.