Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BİRAZ DAHA SABIR SEVGİLİ KOZLUM

  Artık sadece kendini değil Kozlu’yu da küçük düşürüyor! AKP’li Kozlu Belediyesi’nin Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Ertan isimli şahıs dizginleyemediği egoları ve kibri yüzünden artık belediyenin kurumsal kimliğine de zarar verir hale geldi. Göreve geldikten sonra İlk icraatı Belediyenin Kurumsal kimliğini yok sayarak şahsını öne çıkaracak şekilde İlçedeki Cenaze anonslarını kendi ismi içerisinde geçecek şekilde değiştiren Ertan, İlçe dışarısındaki belediye faaliyetlerindeki temsil yeteneğinde öne çıkan egoları ve kibri yüzünden tanımayanlarca Kozlu Belediyesi’nin Kurumsal Kimliğinin sorgulanmasına sebebiyet veriyor. İşte sizlere bunlardan bir örnek; Geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyesi’nin kurucu üyesi olmadığı Zonguldak Metropoliten Belediyeler Birliği toplantısına Kozlu Belediyesi’ni temsilen görevli Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte katılan Ertan, toplantıda frenleyemediği egoları yüzünden başta kendi meclis üyesi olmak üzere toplantıya katılan diğer Birlik üyesi Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine ukalalık yapınca hak ettiği cevabı alıp oturmuş yerine. Yapılan bir ortak çalışmaya el kaldırarak olumlu oy veren kendi Belediye Meclis Üyesine o kadar insanın içerisinde ‘İndir o elini bu maddeye evet oyu verilir mi?’ diyerek bağıran Ertan’ a ilk cevabı, kimseye eyvallahı olmayan Birlik Başkanı Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, ‘Sen ne biçim adamsın, kendi meclis üyene hiç saygın yok mu? Bu şekilde hitap ediyorsun.’ Sözleri ile vermiş. Gönül isterdi ki ona orada hak ettiği cevabı o hakarete uğrayan Meclis üyesi versin.  Ama nerde bunlar değil mi bunu bu hale getiren? İstedi diye, Cep telefonlarının pin kodlarını dahi Ertan’ın eline verip mahremine girmesine izin veren… Ardından ukala tavrını sürdüren Ertan, sabrı ve beyefendiliği ile tanınan Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün’ü patlama noktasına getirmiş. Akgün, ‘Sabahtan beri senin egolarını, ukala tavırlarını dinliyoruz. İşimiz gücümüz var. Sen kimsin kardeşim? Kendini ne sanıyorsun?...’sözleri ile Ertan’a tepkisini göstermiş. Son olarak Zonguldak Belediyesi’nin beyefendi Meclis Üyesi Dr. Atınç Kayınova’yı patlama noktasına getiren Ertan, ondan da hak ettiği yanıtı alarak oturmuş yerine. Şimdi, beni tanıyanlar Ertan’ı eleştirilerime daha çok hak veriyorlar. ‘Sen bunu az bile eleştiriyormuşsun kardeş. Adam tam bir ne oldum delisi. Ukala kendini ne sandığı belli değil. Buna millet nasıl tahammül ediyor ?’ şeklindeki sözlerle ne kadar doğru hareket ettiğimiz onaylıyorlar. Bunları duymak birilerinin haklılığımı onaylaması bakımından benim açımdan mutluluk verici olsa da, doğup büyüdüğüm, yaşadığım ilçe açısından üzüntü ve utanç verici. Ama ne yaparsınız ki, eldeki malzeme bu. Üç yıl daha sabredeceğiz… Sayılı gün çabuk geçiyor. Biraz daha sabır sevgili Kozlum. 
Ekleme Tarihi: 21 Ocak 2016 - Perşembe

BİRAZ DAHA SABIR SEVGİLİ KOZLUM

 

Artık sadece kendini değil Kozlu’yu da küçük düşürüyor!

AKP’li Kozlu Belediyesi’nin Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Ertan isimli şahıs dizginleyemediği egoları ve kibri yüzünden artık belediyenin kurumsal kimliğine de zarar verir hale geldi.

Göreve geldikten sonra İlk icraatı Belediyenin Kurumsal kimliğini yok sayarak şahsını öne çıkaracak şekilde İlçedeki Cenaze anonslarını kendi ismi içerisinde geçecek şekilde değiştiren Ertan, İlçe dışarısındaki belediye faaliyetlerindeki temsil yeteneğinde öne çıkan egoları ve kibri yüzünden tanımayanlarca Kozlu Belediyesi’nin Kurumsal Kimliğinin sorgulanmasına sebebiyet veriyor.

İşte sizlere bunlardan bir örnek;

Geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyesi’nin kurucu üyesi olmadığı Zonguldak Metropoliten Belediyeler Birliği toplantısına Kozlu Belediyesi’ni temsilen görevli Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte katılan Ertan, toplantıda frenleyemediği egoları yüzünden başta kendi meclis üyesi olmak üzere toplantıya katılan diğer Birlik üyesi Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine ukalalık yapınca hak ettiği cevabı alıp oturmuş yerine.

Yapılan bir ortak çalışmaya el kaldırarak olumlu oy veren kendi Belediye Meclis Üyesine o kadar insanın içerisinde ‘İndir o elini bu maddeye evet oyu verilir mi?’ diyerek bağıran Ertan’ a ilk cevabı, kimseye eyvallahı olmayan Birlik Başkanı Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, ‘Sen ne biçim adamsın, kendi meclis üyene hiç saygın yok mu? Bu şekilde hitap ediyorsun.’ Sözleri ile vermiş.

Gönül isterdi ki ona orada hak ettiği cevabı o hakarete uğrayan Meclis üyesi versin.  Ama nerde bunlar değil mi bunu bu hale getiren? İstedi diye, Cep telefonlarının pin kodlarını dahi Ertan’ın eline verip mahremine girmesine izin veren…

Ardından ukala tavrını sürdüren Ertan, sabrı ve beyefendiliği ile tanınan Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün’ü patlama noktasına getirmiş. Akgün, ‘Sabahtan beri senin egolarını, ukala tavırlarını dinliyoruz. İşimiz gücümüz var. Sen kimsin kardeşim? Kendini ne sanıyorsun?...’sözleri ile Ertan’a tepkisini göstermiş.

Son olarak Zonguldak Belediyesi’nin beyefendi Meclis Üyesi Dr. Atınç Kayınova’yı patlama noktasına getiren Ertan, ondan da hak ettiği yanıtı alarak oturmuş yerine.

Şimdi, beni tanıyanlar Ertan’ı eleştirilerime daha çok hak veriyorlar.

‘Sen bunu az bile eleştiriyormuşsun kardeş. Adam tam bir ne oldum delisi. Ukala kendini ne sandığı belli değil. Buna millet nasıl tahammül ediyor ?’ şeklindeki sözlerle ne kadar doğru hareket ettiğimiz onaylıyorlar.

Bunları duymak birilerinin haklılığımı onaylaması bakımından benim açımdan mutluluk verici olsa da, doğup büyüdüğüm, yaşadığım ilçe açısından üzüntü ve utanç verici.

Ama ne yaparsınız ki, eldeki malzeme bu.

Üç yıl daha sabredeceğiz…

Sayılı gün çabuk geçiyor. Biraz daha sabır sevgili Kozlum. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.