Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BELEDİYE BAŞKANLARI DA İNSANDIR…

  Ertan yine kontrolü kaybetti… Kaymakamlık makamında gazeteciye kin kustu! Göreve geldiği günden beri hırsının önde gitmesi ve makamının gerektirdiği sorumluluk duygusundan uzak tavır ve davranışları ile kamuoyunun eleştiri oklarını üzerine çeken AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin yine benzer bir davranış sergiledi. Gazetemizde kendisi ile ilgili eleştiri türünde yayınlanan yazı ve haberlere tahammül edemeyen ve kontrolsüz tavrını her ortamda sergilemekten kaçınmayan Şahin, son kontrolsüz tavrını Kozlu Kaymakamlığında 29 Nisan 2016 günü gerçekleştirilen İnsan Hakları Kurulu toplantısında Kaymakam’ın önünde sergiledi. Kozlu Gazeteciler Cemiyetini temsilen Kozlu Kaymakamlığı İnsan Hakları Kuruluna katılan gazetemiz yazarı D.Köksal Kardeş’i toplantı salonunda gören Ertan bir anda kontrolü kaybederek Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın önünde yazarımıza itafen sarf ettiği sözlerde içerisinde birikmiş kinini ve nefretini kustu. Bir başka deyişle bir Belediye Başkanının içerisine düştüğü acziyeti sergileyen Ertan Şahin Kaymakam Karakaya’ya aldırış etmeden şu sözleri sergiledi; ‘İnsan hakları herkese lazım. Belediye Başkanları da bir insandır. Onlarında hakları var. Özellikle ailelerine kadar dokunuyorlar. İnsan haklarını hiçe sayanların İnsan Hakları Kurulunda bulunmamaları gerekir.’ Kaymakamlık Salonunda bir STK temsilcisi olarak Kuruldaki görevini yerine getirmek amacı ile bulunan aynı zamanda gazetemiz yazarı olan D.Köksal Kardeş Kaymakamlık makamına duyduğu saygı ve ortamın gerilmemesi adına kendisine yakışan olgun tavrı göstererek, Ertan’ın sözlerine cevap vermiyor. Ancak, biz  Şahin’in sık sık sergilediği kontrolsüz tavrı ile ilgili birkaç şey söyleme ihtiyacı duyuyoruz; Belediye Başkanlığı koltuğuna oturalı 25 ay olan Ertan, o koltuğun ve makamın sorumluluğunu ne zaman üstlenip ona göre davranmasını öğreneceksin? Belediye Başkanlığı Makamı senin egolarını tatmin etme yerin değildir! Yazılanlarla ilgili bir rahatsızlığın varsa sana ya da aile bireylerine hakaret edildiğini düşünüyorsan, Devletin hâkimi var, Savcısı var, mahkemesi var. Gidersin şikâyetini edersin ki, zaten ediyorsun, gerekeni yaparlar. Hasbelkader o makama geldin diye makamdan aldığın güçle öyle istediğin yerde istediğin gibi insanları yargılayıp karar veremezsin. Kimin nerede ne zaman bulunacağına sen değil kanun ve yönetmelikler karar verir. Hem bir ilçenin belediye başkanı olmanın sorumluluğundan uzak senin İlçe Kaymakamına hiç mi saygın yok ta, onun makamında ‘şunun ya da bunun burada bulunmaya hakkı yok’ diye haddini aşan sözler ediyorsun? Son olarak şunu bil Ertan ‘Saygı görmeyi istiyorsan önce saygı göstermeyi bileceksin !’
Ekleme Tarihi: 04 Mayıs 2016 - Çarşamba

BELEDİYE BAŞKANLARI DA İNSANDIR…

 

Ertan yine kontrolü kaybetti…

Kaymakamlık makamında gazeteciye kin kustu!

Göreve geldiği günden beri hırsının önde gitmesi ve makamının gerektirdiği sorumluluk duygusundan uzak tavır ve davranışları ile kamuoyunun eleştiri oklarını üzerine çeken AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin yine benzer bir davranış sergiledi.

Gazetemizde kendisi ile ilgili eleştiri türünde yayınlanan yazı ve haberlere tahammül edemeyen ve kontrolsüz tavrını her ortamda sergilemekten kaçınmayan Şahin, son kontrolsüz tavrını Kozlu Kaymakamlığında 29 Nisan 2016 günü gerçekleştirilen İnsan Hakları Kurulu toplantısında Kaymakam’ın önünde sergiledi.

Kozlu Gazeteciler Cemiyetini temsilen Kozlu Kaymakamlığı İnsan Hakları Kuruluna katılan gazetemiz yazarı D.Köksal Kardeş’i toplantı salonunda gören Ertan bir anda kontrolü kaybederek Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın önünde yazarımıza itafen sarf ettiği sözlerde içerisinde birikmiş kinini ve nefretini kustu.

Bir başka deyişle bir Belediye Başkanının içerisine düştüğü acziyeti sergileyen Ertan Şahin Kaymakam Karakaya’ya aldırış etmeden şu sözleri sergiledi;

‘İnsan hakları herkese lazım. Belediye Başkanları da bir insandır. Onlarında hakları var. Özellikle ailelerine kadar dokunuyorlar. İnsan haklarını hiçe sayanların İnsan Hakları Kurulunda bulunmamaları gerekir.’

Kaymakamlık Salonunda bir STK temsilcisi olarak Kuruldaki görevini yerine getirmek amacı ile bulunan aynı zamanda gazetemiz yazarı olan D.Köksal Kardeş Kaymakamlık makamına duyduğu saygı ve ortamın gerilmemesi adına kendisine yakışan olgun tavrı göstererek, Ertan’ın sözlerine cevap vermiyor.

Ancak, biz  Şahin’in sık sık sergilediği kontrolsüz tavrı ile ilgili birkaç şey söyleme ihtiyacı duyuyoruz;

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturalı 25 ay olan Ertan, o koltuğun ve makamın sorumluluğunu ne zaman üstlenip ona göre davranmasını öğreneceksin?

Belediye Başkanlığı Makamı senin egolarını tatmin etme yerin değildir!

Yazılanlarla ilgili bir rahatsızlığın varsa sana ya da aile bireylerine hakaret edildiğini düşünüyorsan, Devletin hâkimi var, Savcısı var, mahkemesi var. Gidersin şikâyetini edersin ki, zaten ediyorsun, gerekeni yaparlar.

Hasbelkader o makama geldin diye makamdan aldığın güçle öyle istediğin yerde istediğin gibi insanları yargılayıp karar veremezsin. Kimin nerede ne zaman bulunacağına sen değil kanun ve yönetmelikler karar verir.

Hem bir ilçenin belediye başkanı olmanın sorumluluğundan uzak senin İlçe Kaymakamına hiç mi saygın yok ta, onun makamında ‘şunun ya da bunun burada bulunmaya hakkı yok’ diye haddini aşan sözler ediyorsun?

Son olarak şunu bil Ertan ‘Saygı görmeyi istiyorsan önce saygı göstermeyi bileceksin !’

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.