Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

GERÇEKLER ACIDIR ERTAN EFENDİ!!!

Gerçekler acıdır. Kolay hazmedilmez… Herkes ipteki cambaza bakarken, Kral’ın çıplak olduğunu söylemek ne kadar cesaret isterse, Çıplak olduğunu bir başkasının ağzından duymak, o bütün gücü, kudreti elinde bulunduran Kral’ı bir o kadar rahatsız edicidir! *** Eminim yıllar sonra da Kozlu Belediyesi’nin gelmiş geçmiş en çok konuşulacak, hatıralardan çıkmayacak belediye başkanı Ertan Şahin olarak anılacaktır. *** Dilerim görev süresini Kozlu’ya bir şeyler vermiş olarak, Kozlu’da huzuru bozmadan, insanları birbirine düşürüp, ayrıştırmadan, ekmekleri ile oynayıp düşman sahibi olmadan tamamlar da, yine bu toplumun içinde başı dik alnı açık olarak gezebilir… *** Gerçi seçim öncesi kozlu’da koruma ile gezen eski belediye başkanı Ali Bektaş’ı eleştirip, ‘İçinden çıktığım toplumda ben koruma ile gezmem’ diyen, şimdilerde adeta Kurtlar Vadisi Kozlu’nun Polat Alemdar’ını oynar gibi eve koruma eşliğinde gidip gelen, yengeye bile koruma şoför tahsis eden Ertan efendi, daha 3 ay olmadan neden kimden bu kadar korktu, doğrusu anlamak mümkün değil… *** Son belediye meclis toplantısında,  ‘Daha göreve geleli 3 ay oldu. Makam aracımın kurşunlanmasını gerektirecek bir icraatım olmadı’ diyen, ‘Ben Kozlu’nun menfaatleri için çalışıyorum’ diyen Ertan efendinin  en çok da şu sözünü tuttum! ‘KENDİNİ KOZLULU OLARAK TANIMLAYIP DA, KOZLU’NUN MENFAATLERİ İÇİN DEĞİL, KENDİ MENFAATLERİ İÇİN ÇALIŞAN ŞEREFSİZDİR’ dedi ya, Bu söz, Ertan Şahin’in şimdiye kadar söylediği en doğru söz olarak geldi bana. *** Evet başkan, sana sonuna kadar hak veriyor, sözlerine katılıyorum. Her ne iş yaparsa yapsın, Kozlu’nun menfaatleri için çalışıyorum diyerek, kendi menfaatleri için çalışan, devletin, tüyü bitmemiş yetimin bir kuruşunu dahi yiyen, hak etmediği halde, bulunduğu mevkiyi, makamı kendisine çıkar sağlamak için kullanan, avanta alan, rüşvet yiyen, sonra da kendisini bu topluma, dürüst adam, temiz adam, namuslu adam olarak pazarlayan kim varsa, Namussuzun, Şerefsizin, namert in önde gidenidir!!! *** Gerçekleri bu kadar açık, net olarak ifade eden, doğrulara parmak basan başkanım,  merakımı bağışla ama bir de şu konuya bir açıklık getirsen de kamuoyu aydınlansa diyorum. Bu devirde, karısı kocasına, babası oğluna, karşılıksız bir tek kuruş vermez iken, Müteahhiti, taşeron işvereni, iş adamı geçineni, sırf seçilsin, başa gelsin diye helal kazancından, alın teri ile kazandığı 200-300 bin (milyar)TL’yi harcayıp, malını mülkünü siyasetçinin önüne niye serer? Niye seçim zamanı tüm imkanlarını seçilsin diye siyasetçinin emrine amade eder? Cevap vermek için zorlanma. Aşağıdaki şıklardan birini işaretle istersen; a)  Allah rızası için b)  Çok sevdiği, aralarında duygusal bir bağ olduğu için c)  Memleket sevdası için d)  Şerefsizlikten, birlikte çalıp yemek için  
Ekleme Tarihi: 10 Temmuz 2014 - Perşembe

GERÇEKLER ACIDIR ERTAN EFENDİ!!!


