Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BU SEÇİMİN YILDIZI TISKAOĞLU

14 Mayıs seçimleri öncesinde ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak'ta da müthiş bir seçim maratonu yaşandı. Uzun zamandır böylesine kıyasıya bir mücadeleye şahit olmamıştık. Tartışmasız seçimin sürecinin en organize, En çalışkan ve üretken partisi Ak Parti idi... Aynı zamanda Zonguldak'ın bölgesel özellikleri göz önünde bulundurularak hazırlanmış en dengeli Milletvekili listeside Ak Parti'ye aitti. İl Başkanı Mustafa Çağlayan teşkilatını adeta bir koro şefi gibi yönetti, yönlendirdi. Belediye başkanları sürekli sahadaydı. Özellikle Ak Partili Belediye Başkanları arasında ağabey konumunda olan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı kendi belediye başkanlığı kazandığı seçimde bile böyle heyecanlı ve azimli çalışırken görmemiştik. Ramazan'ı da fırsat bilen Ak Parti ekipleri, sahurlara kadar köylerde girmedik ev sıkmadık el bırakmadılar. 14 Mayıs'ta TBMM'deki milletvekili aritmetiğinin büyük kısmına sahip olan, Bir başka ifade ile milletvekili seçimlerinde zaferini ilan Ak Parti'de öyle bir isim vardı ki, İşte o isim partili partisiz her kesim tarafıdan seçim sürecinin yıldızı olarak kabul edildi. Evet o isim, Ak Parti'nin seçilme şansı az olan 4. sırasından aday olmasına rağmen, Birinci sıra adayı gibi gece gündüz dur durak bilmeden, Zonguldak'ta ayak basmadık nokta bırakmayan, Her gittiği yerde sıcak kişiliği ve enerjisi ile sevilen ve kabul gören Nejdet Tıskaoğlu'ndan başkası değil!  Tıskaoğlu belki bu seçimde milletvekili seçilemedi ama eminim ki bu çalışması ve azmiyle bundan sonraki siyasi hayatı ile ilgili önünü fazlasıyla açtı. KOTRA SEÇİLMEYİ,ÖZTÜRK TAKTİR EDİLMEYİ HAK ETTİ 14 Mayıs seçim sürecinin halkın gözünde yıldızlaşan, takdir gören, halkın beğenisini kazanan bir başka ismi MHP adayı Murat Kotra,  Azmi, mücadelesi ve çalışkanlığı ile gerçekten seçilmeyi hak etmişti. Ama aldığı oylar seçilmesine yetmedi. Ancak Kotra Zonguldak kamuoyunda kabul gören bir isim oldu. MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, göreve geldiği günden beri, birleştirici kişiliği, çalışkanlığı ve mücadeleci yapısı ile bu seçim sürecinin yıldızı parlayan başka bir il başkanı oldıu. Bu çalışkanlığı ve gösterdiği örnek mücadele Öztürk'ünde siyaset hayatında önüne çıkabilecek bir çok engeli şimdiden kaldırmış oldu diyebiliriz.    
Ekleme Tarihi: 17 Mayıs 2023 - Çarşamba

BU SEÇİMİN YILDIZI TISKAOĞLU

14 Mayıs seçimleri öncesinde ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak'ta da müthiş bir seçim maratonu yaşandı.
Uzun zamandır böylesine kıyasıya bir mücadeleye şahit olmamıştık.
Tartışmasız seçimin sürecinin en organize,
En çalışkan ve üretken partisi Ak Parti idi...
Aynı zamanda Zonguldak'ın bölgesel özellikleri göz önünde bulundurularak hazırlanmış en dengeli Milletvekili listeside Ak Parti'ye aitti.
İl Başkanı Mustafa Çağlayan teşkilatını adeta bir koro şefi gibi yönetti, yönlendirdi.
Belediye başkanları sürekli sahadaydı.
Özellikle Ak Partili Belediye Başkanları arasında ağabey konumunda olan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı kendi belediye başkanlığı kazandığı seçimde bile böyle heyecanlı ve azimli çalışırken görmemiştik.
Ramazan'ı da fırsat bilen Ak Parti ekipleri, sahurlara kadar köylerde girmedik ev sıkmadık el bırakmadılar.
14 Mayıs'ta TBMM'deki milletvekili aritmetiğinin büyük kısmına sahip olan,
Bir başka ifade ile milletvekili seçimlerinde zaferini ilan Ak Parti'de öyle bir isim vardı ki,
İşte o isim partili partisiz her kesim tarafıdan seçim sürecinin yıldızı olarak kabul edildi.
Evet o isim, Ak Parti'nin seçilme şansı az olan 4. sırasından aday olmasına rağmen,
Birinci sıra adayı gibi gece gündüz dur durak bilmeden, Zonguldak'ta ayak basmadık nokta bırakmayan,
Her gittiği yerde sıcak kişiliği ve enerjisi ile sevilen ve kabul gören Nejdet Tıskaoğlu'ndan başkası değil! 
Tıskaoğlu belki bu seçimde milletvekili seçilemedi ama eminim ki bu çalışması ve azmiyle bundan sonraki siyasi hayatı ile ilgili önünü fazlasıyla açtı.

KOTRA SEÇİLMEYİ,ÖZTÜRK TAKTİR EDİLMEYİ HAK ETTİ

14 Mayıs seçim sürecinin halkın gözünde yıldızlaşan, takdir gören, halkın beğenisini kazanan bir başka ismi MHP adayı Murat Kotra, 
Azmi, mücadelesi ve çalışkanlığı ile gerçekten seçilmeyi hak etmişti.
Ama aldığı oylar seçilmesine yetmedi.
Ancak Kotra Zonguldak kamuoyunda kabul gören bir isim oldu.
MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, göreve geldiği günden beri, birleştirici kişiliği, çalışkanlığı ve mücadeleci yapısı ile bu seçim sürecinin yıldızı parlayan başka bir il başkanı oldıu.
Bu çalışkanlığı ve gösterdiği örnek mücadele Öztürk'ünde siyaset hayatında önüne çıkabilecek bir çok engeli şimdiden kaldırmış oldu diyebiliriz.  

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.