Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BİR BAŞ KURU SOĞAN

  Bir buçuk yıl önce Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’ndeki makam odama ziyarete geldiğinde gazetemde kendisini eleştiren yazılarımdan ötürü ne kadar hazımsız bir kişiliğe sahip olduğunu sergilemiş ve beni tüm meslektaşlarımın önünde tehdit etmişti. Ne mi demişti? ‘Bak arkadaş, hakkımda yazıp duruyorsun. Hesabını kitabını iyi yap! Ben aday olacağım ve seçilirsem bana karşı olanlar o belediyenin kapısından dahi geçemeyecekler…’ demişti. Adamın ne mal olduğunu herkes görsün, tanısın, bilsin diye, kameraların kayıt ettiği esnada sarf ettiği ve inkar edemeyeceği bu sözleri bizde aldık gazetemizde yayınladık. Burası Türkiye. ZÜBÜK Misali adam birileri tarafından, bir şeylerin karşılığında aday yapıldı ve üstüne üstlük birde seçildi! Eee ne diyor yüce Peygamber Hadis-i Şerif’inde; ‘Neye layık iseniz öyle yönetilirsiniz’ Demek ki bu millet buna layıkmış… *** ‘Kundakta giren huy teneşirde çıkar’ demiş atalarımız. Ne yaparsınız ki, hiçbir halt olmadığını bile bile böbürlenmek, kibirlenmek adamın karakteri. Kişilik olmadığı için gücünü, geçici olarak sahip olduğunu anlayamadığı makamından alıyor. Ve o makamdan aldığı güçle güya ona buna posta koyuyor, etrafına tehditler savuruyor. *** Bu zavallı şizofrenin son icraatı ise bir başka partinin gazeteci kökenli yöneticisini gece yarısı telefonla arayıp tehdit etmek olmıuş! Niye mi? Adam sosyal paylaşım sitesindeki hesabında bu arkadaşın çıkıp delikanlı gibi, mertçe, adam gibi seçime 10 gün kala kaynağını açıklayamadığı kuru soğanları konu alan yorum yapmış diye… Sahte pehlivan açıyor telefonu, herkese yaptığı ara taksim girişinden başlayarak; ‘Bunu senden beklemezdim. Böyle siyaset olmaz. Böyle siyasetin …ına koyayım.’ gibi küfürlü kelimeler ediyor. Karşısındaki; ‘sen ne biçim konuşuyorsun, ne diyorsun?’ demeden kapatıyor telefonu. Ardından adam bunu arıyor, ama bu açmıyor… İşte bunun adamlığı bu kadar! *** Seçileli daha 1 yıl oldu ama yediği haltlardan mahkemeye çıkmaya başladılar bile. Az kaldı o gücünü, kişiliğini, her şeyini aldığı koltukta  dört yılı daha kalabilir mi bilmem ama şundan çok eminim; O koltuktan iner inmez millet verecek bunun eline Bir Baş Kuru Soğanı…
Ekleme Tarihi: 28 Mayıs 2015 - Perşembe

BİR BAŞ KURU SOĞAN

 

Bir buçuk yıl önce Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’ndeki makam odama ziyarete geldiğinde gazetemde kendisini eleştiren yazılarımdan ötürü ne kadar hazımsız bir kişiliğe sahip olduğunu sergilemiş ve beni tüm meslektaşlarımın önünde tehdit etmişti.

Ne mi demişti?

‘Bak arkadaş, hakkımda yazıp duruyorsun. Hesabını kitabını iyi yap! Ben aday olacağım ve seçilirsem bana karşı olanlar o belediyenin kapısından dahi geçemeyecekler…’ demişti.

Adamın ne mal olduğunu herkes görsün, tanısın, bilsin diye, kameraların kayıt ettiği esnada sarf ettiği ve inkar edemeyeceği bu sözleri bizde aldık gazetemizde yayınladık.

Burası Türkiye. ZÜBÜK Misali adam birileri tarafından, bir şeylerin karşılığında aday yapıldı ve üstüne üstlük birde seçildi!

Eee ne diyor yüce Peygamber Hadis-i Şerif’inde; ‘Neye layık iseniz öyle yönetilirsiniz’

Demek ki bu millet buna layıkmış…

***

‘Kundakta giren huy teneşirde çıkar’ demiş atalarımız.

Ne yaparsınız ki, hiçbir halt olmadığını bile bile böbürlenmek, kibirlenmek adamın karakteri.

Kişilik olmadığı için gücünü, geçici olarak sahip olduğunu anlayamadığı makamından alıyor.

Ve o makamdan aldığı güçle güya ona buna posta koyuyor, etrafına tehditler savuruyor.

***

Bu zavallı şizofrenin son icraatı ise bir başka partinin gazeteci kökenli yöneticisini gece yarısı telefonla arayıp tehdit etmek olmıuş!

Niye mi?

Adam sosyal paylaşım sitesindeki hesabında bu arkadaşın çıkıp delikanlı gibi, mertçe, adam gibi seçime 10 gün kala kaynağını açıklayamadığı kuru soğanları konu alan yorum yapmış diye…

Sahte pehlivan açıyor telefonu, herkese yaptığı ara taksim girişinden başlayarak; ‘Bunu senden beklemezdim. Böyle siyaset olmaz. Böyle siyasetin …ına koyayım.’ gibi küfürlü kelimeler ediyor. Karşısındaki; ‘sen ne biçim konuşuyorsun, ne diyorsun?’ demeden kapatıyor telefonu. Ardından adam bunu arıyor, ama bu açmıyor…

İşte bunun adamlığı bu kadar!

***

Seçileli daha 1 yıl oldu ama yediği haltlardan mahkemeye çıkmaya başladılar bile.

Az kaldı o gücünü, kişiliğini, her şeyini aldığı koltukta  dört yılı daha kalabilir mi bilmem ama şundan çok eminim;

O koltuktan iner inmez millet verecek bunun eline Bir Baş Kuru Soğanı…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.