Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BOŞ MUHABBET BUNLAR...

  Batı Karadeniz Haber Gazetesindeki Şimal Yıldızı isimli Köşemde de yazmıştım. Bir insanın kendisinin ve başka insanların faydalandığı bir hizmete nasıl, hangi ruh hali ve anlayış ile zarar verdiğini anlamakta zorluk çektiğimi dile getirmiştim. Benim mantığıma göre bunun tek bir türlü izahı var; Gece geçtiği karanlık yolu aydınlatan elektrik direğinin camını, lambasını kıran, Belediyenin  kamu adına sosyal hizmet olarak yaptırdığı masayı, betondan barbeküyü kıran, Umumi tuvaletlerdeki lavabolardan, musluklardan, sabunlukları, plastik kapı ve çerçeveyi kıran, Yürüyüş yolundaki korkulukları kıran, Oturakların üzerindeki tahtayı kıran, yere bağlantısından demiri söküp çalan, Çocukların oyun alanındaki hayvan figürlerine zarar veren, Ya ruh hastasıdır ya da Vatan haini, Devlet düşmanıdır! *** Bu tür Vatan Hainlerinin, Devlet Düşmanlarının tespit edilmesi gerekli. Bunun için kamu adına yapılan tüm hizmetlere mobese kamerası da dahil edilmesi çağrısında bulunduk. Çağrımıza kısa sürede cevap geldi. Kozlu Sahilinde zarar gören bütün ekip ve ekipmanı yenileten Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz sahile güvenlik amaçlı Mobese Kamera sisteminin kurulması için talimat verdiğini çalışmaların sonuçlanma aşamasına geldiğini dile getirdi. Yani bundan sonra kamu malına zarar verecek olan hainlerin kimliği ortaya çıkacak ve eminim cezasız kalmayacaklardır! *** Kozlu Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında Kozlu Moda Cafe plaj alanına girişin önümüzdeki günlerde ücretli hale getirileceği yönünde alınan karar daha uygulamaya başlanmadan kamuoyundan tepkilere sebep oldu. Ücreti de 5 TL! Ne büyük para değil mi? Ilıksu, Değirmenağzı, Kapuz Plajlarının paralı olmasına ses çıkartmayanlar,eski adıyla Kasaptarla, yeni adıyla Moda Cafe Plaj alanının girişinin paralı olmasına ver yansın ediyor. Boş muhabbet bunlar...
Ekleme Tarihi: 18 Mayıs 2017 - Perşembe

BOŞ MUHABBET BUNLAR...

 

Batı Karadeniz Haber Gazetesindeki Şimal Yıldızı isimli Köşemde de yazmıştım.

Bir insanın kendisinin ve başka insanların faydalandığı bir hizmete nasıl, hangi ruh hali ve anlayış ile zarar verdiğini anlamakta zorluk çektiğimi dile getirmiştim.

Benim mantığıma göre bunun tek bir türlü izahı var;

Gece geçtiği karanlık yolu aydınlatan elektrik direğinin camını, lambasını kıran,

Belediyenin  kamu adına sosyal hizmet olarak yaptırdığı masayı, betondan barbeküyü kıran,

Umumi tuvaletlerdeki lavabolardan, musluklardan, sabunlukları, plastik kapı ve çerçeveyi kıran,

Yürüyüş yolundaki korkulukları kıran,

Oturakların üzerindeki tahtayı kıran, yere bağlantısından demiri söküp çalan,

Çocukların oyun alanındaki hayvan figürlerine zarar veren,

Ya ruh hastasıdır ya da Vatan haini, Devlet düşmanıdır!

***

Bu tür Vatan Hainlerinin, Devlet Düşmanlarının tespit edilmesi gerekli.

Bunun için kamu adına yapılan tüm hizmetlere mobese kamerası da dahil edilmesi çağrısında bulunduk.

Çağrımıza kısa sürede cevap geldi.

Kozlu Sahilinde zarar gören bütün ekip ve ekipmanı yenileten Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz sahile güvenlik amaçlı Mobese Kamera sisteminin kurulması için talimat verdiğini çalışmaların sonuçlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Yani bundan sonra kamu malına zarar verecek olan hainlerin kimliği ortaya çıkacak ve eminim cezasız kalmayacaklardır!

***

Kozlu Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında Kozlu Moda Cafe plaj alanına girişin önümüzdeki günlerde ücretli hale getirileceği yönünde alınan karar daha uygulamaya başlanmadan kamuoyundan tepkilere sebep oldu.

Ücreti de 5 TL!

Ne büyük para değil mi?

Ilıksu, Değirmenağzı, Kapuz Plajlarının paralı olmasına ses çıkartmayanlar,eski adıyla Kasaptarla, yeni adıyla Moda Cafe Plaj alanının girişinin paralı olmasına ver yansın ediyor.

Boş muhabbet bunlar...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.