Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BİRİLERİNE HUZUR BATIYOR

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz fiilen 4 buçuk aylık Başkanlık süresini geride bıraktı. Daha önce Başkan Yardımcısıydı, zaten birçok iş ondaydı.Başkan olduktan sonra ne değişti diye soranlar oluyor. Madde madde yazayım; 1-  Hepsinden önemlisi her alanda Kozlu’ya huzur geldi! 2-  Toplumsal ilişkiler güçlendi. 3-  Rant hesabı yapanların tekerine çomak girdi. Ama bu durum beraberinde bazı sıkıntılar getirdi. Hayatın her alanında vardır ya, iyi davranıştan lakaytlaşan yavşaklar (bit yavruları) ortaya çıktı. Adamın kendilerine karşı abi-kardeş ilişkisi merkezindeki davranışını kendine göre otorite boşluğu olarak yorumlayıp, başkanı iplemez havalarına giren Belediye Personelinden tutun da siyasetçisinden, iş adamı sıfatında dolaşan bir sürü dallama ortaya çıktı. Ha benden söylemesi, o seçimle gelmedi, bizim üzerimizde hâkimiyet kuramaz diye sallamıyoruz havalarına girdiğiniz Yılmaz sizi sallamasını bilir, anladığınız ve hak ettiğiniz dilden de konuşur. Biraz daha devan edin isterseniz. Söylemekle olmazsa yaşayarak öğrenirsiniz. Ya da edebinizi takınıp efendi gibi muamele görmeye devam edin ki karşınızdakine iyilikten maraz doğuyormuş dedirtmeyin. Bozmayın mevcut huzuru. TRABZONGULDAKLILAR NEREDE? 2 Temmuz’da Trabzon Kültür ve yardımlaşma Derneğinin her yıl organize ettiği Yayla Şenlikleri var. Dernek Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetimi çoktan kolları sıvamış canla başla mücadele ediyor. Ancak sınırlı bütçe ile imkanlarda sınırlı oluyor. Başkan Bayrak en büyük destekçilerinin Vali Kaban olduğuna dikkat çekiyor. Geçen yıl önceki İl Emniyet Müdürümüz Sayın Osman Ak’ın da büyük katkıları olmuştu. Nerede Siyasetçiler? Bakalım Trabzonlu AKP Milletvekili Sayın Hüseyin Özbakır’ın nasıl bir katkısı olacak? Yine Trabzonlu Belediye Başkanları Ali Arslankılıç, Kerim Yılmaz, Adnan Akgün haydi görelim sizi, Zonguldak’a yaraşır bir yayla şenliği için Başkan Bayrak’a verin desteğinizi. Daha sonra Zonguldak’taki Trabzon kökenli büyük iş adamları neredesiniz? Zamanında FETÖ’nün Türkçe Olimpiyatlarına ana sponsor olan iş adamları, şimdi neredeler? STK Başkanları sizde koyun elinizi taşın altına. Zonguldak’ın tanıtımı için büyük bir fırsat bu şenlik. Lafa geldimi memleketin her yeri hepinize Trabzon! 30 bin Doğu Karadenizlinin yaşadığı Zonguldak’ta yapılacak Yayla şenliği gösterecek, bakalım burası size ne kadar Trabzon? 
Ekleme Tarihi: 01 Haziran 2017 - Perşembe

BİRİLERİNE HUZUR BATIYOR

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz fiilen 4 buçuk aylık Başkanlık süresini geride bıraktı.

Daha önce Başkan Yardımcısıydı, zaten birçok iş ondaydı.Başkan olduktan sonra ne değişti diye soranlar oluyor.

Madde madde yazayım;

1-  Hepsinden önemlisi her alanda Kozlu’ya huzur geldi!

2-  Toplumsal ilişkiler güçlendi.

3-  Rant hesabı yapanların tekerine çomak girdi.

Ama bu durum beraberinde bazı sıkıntılar getirdi. Hayatın her alanında vardır ya, iyi davranıştan lakaytlaşan yavşaklar (bit yavruları) ortaya çıktı.

Adamın kendilerine karşı abi-kardeş ilişkisi merkezindeki davranışını kendine göre otorite boşluğu olarak yorumlayıp, başkanı iplemez havalarına giren Belediye Personelinden tutun da siyasetçisinden, iş adamı sıfatında dolaşan bir sürü dallama ortaya çıktı.

Ha benden söylemesi, o seçimle gelmedi, bizim üzerimizde hâkimiyet kuramaz diye sallamıyoruz havalarına girdiğiniz Yılmaz sizi sallamasını bilir, anladığınız ve hak ettiğiniz dilden de konuşur. Biraz daha devan edin isterseniz. Söylemekle olmazsa yaşayarak öğrenirsiniz.

Ya da edebinizi takınıp efendi gibi muamele görmeye devam edin ki karşınızdakine iyilikten maraz doğuyormuş dedirtmeyin. Bozmayın mevcut huzuru.

TRABZONGULDAKLILAR NEREDE?

2 Temmuz’da Trabzon Kültür ve yardımlaşma Derneğinin her yıl organize ettiği Yayla Şenlikleri var.

Dernek Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetimi çoktan kolları sıvamış canla başla mücadele ediyor.

Ancak sınırlı bütçe ile imkanlarda sınırlı oluyor.

Başkan Bayrak en büyük destekçilerinin Vali Kaban olduğuna dikkat çekiyor.

Geçen yıl önceki İl Emniyet Müdürümüz Sayın Osman Ak’ın da büyük katkıları olmuştu.

Nerede Siyasetçiler?

Bakalım Trabzonlu AKP Milletvekili Sayın Hüseyin Özbakır’ın nasıl bir katkısı olacak?

Yine Trabzonlu Belediye Başkanları Ali Arslankılıç, Kerim Yılmaz, Adnan Akgün haydi görelim sizi, Zonguldak’a yaraşır bir yayla şenliği için Başkan Bayrak’a verin desteğinizi.

Daha sonra Zonguldak’taki Trabzon kökenli büyük iş adamları neredesiniz?

Zamanında FETÖ’nün Türkçe Olimpiyatlarına ana sponsor olan iş adamları, şimdi neredeler?

STK Başkanları sizde koyun elinizi taşın altına.

Zonguldak’ın tanıtımı için büyük bir fırsat bu şenlik.

Lafa geldimi memleketin her yeri hepinize Trabzon!

30 bin Doğu Karadenizlinin yaşadığı Zonguldak’ta yapılacak Yayla şenliği gösterecek, bakalım burası size ne kadar Trabzon? 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.