Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

İKİNCİ AHMET’İN İRADESİ

Ankara’dan mühürü kapan ikinci Ahmet göreve başladı. Daha önce de yazılarımızda vurguladığımız üzere Kozlu’nun menfaatleri adına biz izlemede olacağız.Ve bizi tanıyanlara söylediğimiz gibi doğrularının destekçisi,Yanlışlarının karşısında set olacağız.***Çünkü Kozlumuzu seviyoruz,Burada doğduk burada öleceğimizi umut ediyoruz.Ve evlatlarımıza bırakacağımız en büyük servetlerden birinin bu şehre hizmet etmek, hizmet edenlerle birlikte elimizi taşın altına koymak olduğunun bilincindeyiz.Kendi, kişisel çıkarları için Kozlu’dan rantı kapıp buradan kaçanlardan Kozlu’nun ve Kozluluların menfaatlerini korumanın kutsal bir vazife olduğuna inanıyoruz.Bunu da kalemimizle yapıyoruz.*** AKP Kozlu İlçe Başkanlığından istifa eden Ahmet Özdemir’in ardından Genel Merkez tarafından ataması yapılan ve isim benzerliği bakımından ironi yaparak İkinci Ahmet olarak isimlendirdiğimiz yeni İlçe Başkanı Ahmet Gören her geçen gün parti içerisinde ve kamuoyunda daha da fazlasıyla kabul ve takdir görmeye devam ediyor.Beyefendi kişiliği, saygın tavırları ve teşkilatın içinden gelen yapısıyla bilinen yeni ilçe başkanı çevresine güzel şeyler yapacağı umudunu yayıyor.Peki İkinci Ahmet’in çevresine yaydığı umut ışığı neden kaynaklanıyor? Bizzat kendi ifadesiyle dile getirelim;Bir kere ben kimsenin adamı değilim,Kimseye diyet borcum ya da verilmiş bir sözüm yok,Kimseyle kafa kol ilişkisine girmem, böyle de bir beklentim yok.Ben bu makama Partimi, Genel Merkezimi ve Genel Başkanımı temsilen geldiğimin her zaman bilincinde olarak buna yakışır saygınlığı korumak adına her zaman güzel ve doğru olan şeylerin altına imzamı atacağım….Diyor ikinci Ahmet.Dileriz icraatları da sözleri gibi olur ve parti, siyaset ayrımı yapmadan Kozlu adına bizlerde hep destekçisi oluruz.İyi başladı, iyi gidiyor!Umarız nazar değmez…
Ekleme Tarihi: 28 Ekim 2017 - Cumartesi

İKİNCİ AHMET’İN İRADESİ

Ankara’dan mühürü kapan ikinci Ahmet göreve başladı.

Daha önce de yazılarımızda vurguladığımız üzere Kozlu’nun menfaatleri adına biz izlemede olacağız.
Ve bizi tanıyanlara söylediğimiz gibi doğrularının destekçisi,
Yanlışlarının karşısında set olacağız.
***
Çünkü Kozlumuzu seviyoruz,
Burada doğduk burada öleceğimizi umut ediyoruz.
Ve evlatlarımıza bırakacağımız en büyük servetlerden birinin bu şehre hizmet etmek, hizmet edenlerle birlikte elimizi taşın altına koymak olduğunun bilincindeyiz.
Kendi, kişisel çıkarları için Kozlu’dan rantı kapıp buradan kaçanlardan Kozlu’nun ve Kozluluların menfaatlerini korumanın kutsal bir vazife olduğuna inanıyoruz.
Bunu da kalemimizle yapıyoruz.
***
AKP Kozlu İlçe Başkanlığından istifa eden Ahmet Özdemir’in ardından Genel Merkez tarafından ataması yapılan ve isim benzerliği bakımından ironi yaparak İkinci Ahmet olarak isimlendirdiğimiz yeni İlçe Başkanı Ahmet Gören her geçen gün parti içerisinde ve kamuoyunda daha da fazlasıyla kabul ve takdir görmeye devam ediyor.
Beyefendi kişiliği, saygın tavırları ve teşkilatın içinden gelen yapısıyla bilinen yeni ilçe başkanı çevresine güzel şeyler yapacağı umudunu yayıyor.
Peki İkinci Ahmet’in çevresine yaydığı umut ışığı neden kaynaklanıyor?
Bizzat kendi ifadesiyle dile getirelim;
Bir kere ben kimsenin adamı değilim,
Kimseye diyet borcum ya da verilmiş bir sözüm yok,
Kimseyle kafa kol ilişkisine girmem, böyle de bir beklentim yok.
Ben bu makama Partimi, Genel Merkezimi ve Genel Başkanımı temsilen geldiğimin her zaman bilincinde olarak buna yakışır saygınlığı korumak adına her zaman güzel ve doğru olan şeylerin altına imzamı atacağım….
Diyor ikinci Ahmet.
Dileriz icraatları da sözleri gibi olur ve parti, siyaset ayrımı yapmadan Kozlu adına bizlerde hep destekçisi oluruz.
İyi başladı, iyi gidiyor!
Umarız nazar değmez…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.