Gerçekler acıdır.

Kolay hazmedilmez…

Herkes ipteki cambaza bakarken, Kral’ın çıplak olduğunu söylemek ne kadar cesaret isterse,

Çıplak olduğunu bir başkasının ağzından duymak, o bütün gücü, kudreti elinde bulunduran Kral’ı bir o kadar rahatsız edicidir!

***

Eminim yıllar sonra da Kozlu Belediyesi’nin gelmiş geçmiş en çok konuşulacak, hatıralardan çıkmayacak belediye başkanı Ertan Şahin olarak anılacaktır.

***

Dilerim görev süresini Kozlu’ya bir şeyler vermiş olarak, Kozlu’da huzuru bozmadan, insanları birbirine düşürüp, ayrıştırmadan, ekmekleri ile oynayıp düşman sahibi olmadan tamamlar da, yine bu toplumun içinde başı dik alnı açık olarak gezebilir…

***

Gerçi seçim öncesi kozlu’da koruma ile gezen eski belediye başkanı Ali Bektaş’ı eleştirip, ‘İçinden çıktığım toplumda ben koruma ile gezmem’ diyen, şimdilerde adeta Kurtlar Vadisi Kozlu’nun Polat Alemdar’ını oynar gibi eve koruma eşliğinde gidip gelen, yengeye bile koruma şoför tahsis eden Ertan efendi, daha 3 ay olmadan neden kimden bu kadar korktu, doğrusu anlamak mümkün değil…

***

Son belediye meclis toplantısında,  ‘Daha göreve geleli 3 ay oldu. Makam aracımın kurşunlanmasını gerektirecek bir icraatım olmadı’ diyen, ‘Ben Kozlu’nun menfaatleri için çalışıyorum’ diyen Ertan efendinin  en çok da şu sözünü tuttum!

‘KENDİNİ KOZLULU OLARAK TANIMLAYIP DA, KOZLU’NUN MENFAATLERİ İÇİN DEĞİL, KENDİ MENFAATLERİ İÇİN ÇALIŞAN ŞEREFSİZDİR’ dedi ya,

Bu söz, Ertan Şahin’in şimdiye kadar söylediği en doğru söz olarak geldi bana.

***

Evet başkan, sana sonuna kadar hak veriyor, sözlerine katılıyorum.

Her ne iş yaparsa yapsın, Kozlu’nun menfaatleri için çalışıyorum diyerek, kendi menfaatleri için çalışan, devletin, tüyü bitmemiş yetimin bir kuruşunu dahi yiyen, hak etmediği halde, bulunduğu mevkiyi, makamı kendisine çıkar sağlamak için kullanan, avanta alan, rüşvet yiyen, sonra da kendisini bu topluma, dürüst adam, temiz adam, namuslu adam olarak pazarlayan kim varsa, Namussuzun, Şerefsizin, namert in önde gidenidir!!!

***

Gerçekleri bu kadar açık, net olarak ifade eden, doğrulara parmak basan başkanım,  merakımı bağışla ama bir de şu konuya bir açıklık getirsen de kamuoyu aydınlansa diyorum.

Bu devirde, karısı kocasına, babası oğluna, karşılıksız bir tek kuruş vermez iken,

Müteahhiti, taşeron işvereni, iş adamı geçineni, sırf seçilsin, başa gelsin diye helal kazancından, alın teri ile kazandığı 200-300 bin (milyar)TL’yi harcayıp, malını mülkünü siyasetçinin önüne niye serer?

Niye seçim zamanı tüm imkanlarını seçilsin diye siyasetçinin emrine amade eder?

Cevap vermek için zorlanma. Aşağıdaki şıklardan birini işaretle istersen;

a)  Allah rızası için

b)  Çok sevdiği, aralarında duygusal bir bağ olduğu için

c)  Memleket sevdası için

d)  Şerefsizlikten, birlikte çalıp yemek için  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.