Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

İŞİN SUYU ÇIKTI

Kozlu’da gün geçmiyor ki sansasyon niteliğinde bir olay yaşanmasın.Dışarıdan gelenler şaşırıp kalıyorlar. ‘Bırakın böyle bir İlçeyi biz böyle bir yer görmedik.” diyorlar.30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinin ardından hırsı aklının önünde giden, oturduğu makamın sorumluluk duygusundan habersiz Ertan isimli şahsın göreve gelmesi ile birlikte zaten kötü olan durum, daha da kötüye gitmeye başladı. *** Son bir haftada sokakta Ertan’ın icraatlarından başka bir şey konuşulmaz oldu. İcraat derken yanlış anlaşılmasın hizmet değil (!) yaşadığı ve Kozlu’ya yaşattığı olumsuzluklardan bahsediyoruz.17 Nisan 2015 Cuma günü Ertan’ın 3 ay maaş ödemeyerek işten çıkardığı Belediye taşeron işçileri şantiye binasına giderek işten çıkartılışlarını protesto ederek, Ertan’dan kendilerini işlerine geri döndürme talebinde bulunmuşlar.Ancak seçildiği günden beri hatada ısrar eden Ertan, Belediye işçilerinin eylemini bastırmak için koruma adı verdiği sokak kabadayılarını ve mafya tipli kişileri işçilerin karşısına dikmiş. *** Ey hırsı aklından önde giden Ertan,Unutma ki en serseri ruhlusundan en uysalına kadar Kozlu’nun çocuklarının hepsi bizim çocuklarımız,kardeşlerimiz,evlatlarımız!Böyle bir vebalin altında kalmayı nasıl göze alırsın? Orada hesap edemediğin bir olay olsa onların ana babalarına nasıl hesap vereceksin? *** Yine geçtiğimiz günlerde, asıl makam odasında (şantiyede)oturan Ertan, taşerondan maaş alan işçilerden birini işten çıkarmış.Bunu hazmedemeyen genç gitmiş şantiyeyi basmış.Biraz tartışmanın ardından olay yatışmış.Ama sokaktaki herkes şantiyeyi basan gencin Ertan’ı tokatladığını konuşuyor.Karizma çizildi Ertan efendi.Şimdi istediğin kadar Billboardlara resmini yapıştır, panolarında reklamını yaptır. *** HALKIN BAŞKANLIĞI Reklamla değil, adamlıkla oluyor!Tek temennimiz bu hırsın,egoları yüzünden gözü makam ve iktidar hırsından başka bir şey görmeyen şahsın görev süresi dolana kadar Kozlu’da istenmeyen bir olayın yaşanmaması.Bunun için iş Devlete düşüyor.Emniyetimiz her daim uyanık olmalı.
Ekleme Tarihi: 27 Nisan 2015 - Pazartesi

İŞİN SUYU ÇIKTI

Kozlu’da gün geçmiyor ki sansasyon niteliğinde bir olay yaşanmasın.
Dışarıdan gelenler şaşırıp kalıyorlar. ‘Bırakın böyle bir İlçeyi biz böyle bir yer görmedik.” diyorlar.
30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinin ardından hırsı aklının önünde giden, oturduğu makamın sorumluluk duygusundan habersiz Ertan isimli şahsın göreve gelmesi ile birlikte zaten kötü olan durum, daha da kötüye gitmeye başladı.


***


Son bir haftada sokakta Ertan’ın icraatlarından başka bir şey konuşulmaz oldu.
İcraat derken yanlış anlaşılmasın hizmet değil (!) yaşadığı ve Kozlu’ya yaşattığı olumsuzluklardan bahsediyoruz.
17 Nisan 2015 Cuma günü Ertan’ın 3 ay maaş ödemeyerek işten çıkardığı Belediye taşeron işçileri şantiye binasına giderek işten çıkartılışlarını protesto ederek, Ertan’dan kendilerini işlerine geri döndürme talebinde bulunmuşlar.
Ancak seçildiği günden beri hatada ısrar eden Ertan, Belediye işçilerinin eylemini bastırmak için koruma adı verdiği sokak kabadayılarını ve mafya tipli kişileri işçilerin karşısına dikmiş.


***


Ey hırsı aklından önde giden Ertan,
Unutma ki en serseri ruhlusundan en uysalına kadar Kozlu’nun çocuklarının hepsi bizim çocuklarımız,kardeşlerimiz,evlatlarımız!
Böyle bir vebalin altında kalmayı nasıl göze alırsın?
Orada hesap edemediğin bir olay olsa onların ana babalarına nasıl hesap vereceksin?


***


Yine geçtiğimiz günlerde, asıl makam odasında (şantiyede)oturan Ertan, taşerondan maaş alan işçilerden birini işten çıkarmış.
Bunu hazmedemeyen genç gitmiş şantiyeyi basmış.
Biraz tartışmanın ardından olay yatışmış.
Ama sokaktaki herkes şantiyeyi basan gencin Ertan’ı tokatladığını konuşuyor.
Karizma çizildi Ertan efendi.
Şimdi istediğin kadar Billboardlara resmini yapıştır, panolarında reklamını yaptır.


***


HALKIN BAŞKANLIĞI Reklamla değil, adamlıkla oluyor!
Tek temennimiz bu hırsın,egoları yüzünden gözü makam ve iktidar hırsından başka bir şey görmeyen şahsın görev süresi dolana kadar Kozlu’da istenmeyen bir olayın yaşanmaması.
Bunun için iş Devlete düşüyor.
Emniyetimiz her daim uyanık olmalı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.