Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BİR RECEP HOCA YETMEZ...

Geçtiğimiz hafta sonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş'ın Basın Mensupları ile Kahvaltılı Basın Toplantısına katıldım.Recep Demirtaş'ı, bizim tabirimizle Recep Hocayı çok eskiden, Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olduğu dönemlerden tanırım.İcraat adamıdır.Bir iş yapılacaksa yapar ya da yaptırır.Çözüm üretir.Bürokrasiye, icazete, hatıra-gönüle takılmaz.Ama söverek yaptırır,Ama severek.Yapılmayacaksa da, oturduğu makamın pahasına ona o işi kimse yaptıramaz. * * *Kahvaltı sonrası yaptığımız dost sohbetinde Recep hocaya Zonguldak'ın değil Türkiye'nin diline destan olan 400 metre asfaltı sorduk. Recep Hoca anlattı biz dinledik.Ve sonra dedim ki kendime,Zonguldak' a bir tane Recep Demirtaş az!Kalkınmak istiyorsa bu şehir,Recep hocalardan birkaç tane daha olmalı.Zonguldak olarak, böyle bürokratları siyaset uğruna harcanmasına izin vermeyelim.Ve son sözüm siyasetçilere; kendinizi değil, biraz kentinizi düşünün ve çalışan iş yapan insanlara dokunmayın. EREĞLİ'YE MERHABA Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi imtiyaz sahibi olarak bugüne kadar Zonguldak'ın parlayan yıldızı olan şirin ilçemizin gerek siyaset gerek bürokrasi ve basın camiası ile yakın dost ilişkiler inşaa ettik.Kdz Ereğli'ye merhaba diyerek çıktık yolumuza..Bu günden itibaren inşaa ettiğimiz dost ilişkilerin çerçevesinde, eşim Ayşe hanımın imtiyaz sahibi olduğu OBJEKTİF HABER isimli gazete ile Kdz. Ereğli'nin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkı vermek amacıyla hizmet etme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Gazetemiz'in ismi gibi olaylara bakış açısı da Objektif olacak.Hiç kimseyi arkamıza alıp yola çıkmadık!Hiç kimse ile ne siyasi ne de ticari bir göbek bağımız olmadığı gibi,Hiç kimseden bir beklentimiz de yok!Hali ile hiç kimseye hiçbir şekilde diyet borcumuz da olmayacak!Amacımız habercilik yapmak!İlkemiz işimizi doğru yapmak.Bugüne kadar edindiğimiz tecrübeler ışığında şundan çok eminiz;İlkelerimiz ve inandığımız değerler ışığında duruşumuzu bozmadan doğru bildiğimiz yolda yürüyorsak, bir gün mutlaka taktir ediliyoruz.Geçmişte bize kızanlar tarafından bile...!Bu duygu ve düşünceler ışığında umarız Kdz.Ereğli'nin basın hayatına katkı sunar ve takdir görürüz.OBJEKTİF HABER GAZETESİ, Kdz. Ereğli'ye ve Zonguldak'ımıza hayırlı olsun.
Ekleme Tarihi: 16 Mart 2017 - Perşembe

BİR RECEP HOCA YETMEZ...

Geçtiğimiz hafta sonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş'ın Basın Mensupları ile Kahvaltılı Basın Toplantısına katıldım.
Recep Demirtaş'ı, bizim tabirimizle Recep Hocayı çok eskiden, Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olduğu dönemlerden tanırım.
İcraat adamıdır.
Bir iş yapılacaksa yapar ya da yaptırır.
Çözüm üretir.
Bürokrasiye, icazete, hatıra-gönüle takılmaz.
Ama söverek yaptırır,
Ama severek.
Yapılmayacaksa da, oturduğu makamın pahasına ona o işi kimse yaptıramaz.
* * *
Kahvaltı sonrası yaptığımız dost sohbetinde Recep hocaya Zonguldak'ın değil Türkiye'nin diline destan olan 400 metre asfaltı sorduk.
Recep Hoca anlattı biz dinledik.
Ve sonra dedim ki kendime,
Zonguldak' a bir tane Recep Demirtaş az!
Kalkınmak istiyorsa bu şehir,
Recep hocalardan birkaç tane daha olmalı.
Zonguldak olarak, böyle bürokratları siyaset uğruna harcanmasına izin vermeyelim.
Ve son sözüm siyasetçilere; kendinizi değil, biraz kentinizi düşünün ve çalışan iş yapan insanlara dokunmayın.

EREĞLİ'YE MERHABA

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi imtiyaz sahibi olarak bugüne kadar Zonguldak'ın parlayan yıldızı olan şirin ilçemizin gerek siyaset gerek bürokrasi ve basın camiası ile yakın dost ilişkiler inşaa ettik.
Kdz Ereğli'ye merhaba diyerek çıktık yolumuza..
Bu günden itibaren inşaa ettiğimiz dost ilişkilerin çerçevesinde, eşim Ayşe hanımın imtiyaz sahibi olduğu OBJEKTİF HABER isimli gazete ile Kdz. Ereğli'nin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkı vermek amacıyla hizmet etme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Gazetemiz'in ismi gibi olaylara bakış açısı da Objektif olacak.
Hiç kimseyi arkamıza alıp yola çıkmadık!
Hiç kimse ile ne siyasi ne de ticari bir göbek bağımız olmadığı gibi,
Hiç kimseden bir beklentimiz de yok!
Hali ile hiç kimseye hiçbir şekilde diyet borcumuz da olmayacak!
Amacımız habercilik yapmak!
İlkemiz işimizi doğru yapmak.
Bugüne kadar edindiğimiz tecrübeler ışığında şundan çok eminiz;
İlkelerimiz ve inandığımız değerler ışığında duruşumuzu bozmadan doğru bildiğimiz yolda yürüyorsak, bir gün mutlaka taktir ediliyoruz.
Geçmişte bize kızanlar tarafından bile...!
Bu duygu ve düşünceler ışığında umarız Kdz.Ereğli'nin basın hayatına katkı sunar ve takdir görürüz.
OBJEKTİF HABER GAZETESİ, Kdz. Ereğli'ye ve Zonguldak'ımıza hayırlı olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.