Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

KAZANAN KOZLU OLSUN

AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in vefatının ardından Belediye Meclis Üyeleri arasında yapılan oylama sonucunda ilk turda oy çokluğu ile Belediye Başkanı seçilen Kerim Yılmaz ilk icraatları ile toplumun her kesiminden takdir ve beğeni kazanmaya devam ediyor. Göreve gelir gelmez diğer ödemeleri durdurup taşeron işçilerin içeride kalan maaşlarını ödeyen Kerim Yılmaz birçok ailenin evine huzur gelmesini sağladı. Ancak taşeron işçilerinden temizlik işçileri hala mağdur, onlar içerideki yaklaşık 3 maaş alacaklarını alamadıklarını ifade ediyorlar. Ancak umutsuz değiller! Başkan tarafından bundan sonraki ilk fırsatta ilk ödemenin kendilerine yapılacağı sözünü aldıklarını dile getiriyorlar. *** Diğer yandan toplumun her kesiminde bir rahatlama var. Mesela Belediye Meclis üyeleri. Gayet doğal olan ama şimdiye kadar pek dikkate alınmayan sıradan şeyler bile meclis üyelerini mutlu ediyormuş. AKP grubu içerisinde başkan ve Belediye Meclis üyeleri arasında kurulu olan watssup grubundan başkanın her sabah grup arkadaşlarına 'Günaydın' mesajı yollaması, Başkanlığa vekalet eden Belediye Meclis üyesinin olması gerektiği gibi hem başkanlık makamında vekalet etmesi, hem de vekalet süresince başkanlık makamına ait 002 plakalı Passat marka makam aracını kullanması, yeni Başkan Kerim Yılmaz'ın egolarından arınmış, ekip arkadaşlarına saygılı ve sağduyu sahibi bir kişiliğe  sahip olduğunun en büyük göstergesi olarak nitelendiriliyor. *** Elbette ki daha çok erken, Ancak şu on günlük süreç içerisindeki kamuoyundaki yansımalara göre Kozlu'nun yeni Belediye Başkanı Kerim Yılmaz çok iyi bir başlangıç yaptı. Yaptığı başlangıca paralel olarak kamuoyunun kendisinden beklentileri de şu yönde; Çok fazla bir şey yapmasına gerek yok! Toplumun her kesiminde rahatsızlık yaratan başta imar olmak üzere rant sistemine dur desin! Personel maaşlarını düzgün ödesin, Altyapı ve yol onarımlarını yapsın, Artarsa da kamu yararına olan yatırımlara devam etsin. *** Bunlara ilaveten Kerim Yılmaz'ın halkın arasında daha çok olması, İlçedeki resmi daire müdürleri, yöneticiler, Sivil toplum örgütleri, esnaf ve vatandaşlar ile belirli aralıklarla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunması, Yılmaz'ın sadece bu dönemde çok başarılı bir Belediye Başkanı olmasını sağlamakla kalmayacak, bir sonraki dönemde de AKP'nin yegane Belediye Başkan adayı olmasını sağlayacaktır. Tüm bunlar kamuoyundan gelen görüş, öneri ve eleştiriler. Bizden iletmesi. Dileriz her şey başladığı gibi uyum içerisinde devam eder ve kazanan Kozlu olur... 
Ekleme Tarihi: 22 Şubat 2017 - Çarşamba

KAZANAN KOZLU OLSUN

AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in vefatının ardından Belediye Meclis Üyeleri arasında yapılan oylama sonucunda ilk turda oy çokluğu ile Belediye Başkanı seçilen Kerim Yılmaz ilk icraatları ile toplumun her kesiminden takdir ve beğeni kazanmaya devam ediyor.

Göreve gelir gelmez diğer ödemeleri durdurup taşeron işçilerin içeride kalan maaşlarını ödeyen Kerim Yılmaz birçok ailenin evine huzur gelmesini sağladı.

Ancak taşeron işçilerinden temizlik işçileri hala mağdur, onlar içerideki yaklaşık 3 maaş alacaklarını alamadıklarını ifade ediyorlar.

Ancak umutsuz değiller!

Başkan tarafından bundan sonraki ilk fırsatta ilk ödemenin kendilerine yapılacağı sözünü aldıklarını dile getiriyorlar.

***

Diğer yandan toplumun her kesiminde bir rahatlama var.

Mesela Belediye Meclis üyeleri.

Gayet doğal olan ama şimdiye kadar pek dikkate alınmayan sıradan şeyler bile meclis üyelerini mutlu ediyormuş.

AKP grubu içerisinde başkan ve Belediye Meclis üyeleri arasında kurulu olan watssup grubundan başkanın her sabah grup arkadaşlarına 'Günaydın' mesajı yollaması,

Başkanlığa vekalet eden Belediye Meclis üyesinin olması gerektiği gibi hem başkanlık makamında vekalet etmesi, hem de vekalet süresince başkanlık makamına ait 002 plakalı Passat marka makam aracını kullanması, yeni Başkan Kerim Yılmaz'ın egolarından arınmış, ekip arkadaşlarına saygılı ve sağduyu sahibi bir kişiliğe  sahip olduğunun en büyük göstergesi olarak nitelendiriliyor.

***

Elbette ki daha çok erken,

Ancak şu on günlük süreç içerisindeki kamuoyundaki yansımalara göre Kozlu'nun yeni Belediye Başkanı Kerim Yılmaz çok iyi bir başlangıç yaptı.

Yaptığı başlangıca paralel olarak kamuoyunun kendisinden beklentileri de şu yönde;

Çok fazla bir şey yapmasına gerek yok!

Toplumun her kesiminde rahatsızlık yaratan başta imar olmak üzere rant sistemine dur desin!

Personel maaşlarını düzgün ödesin,

Altyapı ve yol onarımlarını yapsın,

Artarsa da kamu yararına olan yatırımlara devam etsin.

***

Bunlara ilaveten Kerim Yılmaz'ın halkın arasında daha çok olması,

İlçedeki resmi daire müdürleri, yöneticiler, Sivil toplum örgütleri, esnaf ve vatandaşlar ile belirli aralıklarla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunması,

Yılmaz'ın sadece bu dönemde çok başarılı bir Belediye Başkanı olmasını sağlamakla kalmayacak, bir sonraki dönemde de AKP'nin yegane Belediye Başkan adayı olmasını sağlayacaktır.

Tüm bunlar kamuoyundan gelen görüş, öneri ve eleştiriler.

Bizden iletmesi.

Dileriz her şey başladığı gibi uyum içerisinde devam eder ve kazanan Kozlu olur... 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.