Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ÇAKMA SEVDALILAR

Seçim zamanı hepsi Zonguldak sevdalısı. Zonguldak için canını vermeye hazırlar. Yürekleri Zonguldak gelişsin, büyüsün, makus talihini yensin diye çarpıyor. Hepsinin Zonguldak’a ödenecek borçları var, onun için bu yola baş koymuşlar… Öyle diyorlar! Sözüm ona hepsi, temiz, ahlaklı, ilkeli siyaset peşinde koşuyor! Statükoya karşı bayrak açmışlar, demokrasi havarisi her biri… Kapı kapı geziyor, hayatlarında akıllarına dair gelmeyecek 7’den 70’e herkesi kucaklayıp, öpüp kokluyorlar. Öpülmedik ne el, ne yüz bırakıyorlar… Seçim zamanı, en büyük Müslüman da onlar oluyor, En önde giden Atatürkçü’de onlar… Bunların hepsi çakma sevdalar! Seçim bitiyor, takke düşüyor kel görünüyor! 78 milyonluk Türkiye ‘de ayrıcalıklı 600 seçilmişin arasına giren, Devletin ömür boyu güvence zırhına bürünen vekil, Asil’i tanımaz oluyor! Asil vekilinin yanına ezile büküle sıkılarak gidiyor. Hatta gidemiyor. Gelelim Zonguldak sevdasına; Zonguldak’a ödenecek borç bile o anda unutuluyor… Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da konser veren madenci korosu, Türkiye çapında ses getirdi. Ana haber bültenlerine konu oldu. Ama bizim Zonguldak sevdalımız, madenci dostu Denizimiz, Zonguldak’ın tanıtımı için böylesine önemli bir organizasyona katılmak yerine Erzincan’dan yaptığı facebook paylaşımında yolladığı telgrafı yayınladı. Ama bu konser seçim arefesinde olsaydı eminim akşam uçağı ile o konsere gider, gece uçağı ile parti görevi gereği bulunduğu Erzincan’a geri dönerdi. Diğer Ankaralı Madenci torunu vekilin ise nerede bilen yok. Konsere de katılmadığını duyduk. Seçim dönemi aday adayı olmak için sıraya giren onlarca Zonguldak sevdalısı, pardon makam sevdalısı siyasetçi de Zonguldak’ın tanıtımına bir katkı vermediler… Bürokratlar, STK temsilcileri de keza öyle… Yani sonuç olarak bir kez daha anlamış olduk ki, Bunların alayının Zonguldak Sevdası, göstermelik, Alayı ‘Çakma sevdalılar…’
Ekleme Tarihi: 12 Aralık 2019 - Perşembe

ÇAKMA SEVDALILAR

Seçim zamanı hepsi Zonguldak sevdalısı.

Zonguldak için canını vermeye hazırlar.

Yürekleri Zonguldak gelişsin, büyüsün, makus talihini yensin diye çarpıyor.

Hepsinin Zonguldak’a ödenecek borçları var, onun için bu yola baş koymuşlar…

Öyle diyorlar!

Sözüm ona hepsi, temiz, ahlaklı, ilkeli siyaset peşinde koşuyor!

Statükoya karşı bayrak açmışlar, demokrasi havarisi her biri…

Kapı kapı geziyor, hayatlarında akıllarına dair gelmeyecek 7’den 70’e herkesi kucaklayıp, öpüp kokluyorlar.

Öpülmedik ne el, ne yüz bırakıyorlar…

Seçim zamanı, en büyük Müslüman da onlar oluyor,

En önde giden Atatürkçü’de onlar…

Bunların hepsi çakma sevdalar!

Seçim bitiyor, takke düşüyor kel görünüyor!

78 milyonluk Türkiye ‘de ayrıcalıklı 600 seçilmişin arasına giren,

Devletin ömür boyu güvence zırhına bürünen vekil,

Asil’i tanımaz oluyor!

Asil vekilinin yanına ezile büküle sıkılarak gidiyor.

Hatta gidemiyor.

Gelelim Zonguldak sevdasına;

Zonguldak’a ödenecek borç bile o anda unutuluyor…

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da konser veren madenci korosu, Türkiye çapında ses getirdi.

Ana haber bültenlerine konu oldu.

Ama bizim Zonguldak sevdalımız, madenci dostu Denizimiz, Zonguldak’ın tanıtımı için böylesine önemli bir organizasyona katılmak yerine Erzincan’dan yaptığı facebook paylaşımında yolladığı telgrafı yayınladı.

Ama bu konser seçim arefesinde olsaydı eminim akşam uçağı ile o konsere gider, gece uçağı ile parti görevi gereği bulunduğu Erzincan’a geri dönerdi.

Diğer Ankaralı Madenci torunu vekilin ise nerede bilen yok. Konsere de katılmadığını duyduk.

Seçim dönemi aday adayı olmak için sıraya giren onlarca Zonguldak sevdalısı, pardon makam sevdalısı siyasetçi de Zonguldak’ın tanıtımına bir katkı vermediler…

Bürokratlar, STK temsilcileri de keza öyle…

Yani sonuç olarak bir kez daha anlamış olduk ki,

Bunların alayının Zonguldak Sevdası, göstermelik,

Alayı ‘Çakma sevdalılar…’

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.