Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ

Zonguldak’ta seçimi kaybetme pahasına son hafta kendisine Kozlu’da gönül veren ne kadar seçmen ver ise mensubu olduğu partiye dolayısıyla Ertan’a oy vermelerini istedi.Kozlu’da yanında gezdirdi, elini kaldırdı ‘Ben demek Ertan demek’ dedi.Ertan ne yaptı?Göreve geldikten hemen sonra, ‘Batmış, tükenmiş bir belediye devraldım. Böyle olduğunu bilmiyordum ’ dedi.Gören duyan da Antalya’dan gelip Kozlu Belediyesine Başkan olmuş sanır…Ardından bir yıl daha geçmeden hizmet isteyen neden mahallesine hizmet gelmediğini soran muhtara kendisinden önceki yönetimleri kastederek, ‘İki hırsızla uğraşıyoruz’ dediği iddia edildi.Bal liginde alıp kardeşini ve bilumum yandaşları doldurduğu, muhasebesini yardımcısına tutturduğu, milyonluk bütçeye rağmen amatör kümeye düşürdüğü Kozluspor’la ilgili yine Bektaş’ı suçladı.Devlette Devamlılık Esastır! Filan hak götüre…Adamın umurunda değil!Kendisinden önceki dönemde Emekli olan işçi tazminatını istiyor, ‘Bektaş’tan alsaymışsın. Kasa da para mı bırakmışta sana vereyim’ diyor.Kendisinden önceki dönemde içeriden alacağı olan Belediye işçisine, ‘Bektaş dönemindeki borçları ödemiyorum. Ben kendi dönemimdekileri ödersem ona şükredin’ diyor.Yine kendisinden önceki Bektaş’ın başkanlık yaptığı dönemde belediyeye iş yapan taşeron ve müteahhitlerin alacaklarının üzerine 1 Bardak su içmelerini salık veriyor!İşte bu yüzdendir ki Kozlu’da milletin birbirini vurduğu dile getiriliyor…Son olarak kendisinden önceki dönemde Bektaş’ın ikna yoluyla Kozlu Sahil Projesini gerçekleştirmek için çekeklerini yıktığı, liman içerisinde lüks balıkçı barınağı yaptırdığı Kozlulu Balıkçıların 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramında barınaklarını yıktırdı.Kendisinden çözüm isteyen, destek isteyen balıkçılara, ‘Ben size böyle bir söz vermedim. Gidin derdinizi Bektaş’a anlatın.’ dediği ifade ediliyor.Adamın ne büyük sıkıntısı varmış bu Bektaş’la ya!Bu düşmanlığın temelinde acaba başka partiden olduğundan mı kaynaklanıyor acaba diye düşenenler olursa,Bektaş’ta kendi mensup olduğu(!) AKP’nin belediye başkanıydı…Ne güzel demiş atalarımız ‘Besle Kargayı Oysun Gözünü’
Ekleme Tarihi: 05 Temmuz 2015 - Pazar

BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ

Zonguldak’ta seçimi kaybetme pahasına son hafta kendisine Kozlu’da gönül veren ne kadar seçmen ver ise mensubu olduğu partiye dolayısıyla Ertan’a oy vermelerini istedi.
Kozlu’da yanında gezdirdi, elini kaldırdı ‘Ben demek Ertan demek’ dedi.
Ertan ne yaptı?
Göreve geldikten hemen sonra, ‘Batmış, tükenmiş bir belediye devraldım. Böyle olduğunu bilmiyordum ’ dedi.
Gören duyan da Antalya’dan gelip Kozlu Belediyesine Başkan olmuş sanır…
Ardından bir yıl daha geçmeden hizmet isteyen neden mahallesine hizmet gelmediğini soran muhtara kendisinden önceki yönetimleri kastederek, ‘İki hırsızla uğraşıyoruz’ dediği iddia edildi.
Bal liginde alıp kardeşini ve bilumum yandaşları doldurduğu, muhasebesini yardımcısına tutturduğu, milyonluk bütçeye rağmen amatör kümeye düşürdüğü Kozluspor’la ilgili yine Bektaş’ı suçladı.
Devlette Devamlılık Esastır! Filan hak götüre…
Adamın umurunda değil!
Kendisinden önceki dönemde Emekli olan işçi tazminatını istiyor, ‘Bektaş’tan alsaymışsın. Kasa da para mı bırakmışta sana vereyim’ diyor.
Kendisinden önceki dönemde içeriden alacağı olan Belediye işçisine, ‘Bektaş dönemindeki borçları ödemiyorum. Ben kendi dönemimdekileri ödersem ona şükredin’ diyor.
Yine kendisinden önceki Bektaş’ın başkanlık yaptığı dönemde belediyeye iş yapan taşeron ve müteahhitlerin alacaklarının üzerine 1 Bardak su içmelerini salık veriyor!
İşte bu yüzdendir ki Kozlu’da milletin birbirini vurduğu dile getiriliyor…
Son olarak kendisinden önceki dönemde Bektaş’ın ikna yoluyla Kozlu Sahil Projesini gerçekleştirmek için çekeklerini yıktığı, liman içerisinde lüks balıkçı barınağı yaptırdığı Kozlulu Balıkçıların 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramında barınaklarını yıktırdı.
Kendisinden çözüm isteyen, destek isteyen balıkçılara, ‘Ben size böyle bir söz vermedim. Gidin derdinizi Bektaş’a anlatın.’ dediği ifade ediliyor.
Adamın ne büyük sıkıntısı varmış bu Bektaş’la ya!
Bu düşmanlığın temelinde acaba başka partiden olduğundan mı kaynaklanıyor acaba diye düşenenler olursa,
Bektaş’ta kendi mensup olduğu(!) AKP’nin belediye başkanıydı…
Ne güzel demiş atalarımız ‘Besle Kargayı Oysun Gözünü’

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.