Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

GURURUMUZ OLDUN MAHMUT HOCA

İlk göreve geldiği günden o intibahı uyandırmıştı bende,Genç, dinamik, kararlı ve çalışkan.Kısa sürede Zonguldak halkından kopuk olan Karaelmas Üniversitesini Zonguldak halkı ile bütünleştirdi.Kendisi gibi genç, dinamik, toplumla bütünleşik bir Bülent Ecevit Üniversitesi ortaya çıkarttı. Basın toplantıları düzenledi,Çalışmalarını Zonguldaklı Basın mensupları ile paylaştı.Tıp Doktoru değildi.Dezavantaj gibi görülen bu durumu Zonguldak lehine avantaja çevirdi.Üniversitenin sadece Tıp Fakültesi’nden ibaret olmadığını ispatladı.Bunu ispatlarken de, Tıp Fakültesine Üniversite’nin tarihindeki en büyük yatırımları yaptı.Yoktan, Türkiye’ye örnek olacak bir Sağlık Kampüsü oluşturdu.* * *Tüm Karadeniz’in en büyük kütüphanesini Üniversiteye kazandırdı.Obezite merkezi, kanser ve onkoloji merkezi, olimpik yüzme havuzu vs. Zonguldak’a ve Bülent Ecevit Üniversitesine kazandırdıklarından sadece bazıları…İşleyen demir ışıldar misali, bizim Mahmut hocada ışıldayınca göze battı.Haksız eleştiriler, ithamlarla, önü kesilmek, durdurulmak istendi.Ama o her türlü eleştiriye kulak tıkayıp işini yapmaya devam etti.Son olarak Üniversiteye Teknopark kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu Zonguldak halkı ile paylaştı.* * *Sonuç olarak Bülent Ecevit üniversitesini Türkiye’nin en iyi en başarılı üniversitelerinden biri haline getiren Mahmut Hocamız Zonguldak’ımızı bir kez daha gururlandırdı.Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Mahmut Özer’in yani Zonguldak’ın Mahmut Hocasının çalışkanlığı Sayın Cumhurbaşkanımızın da dikkatini çekmiş olacak ki, kendisini ÖSYM Başkanı olarak görevlendirdi.Mahmut hocamız şimdi çalışkanlığı ile tüm Türkiye’ye hizmet edecek ve onun başarıları bizleri yine mutlu edecek, gururlandıracak.* * * Teşekkürler Mahmut Hoca; Zonguldak’a ve Üniversitemize kazandırdıklarından dolayı,Teşekkürler Mahmut Hoca; Dostluğun, sıcakkanlılığın ve sevecenliğinden dolayı,Teşekkürler Mahmut Hoca, mutluluğunu ve yaşadığın haklı gururu Zonguldak olarak paylaşırken, gelecekteki başarılarından ve ülkemize yapacağın güzel hizmetlerden emin olarak, yolun açık olsun diyoruz.
Ekleme Tarihi: 05 Ekim 2017 - Perşembe

GURURUMUZ OLDUN MAHMUT HOCA

İlk göreve geldiği günden o intibahı uyandırmıştı bende,
Genç, dinamik, kararlı ve çalışkan.
Kısa sürede Zonguldak halkından kopuk olan Karaelmas Üniversitesini Zonguldak halkı ile bütünleştirdi.
Kendisi gibi genç, dinamik, toplumla bütünleşik bir Bülent Ecevit Üniversitesi ortaya çıkarttı.
Basın toplantıları düzenledi,
Çalışmalarını Zonguldaklı Basın mensupları ile paylaştı.
Tıp Doktoru değildi.
Dezavantaj gibi görülen bu durumu Zonguldak lehine avantaja çevirdi.
Üniversitenin sadece Tıp Fakültesi’nden ibaret olmadığını ispatladı.
Bunu ispatlarken de, Tıp Fakültesine Üniversite’nin tarihindeki en büyük yatırımları yaptı.
Yoktan, Türkiye’ye örnek olacak bir Sağlık Kampüsü oluşturdu.
* * *
Tüm Karadeniz’in en büyük kütüphanesini Üniversiteye kazandırdı.
Obezite merkezi, kanser ve onkoloji merkezi, olimpik yüzme havuzu vs. Zonguldak’a ve Bülent Ecevit Üniversitesine kazandırdıklarından sadece bazıları…
İşleyen demir ışıldar misali, bizim Mahmut hocada ışıldayınca göze battı.
Haksız eleştiriler, ithamlarla, önü kesilmek, durdurulmak istendi.
Ama o her türlü eleştiriye kulak tıkayıp işini yapmaya devam etti.
Son olarak Üniversiteye Teknopark kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu Zonguldak halkı ile paylaştı.
* * *
Sonuç olarak Bülent Ecevit üniversitesini Türkiye’nin en iyi en başarılı üniversitelerinden biri haline getiren Mahmut Hocamız Zonguldak’ımızı bir kez daha gururlandırdı.
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Mahmut Özer’in yani Zonguldak’ın Mahmut Hocasının çalışkanlığı Sayın Cumhurbaşkanımızın da dikkatini çekmiş olacak ki, kendisini ÖSYM Başkanı olarak görevlendirdi.
Mahmut hocamız şimdi çalışkanlığı ile tüm Türkiye’ye hizmet edecek ve onun başarıları bizleri yine mutlu edecek, gururlandıracak.
* * *
Teşekkürler Mahmut Hoca; Zonguldak’a ve Üniversitemize kazandırdıklarından dolayı,
Teşekkürler Mahmut Hoca; Dostluğun, sıcakkanlılığın ve sevecenliğinden dolayı,
Teşekkürler Mahmut Hoca, mutluluğunu ve yaşadığın haklı gururu Zonguldak olarak paylaşırken, gelecekteki başarılarından ve ülkemize yapacağın güzel hizmetlerden emin olarak, yolun açık olsun diyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.