Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

GEÇMİŞ’E SAHİP ÇIKMAK

Geçtiğimiz hafta Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile birlikte Kozlu Fatih Sitesi’ndeki Kocatepe İlkokulu ve Kozlu Ortaokulu’nda Kütüphane açılışına katılan Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi beraberinde İl Milli eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ile birlikte Kozlu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette Kozlu Lisesi Kütüphanesindeki 40-50 hatta 60 yıllık kitapları gören Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi Okul Müdürü Abdülkadir Yurdakul’a adeta tarihi eser niteliğinde olan kitapların bir camekan kitaplıkta nemden ve ısıdan korunarak muhafaza edilmesini istedi. Gerçekten bu kadar hassas ve duyarlı bir Kaymakamımız olduğu için o an çok mutlu oldum… Kaymakam Ergi ile birlikte Kozlu Lisesi Kütüphanesini gezerken gördüğümüz bir kısmı benimde 1970 li yıllarda Kozlu ortaokulunda öğrenci iken kütüphanede okuduğum kitaplardı. O an zaman tünelinden geçip o yıllara gittim sanki… Hassasiyeti açısından Kaymakam Ergi’ye bir kez daha teşekkür ederken o değerli eserlerin bugüne ulaşmasında emeği geçen tüm öğretmen ve yöneticileri de yürekten kutluyorum. BİRLİK BERABERLİK VE UYUM BAŞARIYI GETİRİR Uyum içerisinde çalışan ekip başarıyı getirir.    Kozlu’da Kaymakamından, Belediye Başkanına, Milli Eğitim Müdüründen, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürüne,    İlçe Emniyet Müdüründen, İlçe Jandarma Komutanına birbiri ile muhteşem uyum içerisinde çalışan bir ekip var. Bu uyum başarıyı ve sorunların kısa sürede çözüm bulmasını sağlıyor. Ve bu uyum Kozlu’ya dışarıdan bakıldığında gıpta ile izleniyor. Her ne kadar bu uyumdan, huzur ve getirdiği başarıdan rahatsız olan bazı çıkar çevreleri ve şahıslar olsa da, bu birlik ve beraberliğin karşısında amaçlarına ulaşamıyor hatta seslerini dahi duyuramıyorlar. Bu birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin meyvelerini Kozlu her geçen gün görüyor. Çok yakında Kozlu’ya hak ettiği güzellikte 1000 kişi kapasiteli tribünlere sahip bir kapalı spor salonunun yapımına başlanıyor. Yine Fatih Sitesindeki Okul ve Derslik sıkıntısını çözmek amacı ile defalarca girişimde bulunulan ve her seferinde çeşitli prosedüre takılan yeni bir okulun yapımına Vali Tutulmaz’ın talimatı ve bu uyum içerisinde çalışan ekibe sağladığı katkı ile pek yakında başlanacak. Kozluspor oynadığı ligde namağlup birinci olarak başarıdan başarıya koşuyor… Zonguldak’ın parlayan yıldızı olmayı her geçen gün fazlası ile hak eden Kozlu emin adımlarla daha güzel günlere ilerliyor. Emeği ve katkısı olan herkese bir kez daha teşekkürler.  
Ekleme Tarihi: 22 Aralık 2021 - Çarşamba

GEÇMİŞ’E SAHİP ÇIKMAK

Geçtiğimiz hafta Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile birlikte Kozlu Fatih Sitesi’ndeki Kocatepe İlkokulu ve Kozlu Ortaokulu’nda Kütüphane açılışına katılan Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi beraberinde İl Milli eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ile birlikte Kozlu Lisesini ziyaret etti.

Ziyarette Kozlu Lisesi Kütüphanesindeki 40-50 hatta 60 yıllık kitapları gören Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi Okul Müdürü Abdülkadir Yurdakul’a adeta tarihi eser niteliğinde olan kitapların bir camekan kitaplıkta nemden ve ısıdan korunarak muhafaza edilmesini istedi.

Gerçekten bu kadar hassas ve duyarlı bir Kaymakamımız olduğu için o an çok mutlu oldum…

Kaymakam Ergi ile birlikte Kozlu Lisesi Kütüphanesini gezerken gördüğümüz bir kısmı benimde 1970 li yıllarda Kozlu ortaokulunda öğrenci iken kütüphanede okuduğum kitaplardı. O an zaman tünelinden geçip o yıllara gittim sanki…

Hassasiyeti açısından Kaymakam Ergi’ye bir kez daha teşekkür ederken o değerli eserlerin bugüne ulaşmasında emeği geçen tüm öğretmen ve yöneticileri de yürekten kutluyorum.

BİRLİK BERABERLİK VE UYUM BAŞARIYI GETİRİR

Uyum içerisinde çalışan ekip başarıyı getirir.   

Kozlu’da Kaymakamından, Belediye Başkanına,

Milli Eğitim Müdüründen, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürüne,   

İlçe Emniyet Müdüründen, İlçe Jandarma Komutanına birbiri ile muhteşem uyum içerisinde çalışan bir ekip var.

Bu uyum başarıyı ve sorunların kısa sürede çözüm bulmasını sağlıyor.

Ve bu uyum Kozlu’ya dışarıdan bakıldığında gıpta ile izleniyor.

Her ne kadar bu uyumdan, huzur ve getirdiği başarıdan rahatsız olan bazı çıkar çevreleri ve şahıslar olsa da, bu birlik ve beraberliğin karşısında amaçlarına ulaşamıyor hatta seslerini dahi duyuramıyorlar.

Bu birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin meyvelerini Kozlu her geçen gün görüyor.

Çok yakında Kozlu’ya hak ettiği güzellikte 1000 kişi kapasiteli tribünlere sahip bir kapalı spor salonunun yapımına başlanıyor.

Yine Fatih Sitesindeki Okul ve Derslik sıkıntısını çözmek amacı ile defalarca girişimde bulunulan ve her seferinde çeşitli prosedüre takılan yeni bir okulun yapımına Vali Tutulmaz’ın talimatı ve bu uyum içerisinde çalışan ekibe sağladığı katkı ile pek yakında başlanacak.

Kozluspor oynadığı ligde namağlup birinci olarak başarıdan başarıya koşuyor…

Zonguldak’ın parlayan yıldızı olmayı her geçen gün fazlası ile hak eden Kozlu emin adımlarla daha güzel günlere ilerliyor.

Emeği ve katkısı olan herkese bir kez daha teşekkürler.  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.