Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ERTAN’I TÜRKİYE TANIMIŞ

  ‘Köylüm olmasa da övünsem’ diye bir söz vardır ya, Kozlu’muzun göreve geldikten sonra Cenaze anonslarını bile değiştirerek kendi adını ekletecek kadar reklama meraklı, sonradan görme belediye Başkanlığı makamında oturan şahsın, kendi reklamını yapmaya yönelik tavır ve söylemleri de işte tam o misal ile ifade edilecek cinsten. Kozlu’da kendini anlatamayan Ertan’ın en büyük derdi ve çabası Zonguldak’a,  olmadı bastır parayı ulusal TV ve Gazetelere kendini anlatmak. Nasıl olsa onlar ben ne anlatırsam yazacaklar. Kozlu’nun geçmişini, yapılan icraatların altındaki acı gerçeği bildikleri yok. Nasılsa kale boş, salla gitsin Ertan. Kanal 7 TV’ye tanıtım filmi hazırlatan Ertan, Kozlu’nun gelişiminden bahsetmiş. Sen göreve geldikten sonra Kozlu’nun neresi değişti. Gelişen ne var söylesene Ertan ! Fen İşleri Müdürlüğün döneminde yapılan parkeleri söktürüp üzerine Asfalt yaptırdığını niye anlatmadın Ulusal TV kanalına Ertan? Mahkemenin esastan iptal ettiği İmar revizyon Planına rağmen Ada ve Parsel bazında  imar revizyonları yaptırıp yandaş müteahhitlere rant sağladığını, yandaş müteahhitlerin kaçak katlarını yasal hale getirdiğini böylece Kozlu’nun İmar Rantı Merkezi haline dönüştüğünü de anlatsaydın tanıtım filminde. Göreve geldikten sonra seçim programında açıkladığın projelerin hangisini uyguladın?Anlatsaydın ya ! Millet unuttu zannediyorsun, bizim arşivlerde elinde fotoğrafları ile mevcut, hatırlatırız… Göreve geldikten sonra Kozlu’da bir tek istihdam yaratan, yatırım yaptın mı? O nu da anlat. Her mahalleye 2 tane parkı hangi firmaya yaptırdığın, bu firma sahibiyle aranda ne tür bir diyalog olduğunu da anlatsaydın Ertan. Profesyonel Ligde teslim aldığın, Amatöre düşürdüğün halde Başkanlığından bir türlü istifa etmediğin Kozlu Sporun yönetimine getirdiğin kardeşin, akrabaların ve muhasebesini Başkan Yardımcısı Kerim Yılmaz’ın tuttuğu Kozlu Sporun üzerinden dönen hesaplardan, bütçesinden filan bahsetmeyi unuttun mu yoksa Ertan? Kozlu’ya yerli Turist geliyormuş, çok güldüm. Nereden? Kilimli ’den mi, Ereğli’den mi? Yoksa Sivrilerden, Beycuma’dan mı? Kozlu’ya yerli Turist niye gelsin, neyi görmeye gelecek? Mera haline gelmiş Dereyi mi? Sahildeki yandaşa verilen kafeleri görmeye mi? Yoksa yeşilini katledip ormanın içerisine yapılan 12 katlı beton yığını inşaatlarını görmeye mi? Buna Kargalar bile güler Ertan ! İki yıl geçti hala anlayamadın Ertan efendi! Takdir edilmek için kendini tanımayanlara bilmeyenle anlatmaya, övünmeye, reklam yapmaya gerek yok! İcraat yeter! Tabi ki, İcraatlarının altında dürüstlük, samimiyet varsa… İşte o zaman seni Kozlu, Zonguldak, Türkiye değil hatta Dünya bile tanır. Yok bu kafayla gidersen, ki öyle görünüyor; Sana söz seni Tüm Türkiye’ye ben tanıtacağım.
Ekleme Tarihi: 22 Kasım 2015 - Pazar

ERTAN’I TÜRKİYE TANIMIŞ

 

‘Köylüm olmasa da övünsem’ diye bir söz vardır ya, Kozlu’muzun göreve geldikten sonra Cenaze anonslarını bile değiştirerek kendi adını ekletecek kadar reklama meraklı, sonradan görme belediye Başkanlığı makamında oturan şahsın, kendi reklamını yapmaya yönelik tavır ve söylemleri de işte tam o misal ile ifade edilecek cinsten.

