Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

KOZLU’DA SİYASET GENÇLEŞTİ

Bu Kozlu’da siyasetin geleceği adına bana umut veren en güzel gelişmelerden biri olsa gerek. CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar. Üçü de genç vizyon sahibi, Üçü de temsil ettikleri siyasi görüşün haricinde de toplumun birçok kesimi tarafından seviliyor. Önümüzdeki süreçte Kozlu’da siyasi nezaketin ve seviyenin artmasına katkıda bulunacaklarından şüphem yok! Tabi arkalarında olan abileri ve büyükleri bu genç kardeşlerimizi olumsuz etkileyip, yanlış yönlendirmezlerse… BU KADARI DA EDEPSİZLİK ARTIK Fevkani Köprüsü’nün yıkımına fiilen yarın başlanıyor. Sayıları 90’ı geçmeyen, elli yıldır babadan miras gibi bedava kira ile köprü altı dükkânlarda ticaret yapan esnafın işi sulandırmalarına rağmen… Köprü yıllardır şehrin göbeğinde ucube gibi, Zonguldak’ın modern bir kent görünümüne kavuşmasının önünde engel gibi duruyor. Niye? Sayıları 90’ı geçmeyen esnafın rantına kimse engel olmasın diye. Bu köprü altı dükkânları bunların tapulu mülkü mü? dedelerinden miras mı kaldı? Herkes Gazipaşa caddesinde dünyanın kirasını ödeyip ticaret yaparken, Bunlar bedava kirada oturacak diye Devlet Zonguldak’a yapacağı yatırımı da yapamıyor. Devlet sanki bu esnafların dedelerine borçlanmış gibi iki kuşak sonrasını ikna etmek için TOKİ Elmas Park AVM’den yer gösteriyor. Onu da beğenmiyorlar. Lavuar Alanına yapılacak projeden de yer istiyorlar. Oldu… Kozlu’dan da yer verin. Bu kadarına da arsızlık derler. Sözüm ona haklı olduklarını sandıkları, gerçekte haksız oldukları herkes tarafından rahatlıkla görülebilecek hak arama mücadelelerinde o kadar gözleri dönmüş, o kadar şuursuzca hareket ediyorlar ki, bu güne kadar seslerini duyuran basın mensuplarına bile ‘satılık’ diyerek hakaret etmekten çekinmiyorlar. Buradan da anlaşılıyor ki, bu zihniyetin menfaatine hizmet etmeyen herkes kötü! Neyse ki, bu tarihi süreçte Devletin kararlı duruşundan taviz vermeden bu güne kadar sağduyu içerisinde kişilerin değil, Zonguldak’ın menfaatlerini koruyan önceki Valimiz Mustafa Tutulmaz ve şimdiki Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu var. Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan bu işten alnının akı ile çıkarsa bir daha aday yapılmasa, Belediye Başkanı olmasa dahi tarihe geçer. Doksan kişinin menfaatleri için destek veren her krizi siyasi şova çeviren Deniz Yavuzyılmaz ve hangi zihniyete hizmet ettiğini anlayamadığımız Doğu Perinçek’te tarihe geçecek! Ama nasıl, orası bilinmez…
Ekleme Tarihi: 04 Ekim 2023 - Çarşamba

KOZLU’DA SİYASET GENÇLEŞTİ

Bu Kozlu’da siyasetin geleceği adına bana umut veren en güzel gelişmelerden biri olsa gerek.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan,

MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali,

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar.

Üçü de genç vizyon sahibi,

Üçü de temsil ettikleri siyasi görüşün haricinde de toplumun birçok kesimi tarafından seviliyor.

Önümüzdeki süreçte Kozlu’da siyasi nezaketin ve seviyenin artmasına katkıda bulunacaklarından şüphem yok!

Tabi arkalarında olan abileri ve büyükleri bu genç kardeşlerimizi olumsuz etkileyip, yanlış yönlendirmezlerse…

BU KADARI DA EDEPSİZLİK ARTIK

Fevkani Köprüsü’nün yıkımına fiilen yarın başlanıyor.

Sayıları 90’ı geçmeyen, elli yıldır babadan miras gibi bedava kira ile köprü altı dükkânlarda ticaret yapan esnafın işi sulandırmalarına rağmen…

Köprü yıllardır şehrin göbeğinde ucube gibi,

Zonguldak’ın modern bir kent görünümüne kavuşmasının önünde engel gibi duruyor.

Niye?

Sayıları 90’ı geçmeyen esnafın rantına kimse engel olmasın diye.

Bu köprü altı dükkânları bunların tapulu mülkü mü? dedelerinden miras mı kaldı?

Herkes Gazipaşa caddesinde dünyanın kirasını ödeyip ticaret yaparken,

Bunlar bedava kirada oturacak diye Devlet Zonguldak’a yapacağı yatırımı da yapamıyor.

Devlet sanki bu esnafların dedelerine borçlanmış gibi iki kuşak sonrasını ikna etmek için TOKİ Elmas Park AVM’den yer gösteriyor.

Onu da beğenmiyorlar.

Lavuar Alanına yapılacak projeden de yer istiyorlar.

Oldu…

Kozlu’dan da yer verin.

Bu kadarına da arsızlık derler.

Sözüm ona haklı olduklarını sandıkları, gerçekte haksız oldukları herkes tarafından rahatlıkla görülebilecek hak arama mücadelelerinde o kadar gözleri dönmüş, o kadar şuursuzca hareket ediyorlar ki, bu güne kadar seslerini duyuran basın mensuplarına bile ‘satılık’ diyerek hakaret etmekten çekinmiyorlar.

Buradan da anlaşılıyor ki, bu zihniyetin menfaatine hizmet etmeyen herkes kötü!

Neyse ki, bu tarihi süreçte Devletin kararlı duruşundan taviz vermeden bu güne kadar sağduyu içerisinde kişilerin değil, Zonguldak’ın menfaatlerini koruyan önceki Valimiz Mustafa Tutulmaz ve şimdiki Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu var.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan bu işten alnının akı ile çıkarsa bir daha aday yapılmasa, Belediye Başkanı olmasa dahi tarihe geçer.

Doksan kişinin menfaatleri için destek veren her krizi siyasi şova çeviren Deniz Yavuzyılmaz ve hangi zihniyete hizmet ettiğini anlayamadığımız Doğu Perinçek’te tarihe geçecek!

Ama nasıl, orası bilinmez…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.