Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

İLÇE BAŞKANI’NI BEKTAŞ BELİRLER

Ak Partide delege seçim sürecine girildi. Kozlu’da 30 Kasım’da başlayacak olan delege seçim süreci 13 Aralıkta sona erecek. Ak Parti’li önce delegelerini seçecek, Ardından seçilecek delegeler İlçe Başkanını belirleyecek. İlçe Başkanlığını belirleme sürecinde delegelerin oyu şüphesiz belirleyici olacak. İl Başkanı’nın görüş ve tercihi, İl milletvekillerinin görüş ve tercihleri de belirleyici olacak. Ancak, benim fikrime göre asıl belirleyici faktör Ali Bektaş olacak! Öncelikle herkes şunu bilmeli ki, Ali Bektaş kimi isterse o Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı olacak! Ali Başkan’la ters olan, onayını alamayan birinin bırakın ilçe Başkanı seçilmeyi, delege seçiminden çıkma şansı dahi olamaz! Tecrübeli siyasetçi başkan daha önceki dönemlerde de İlçe yönetiminden, delegesine kadar tüm teşkilat yapılanmasını kendi kontrolü dâhilinde olacak şekilde belirlemişti. Bu bağlamda kamuoyunda şimdiye kadar birçok isim zikredildi. Aynaya bakmadan, iki koyunu güdemeyecek kişilerden tutunda, Memlekette dolandırmadık adam bırakmayan bazı sahtekâr kılıklı şahıslar bile kendi kendini İlçe Başkanı Adayı ilan etti. Tabi bunlara sadece gülüp geçtik.  Şu anda ismini vermeyeceğimiz 3 kişi’ye Başkan Bektaş sıcak bakar diye tahmin ediyorum. Ama ‘kim İlçe Başkanı olur?’ sorusunun asıl cevabı Başkan Bektaş’ta tabiî ki… Kongre sürecine müteakip delegelerin belirlenmesi ile sorunun cevabı da yavaş yavaş şekillenir… Ancak, şimdilik şöyle bir tiyo vermekle yetinelim; Bektaş’a rağmen kimse hesap kitap yapmasın! Bırak Ak Parti’deki İlçe Başkanını CHP’nin seçim sürecinde dahi İlçe Başkanının kim olacağını Başkan Bektaş belirler! Anlayanlar anladı sanırım…
Ekleme Tarihi: 14 Kasım 2019 - Perşembe

İLÇE BAŞKANI’NI BEKTAŞ BELİRLER

Ak Partide delege seçim sürecine girildi.

Kozlu’da 30 Kasım’da başlayacak olan delege seçim süreci 13 Aralıkta sona erecek.

Ak Parti’li önce delegelerini seçecek,

Ardından seçilecek delegeler İlçe Başkanını belirleyecek.

İlçe Başkanlığını belirleme sürecinde delegelerin oyu şüphesiz belirleyici olacak.

İl Başkanı’nın görüş ve tercihi,

İl milletvekillerinin görüş ve tercihleri de belirleyici olacak.

Ancak, benim fikrime göre asıl belirleyici faktör Ali Bektaş olacak!

Öncelikle herkes şunu bilmeli ki, Ali Bektaş kimi isterse o Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı olacak!

Ali Başkan’la ters olan, onayını alamayan birinin bırakın ilçe Başkanı seçilmeyi, delege seçiminden çıkma şansı dahi olamaz!

Tecrübeli siyasetçi başkan daha önceki dönemlerde de İlçe yönetiminden, delegesine kadar tüm teşkilat yapılanmasını kendi kontrolü dâhilinde olacak şekilde belirlemişti.

Bu bağlamda kamuoyunda şimdiye kadar birçok isim zikredildi.

Aynaya bakmadan, iki koyunu güdemeyecek kişilerden tutunda,

Memlekette dolandırmadık adam bırakmayan bazı sahtekâr kılıklı şahıslar bile kendi kendini İlçe Başkanı Adayı ilan etti.

Tabi bunlara sadece gülüp geçtik. 

Şu anda ismini vermeyeceğimiz 3 kişi’ye Başkan Bektaş sıcak bakar diye tahmin ediyorum.

Ama ‘kim İlçe Başkanı olur?’ sorusunun asıl cevabı Başkan Bektaş’ta tabiî ki…

Kongre sürecine müteakip delegelerin belirlenmesi ile sorunun cevabı da yavaş yavaş şekillenir…

Ancak, şimdilik şöyle bir tiyo vermekle yetinelim;

Bektaş’a rağmen kimse hesap kitap yapmasın!

Bırak Ak Parti’deki İlçe Başkanını CHP’nin seçim sürecinde dahi İlçe Başkanının kim olacağını Başkan Bektaş belirler!

Anlayanlar anladı sanırım…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.