Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

KOZLU’DA İLÇE BAŞKANI KİM OLUR?

Geçtiğimiz hafta mevcut ilçe başkanı Ahmet Özdemir’in Genel Merkez tarafından istifası istendi. Parti geleneklerini iyi bilen Özdemir direnmeden istifasını verdi.  Özdemir’in istifası sürpriz olmadı. Zaten bir yıldır görevden alınacağı siyasi kulislerde konuşuluyordu. Ancak şunu da ifade etmek gerekir ki, Ahmet Özdemir siyasi anlamda başarısız bir ilçe başkanı olduğu için istifası istenmedi. Görevde olduğu süre içerisinde girdiği her seçimden başarılı çıktı. Ama siyaset bu… *** AKP Kozlu’da Kongre sürecinin sonuna geldi. 14 Ekim’de Kozlu İlçe Kongresi gerçekleştirilecek. Kamuoyunda ismi öne çıkmış birçok aday var. Serkan Günay, Zeki Uludüz, Ertan Akar, M.Ali Güzelkan, Erol Bilgin, Ahmet Gören, İsmail Dilbaz… Geçtiğimiz hafta sonu yapılan temayül yoklamasında bu isimler değerlendirildi. Koordinatör Milletvekili Partinin önceki ve şimdiki etkin isimlerinden bu isimler hakkında referanslar alarak bir değerlendirme yaptı. Öyle ki; Kozlu eski Belediye Başkanı Ali Bektaş’a dahi ‘Hangi isim İlçe Başkanı olsun?’ diye Genel Merkez tarafından soruldu. Son olarak üç isim Ankara’ya çağırılacak. Daha sonra İl Başkanı tek isimle gidilecek kongrenin İlçe Başkan Adayını açıklayacak. *** Ak partili olsun olmasın sokaktaki vatandaş,  ‘İlçe Başkanı kim olur?’ diye soruyor. Hiç lafı evirip, çevirip dolandırmaya gerek yok. İşte size tam net kesin cevabı; Delegeyi kim yaptıysa ilçe başkanı o olur…
Ekleme Tarihi: 20 Eylül 2017 - Çarşamba

KOZLU’DA İLÇE BAŞKANI KİM OLUR?

Geçtiğimiz hafta mevcut ilçe başkanı Ahmet Özdemir’in Genel Merkez tarafından istifası istendi.

Parti geleneklerini iyi bilen Özdemir direnmeden istifasını verdi. 

Özdemir’in istifası sürpriz olmadı. Zaten bir yıldır görevden alınacağı siyasi kulislerde konuşuluyordu.

Ancak şunu da ifade etmek gerekir ki, Ahmet Özdemir siyasi anlamda başarısız bir ilçe başkanı olduğu için istifası istenmedi.

Görevde olduğu süre içerisinde girdiği her seçimden başarılı çıktı.

Ama siyaset bu…

***

AKP Kozlu’da Kongre sürecinin sonuna geldi.

14 Ekim’de Kozlu İlçe Kongresi gerçekleştirilecek.

Kamuoyunda ismi öne çıkmış birçok aday var.

Serkan Günay, Zeki Uludüz, Ertan Akar, M.Ali Güzelkan, Erol Bilgin, Ahmet Gören, İsmail Dilbaz…

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan temayül yoklamasında bu isimler değerlendirildi.

Koordinatör Milletvekili Partinin önceki ve şimdiki etkin isimlerinden bu isimler hakkında referanslar alarak bir değerlendirme yaptı.

Öyle ki; Kozlu eski Belediye Başkanı Ali Bektaş’a dahi ‘Hangi isim İlçe Başkanı olsun?’ diye Genel Merkez tarafından soruldu.

Son olarak üç isim Ankara’ya çağırılacak.

Daha sonra İl Başkanı tek isimle gidilecek kongrenin İlçe Başkan Adayını açıklayacak.

***

Ak partili olsun olmasın sokaktaki vatandaş,  ‘İlçe Başkanı kim olur?’ diye soruyor.

Hiç lafı evirip, çevirip dolandırmaya gerek yok.

İşte size tam net kesin cevabı;

Delegeyi kim yaptıysa ilçe başkanı o olur…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.