Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

Ertan kendini anlatayım derken yine saçmalamış. Kozlu'nun AKP'li Belediye Başkanı Ertan Şahin, davetiye usulü yandaş basına verip, sonra genele servis ettiği röportajda yaptıklarını (!) anlatmak isterken yine dayanamayıp kendinden önceki AKP'li Belediye yönetimine göndermelerde bulunmuş. Unutuyor kendisi o dönemin Fen İşleri Müdürüydü! O zaman siyasi kimliği yoktu diye yapılan hatalarda sorumluluğu olmadığı söylenemez! Hele de kendi tabiri ile 'Teknik elemanın hatası kabul edilmez' *** Verdiği röportajda, “Kozlu Belediye binasının yapımı ile ilgili çalışıyoruz. Çalışmaların ardından yeni belediye binasına taşınacağız. Oturduğumuz mevcut belediye binası satılmış. Biz burada kiralık görülüyoruz. Buradan çıkmak zorundayız...'' diyor. Ertan Efendi, Sen o Belediye Binasının satıldığını yeni mi öğrendin de ' Oturduğumuz mevcut belediye binası satılmış' diyorsun? O bina sen Fen İşleri Müdürü iken satılmadı mı? Yine kendisi yaptırıyormuş havasına girip, 'Kozlu Belediye binasının yapımı ile ilgili çalışıyoruz. Çalışmaların ardından yeni belediye binasına taşınacağız' diyor ya, güler misin ağlar mısın? Ey oturduğu makamın ehemmiyetinden bihaber Ertan Efendi, Yine Yeni Belediye Hizmet Binasının yapım işi senin Fen İşleri Müdürlüğünde Leb-i derya konutlarının arsasına karşılık müteahhit firmaya Anahtar teslimi alınmak şartı ile sözleşme yapılarak verilmedi mi? Bu binanın tüm hesaplamalarını, maliyet hesaplarını vs. sen yapmadın mı? Şimdi çıkmış bina yaptırıyorum diyorsun! Hayırdır? Yapımı müteahhit firma tarafından yaklaşık 8 Milyon 250 bin TL'ye mal edilen bir bina için, Çıkmış belediye meclisinden eksikliklerin giderilmesi için 7 Milyon TL borçlanma yetkisi istiyorsun! Ne iş Ertancığım? Sen mi çok akıllısın? Yoksa milleti mi çok aptal sanıyorsun? Millet seni Belediye Başkanı seçti ama sen hala Fen İşleri Müdürü gibi davranmaya devam ediyorsun be Ertancığım. *** Sosyal işlerden bahsediyorsun, Projelerden bahsediyorsun,  Ama anlattıkların millete masal geliyor be Ertan. Millet 19 Mayıs Mahallesinden aşağıya inerken köstebek yuvasına dönmüş yollar yüzünden yedi sülalene rahmet okuyor, Sen hala projeden sosyal belediyecilikten bahsediyorsun. Hangi Sosyal Belediyecilik Ertan? Belediyeye ait bir Nikah Salonun bile yok! Ama olsun köprün var değil mi Işıkçı başkan? *** Neyse takma kafana olası bir erken yerel seçim kapıda. 2017'nin sonuna doğru bir seçim görünüyor. Rahat rahat oturursun evinde Kafayı dinlersin iyi gelir. sen boş ver Belediyeyi filan, Ruh sağlığı, huzur hepsinden önemli. Hadi sana iyi istirahatlar Ertancığım. Biz hep aynı yerde olacağız!      
Ekleme Tarihi: 17 Kasım 2016 - Perşembe

FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

Ertan kendini anlatayım derken yine saçmalamış.

Kozlu'nun AKP'li Belediye Başkanı Ertan Şahin, davetiye usulü yandaş basına verip, sonra genele servis ettiği röportajda yaptıklarını (!) anlatmak isterken yine dayanamayıp kendinden önceki AKP'li Belediye yönetimine göndermelerde bulunmuş.

Unutuyor kendisi o dönemin Fen İşleri Müdürüydü!

O zaman siyasi kimliği yoktu diye yapılan hatalarda sorumluluğu olmadığı söylenemez!

Hele de kendi tabiri ile 'Teknik elemanın hatası kabul edilmez'

***

Verdiği röportajda, “Kozlu Belediye binasının yapımı ile ilgili çalışıyoruz. Çalışmaların ardından yeni belediye binasına taşınacağız. Oturduğumuz mevcut belediye binası satılmış. Biz burada kiralık görülüyoruz. Buradan çıkmak zorundayız...'' diyor.

Ertan Efendi, Sen o Belediye Binasının satıldığını yeni mi öğrendin de ' Oturduğumuz mevcut belediye binası satılmış' diyorsun?

O bina sen Fen İşleri Müdürü iken satılmadı mı?

Yine kendisi yaptırıyormuş havasına girip, 'Kozlu Belediye binasının yapımı ile ilgili çalışıyoruz. Çalışmaların ardından yeni belediye binasına taşınacağız' diyor ya, güler misin ağlar mısın?

Ey oturduğu makamın ehemmiyetinden bihaber Ertan Efendi, Yine Yeni Belediye Hizmet Binasının yapım işi senin Fen İşleri Müdürlüğünde Leb-i derya konutlarının arsasına karşılık müteahhit firmaya Anahtar teslimi alınmak şartı ile sözleşme yapılarak verilmedi mi?

Bu binanın tüm hesaplamalarını, maliyet hesaplarını vs. sen yapmadın mı?

Şimdi çıkmış bina yaptırıyorum diyorsun!

Hayırdır?

Yapımı müteahhit firma tarafından yaklaşık 8 Milyon 250 bin TL'ye mal edilen bir bina için,

Çıkmış belediye meclisinden eksikliklerin giderilmesi için 7 Milyon TL borçlanma yetkisi istiyorsun!

Ne iş Ertancığım?

Sen mi çok akıllısın?

Yoksa milleti mi çok aptal sanıyorsun?

Millet seni Belediye Başkanı seçti ama sen hala Fen İşleri Müdürü gibi davranmaya devam ediyorsun be Ertancığım.

***

Sosyal işlerden bahsediyorsun,

Projelerden bahsediyorsun,

 Ama anlattıkların millete masal geliyor be Ertan.

Millet 19 Mayıs Mahallesinden aşağıya inerken köstebek yuvasına dönmüş yollar yüzünden yedi sülalene rahmet okuyor,

Sen hala projeden sosyal belediyecilikten bahsediyorsun.

Hangi Sosyal Belediyecilik Ertan?

Belediyeye ait bir Nikah Salonun bile yok!

Ama olsun köprün var değil mi Işıkçı başkan?

***

Neyse takma kafana olası bir erken yerel seçim kapıda.

2017'nin sonuna doğru bir seçim görünüyor.

Rahat rahat oturursun evinde

Kafayı dinlersin iyi gelir.

sen boş ver Belediyeyi filan,

Ruh sağlığı, huzur hepsinden önemli.

Hadi sana iyi istirahatlar Ertancığım.

Biz hep aynı yerde olacağız!

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.