Kozlu’da kendini anlatamayan Ertan’ın en büyük derdi ve çabası Zonguldak’a,  olmadı bastır parayı ulusal TV ve Gazetelere kendini anlatmak. Nasıl olsa onlar ben ne anlatırsam yazacaklar. Kozlu’nun geçmişini, yapılan icraatların altındaki acı gerçeği bildikleri yok. Nasılsa kale boş, salla gitsin Ertan.

Kanal 7 TV’ye tanıtım filmi hazırlatan Ertan, Kozlu’nun gelişiminden bahsetmiş. Sen göreve geldikten sonra Kozlu’nun neresi değişti. Gelişen ne var söylesene Ertan !

Fen İşleri Müdürlüğün döneminde yapılan parkeleri söktürüp üzerine Asfalt yaptırdığını niye anlatmadın Ulusal TV kanalına Ertan?

Mahkemenin esastan iptal ettiği İmar revizyon Planına rağmen Ada ve Parsel bazında  imar revizyonları yaptırıp yandaş müteahhitlere rant sağladığını, yandaş müteahhitlerin kaçak katlarını yasal hale getirdiğini böylece Kozlu’nun İmar Rantı Merkezi haline dönüştüğünü de anlatsaydın tanıtım filminde.

Göreve geldikten sonra seçim programında açıkladığın projelerin hangisini uyguladın?Anlatsaydın ya !

Millet unuttu zannediyorsun, bizim arşivlerde elinde fotoğrafları ile mevcut, hatırlatırız…

Göreve geldikten sonra Kozlu’da bir tek istihdam yaratan, yatırım yaptın mı? O nu da anlat.

Her mahalleye 2 tane parkı hangi firmaya yaptırdığın, bu firma sahibiyle aranda ne tür bir diyalog olduğunu da anlatsaydın Ertan.

Profesyonel Ligde teslim aldığın, Amatöre düşürdüğün halde Başkanlığından bir türlü istifa etmediğin Kozlu Sporun yönetimine getirdiğin kardeşin, akrabaların ve muhasebesini Başkan Yardımcısı Kerim Yılmaz’ın tuttuğu Kozlu Sporun üzerinden dönen hesaplardan, bütçesinden filan bahsetmeyi unuttun mu yoksa Ertan?

Kozlu’ya yerli Turist geliyormuş, çok güldüm.

Nereden?

Kilimli ’den mi, Ereğli’den mi?

Yoksa Sivrilerden, Beycuma’dan mı?

Kozlu’ya yerli Turist niye gelsin, neyi görmeye gelecek?

Mera haline gelmiş Dereyi mi? Sahildeki yandaşa verilen kafeleri görmeye mi? Yoksa yeşilini katledip ormanın içerisine yapılan 12 katlı beton yığını inşaatlarını görmeye mi?

Buna Kargalar bile güler Ertan !

İki yıl geçti hala anlayamadın Ertan efendi!

Takdir edilmek için kendini tanımayanlara bilmeyenle anlatmaya, övünmeye, reklam yapmaya gerek yok!

İcraat yeter!

Tabi ki, İcraatlarının altında dürüstlük, samimiyet varsa…

İşte o zaman seni Kozlu, Zonguldak, Türkiye değil hatta Dünya bile tanır.

Yok bu kafayla gidersen, ki öyle görünüyor;

Sana söz seni Tüm Türkiye’ye ben tanıtacağım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.