Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BELEDİYE SEÇİMLERİ NE OLACAK?

Şimdiden söyleyeyim, kimse erken hesap yapmasın! Bu derenin altından daha çok sular geçer… Bakıyorum da şimdiden millet kafasına göre aday açıklıyor, O yana bu yana sinyal veriyor… Yemezler. Ekonominin ve siyasetin bu kadar sıkıntılı olduğu bir dönemde, Seçimlere yedi buçuk ay gibi bir süre varken, Müneccim çorbası içseniz yine faydası yok. Ama mütevazı bir öngörüde bulunmak gerekirse; Yerel seçimlerde Zonguldak genelinde aday olacak Ak Partili adayların belirlenmesinde Ak Parti Milletvekili Muammer Avcı’nın fonksiyonu fazla olacak… Diğer yandan yerel seçimlerde partilerin oyları kadar, belirleyecekleri Belediye Başkan adaylarının kim olacağı konusu da çok büyük önem arz ediyor. CHP’nin bir önceki seçimde ittifak yapması durumunda kazanma şansı çok yüksek olduğu Kilimli ve Kozlu’yu nasıl kaybettiği hala hafızalardaki tazeliğini koruyorken, Yedi buçuk ay sonra aynı hatayı tekrar etmesi durumunda sonuçta bir değişiklik olmayacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. DEĞİŞİM KOZLU’DAN BAŞLADI Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ‘nin geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 4’üncü olağan İlçe Kongresinde parti tabanından yetişen iki kıymetli Kozlu evladı yarıştı. Yarış sonunda ipi göğüsleyen ve İlçe Başkanı olan Merve Arslan, tabandan gelen küçük yaştan beri CHP’ye gönül veren bir isim. Rakibi olan Agah Yazıcıoğlu’nun da partinin her kademesinde emeği ve  hizmeti var. Her iki aday da seçim sonrası kamuoyuna güzel mesajlar verdiler. CHP’nin ilk Kadın Kozlu İlçe Başkanı olan Merve Arslan kongrede kaybeden olmadığını kazananın CHP olduğunu dile getirerek birlik beraberlik mesajı verdi. Yazıcıoğlu ise seçilen genç kadın ilçe başkanını ve yönetimini centilmence kutlayarak maddi manevi her zaman destek olacağını ifade etti. Bu tablo Kozlu’da siyasetin geleceği açısından umut verici. Umarız gençlerin arkasındaki beklentisi olan menfaat gurupları bu tabloyu bozacak bir davranış sergilemez. KOZLU MHP’DE DE DEĞİŞİM RÜZGÂRLARI ESİYOR Kozlu Milliyetçi Hareket Partisi’nde de önümüzdeki hafta sonu kongre heyecanı yaşanacak. Zonguldak MHP İl Başkanlığına Mustafa Öztürk’ün gelmesinin ardından siyasette ivme yakalayan Zonguldak teşkilatı, ilçelerde de aynı vizyonu yakalamanın peşinde koşuyor. Bu çerçevede önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek Kozlu ilçe Kongresinde, Kozlu’nun sevilen gençlerinden olan, siyaset harici toplumun her kesiminde her görüşten insanla güçlü iletişimi olan İl Başkan Yardımcısı Atakan Karali’yi İlçe başkanı göstererek tek liste ile seçime gideceği öğrenilen MHP Kozlu’da da siyasetin geleceği için ışık saçacağa benziyor.
Ekleme Tarihi: 17 Ağustos 2023 - Perşembe

BELEDİYE SEÇİMLERİ NE OLACAK?

Şimdiden söyleyeyim, kimse erken hesap yapmasın!

Bu derenin altından daha çok sular geçer…

Bakıyorum da şimdiden millet kafasına göre aday açıklıyor,

O yana bu yana sinyal veriyor…

Yemezler.

Ekonominin ve siyasetin bu kadar sıkıntılı olduğu bir dönemde,

Seçimlere yedi buçuk ay gibi bir süre varken,

Müneccim çorbası içseniz yine faydası yok.

Ama mütevazı bir öngörüde bulunmak gerekirse;

Yerel seçimlerde Zonguldak genelinde aday olacak Ak Partili adayların belirlenmesinde Ak Parti Milletvekili Muammer Avcı’nın fonksiyonu fazla olacak…

Diğer yandan yerel seçimlerde partilerin oyları kadar, belirleyecekleri Belediye Başkan adaylarının kim olacağı konusu da çok büyük önem arz ediyor.

CHP’nin bir önceki seçimde ittifak yapması durumunda kazanma şansı çok yüksek olduğu Kilimli ve Kozlu’yu nasıl kaybettiği hala hafızalardaki tazeliğini koruyorken,

Yedi buçuk ay sonra aynı hatayı tekrar etmesi durumunda sonuçta bir değişiklik olmayacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok.

DEĞİŞİM KOZLU’DAN BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ‘nin geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 4’üncü olağan İlçe Kongresinde parti tabanından yetişen iki kıymetli Kozlu evladı yarıştı.

Yarış sonunda ipi göğüsleyen ve İlçe Başkanı olan Merve Arslan, tabandan gelen küçük yaştan beri CHP’ye gönül veren bir isim.

Rakibi olan Agah Yazıcıoğlu’nun da partinin her kademesinde emeği ve  hizmeti var.

Her iki aday da seçim sonrası kamuoyuna güzel mesajlar verdiler.

CHP’nin ilk Kadın Kozlu İlçe Başkanı olan Merve Arslan kongrede kaybeden olmadığını kazananın CHP olduğunu dile getirerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Yazıcıoğlu ise seçilen genç kadın ilçe başkanını ve yönetimini centilmence kutlayarak maddi manevi her zaman destek olacağını ifade etti.

Bu tablo Kozlu’da siyasetin geleceği açısından umut verici.

Umarız gençlerin arkasındaki beklentisi olan menfaat gurupları bu tabloyu bozacak bir davranış sergilemez.

KOZLU MHP’DE DE DEĞİŞİM RÜZGÂRLARI ESİYOR

Kozlu Milliyetçi Hareket Partisi’nde de önümüzdeki hafta sonu kongre heyecanı yaşanacak.

Zonguldak MHP İl Başkanlığına Mustafa Öztürk’ün gelmesinin ardından siyasette ivme yakalayan Zonguldak teşkilatı, ilçelerde de aynı vizyonu yakalamanın peşinde koşuyor.

Bu çerçevede önümüzdeki hafta sonu gerçekleşecek Kozlu ilçe Kongresinde, Kozlu’nun sevilen gençlerinden olan, siyaset harici toplumun her kesiminde her görüşten insanla güçlü iletişimi olan İl Başkan Yardımcısı Atakan Karali’yi İlçe başkanı göstererek tek liste ile seçime gideceği öğrenilen MHP Kozlu’da da siyasetin geleceği için ışık saçacağa benziyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.