Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BİZİM KİTABIMIZDA NAMUSSUZA NAMUSSUZ DENİR

Namussuza namussuz dedin mi ondan namuslu geçineni olmazmış.Hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemez hale geldiğimiz bir zamanda yaşıyoruz.Hemen yaygarayı basıyorlar!Bunlardan bir tanesi de Trabzon’umuzun direkt Allah’a bağlı İlçesinden olan Otobüs İşletmecisi. Yalancı şahitlerle birlikte mahkemeye koşup, ‘Bana namussuz dedi, çalışanlarımın psikolojisi bozuldu' diye şikâyette bulunuyor, tazminat talep etme yüzsüzlüğünde kadar sınır tanımıyor.Sanki çalışanları yasal olmayan bir şekilde kamera kaydını ve ses kaydını alan ardından tazminat vermeden diğer çalışanlardan oluşan yalancı şahitlerin ifadesi ile işten çıkartan kendisi değilmiş gibi.Evli çalışan bayan personelle yasak aşk yaşayıp, konuşan eden personeli işten atıp, kapısına mafya yollayan kendileri değilmiş gibi namus timsali ayaklarına bürünüyor.Allah’tan ülkede hukuk daha tam olarak iflas etmemiş!Şerefsizlerin, namussuzların kılıcından çok adaletin kılıcı kesiyor…Böyle yüzsüz böyle şerefsizlere en güzel cevabı yine yüce Türk Adaleti veriyor;Takipsizlik…!Biz işimizi bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da namerde boyun eğmeden, hiçbir baskı tehdit ve gözdağına pabuç bırakmadan gereklerini yerine getirerek yapacağız.Namussuza namussuz,Şerefsize şerefsiz demekten çekinmeyeceğiz.Evine girip çıktığı arkadaşının karısından çocuk aldıracak kadar aşağılık bir yaşam tarzı süren kişiler, kendilerine şerefsiz ve namussuz dediğimiz için bizi istedikleri yere şikayet etsin, istedikleri davayı açsınlar. Umurumuzda değil!
Ekleme Tarihi: 17 Eylül 2015 - Perşembe

BİZİM KİTABIMIZDA NAMUSSUZA NAMUSSUZ DENİR

Namussuza namussuz dedin mi ondan namuslu geçineni olmazmış.
Hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemez hale geldiğimiz bir zamanda yaşıyoruz.
Hemen yaygarayı basıyorlar!
Bunlardan bir tanesi de Trabzon’umuzun direkt Allah’a bağlı İlçesinden olan Otobüs İşletmecisi.
Yalancı şahitlerle birlikte mahkemeye koşup, ‘Bana namussuz dedi, çalışanlarımın psikolojisi bozuldu' diye şikâyette bulunuyor, tazminat talep etme yüzsüzlüğünde kadar sınır tanımıyor.
Sanki çalışanları yasal olmayan bir şekilde kamera kaydını ve ses kaydını alan ardından tazminat vermeden diğer çalışanlardan oluşan yalancı şahitlerin ifadesi ile işten çıkartan kendisi değilmiş gibi.
Evli çalışan bayan personelle yasak aşk yaşayıp, konuşan eden personeli işten atıp, kapısına mafya yollayan kendileri değilmiş gibi namus timsali ayaklarına bürünüyor.
Allah’tan ülkede hukuk daha tam olarak iflas etmemiş!
Şerefsizlerin, namussuzların kılıcından çok adaletin kılıcı kesiyor…
Böyle yüzsüz böyle şerefsizlere en güzel cevabı yine yüce Türk Adaleti veriyor;
Takipsizlik…!
Biz işimizi bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da namerde boyun eğmeden, hiçbir baskı tehdit ve gözdağına pabuç bırakmadan gereklerini yerine getirerek yapacağız.
Namussuza namussuz,
Şerefsize şerefsiz demekten çekinmeyeceğiz.
Evine girip çıktığı arkadaşının karısından çocuk aldıracak kadar aşağılık bir yaşam tarzı süren kişiler, kendilerine şerefsiz ve namussuz dediğimiz için bizi istedikleri yere şikayet etsin, istedikleri davayı açsınlar.
Umurumuzda değil!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.