Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BEKTAŞ FAKTÖRÜ

Ak Partide Kongre süreci başladı. İlk Kongre’ler Alaplı ve Kozlu. Kongreler formalite hükmünde. Geçtiğimiz aylarda Genel Merkez tarafından İlçe başkanlarının atamaları yapılmıştı. Yani bu adayların karşısına alternatif bir aday çıkıp seçim yapılmayacağına göre, adet yerini bulsun misali kongre gerçekleştirilecek. Ancak durum, hepten de adet yerini bulsun olayı değil! Bu durumda yönetimin nasıl şekilleneceği önem kazanıyor. Mesela Kozlu’da İlçe başkanlığı sürecinde, Bizler de dahil siyasi fotoğrafı çözümleme beceresi olan bir çok kişi İlçe başkanını Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın desteklediği isimden belirleneceğini iddia etmişti. Ancak, tersi bir durum oldu! Teşkilatta dahi birçok kişinin tanımadığı, Uzun zamandır Kozlu’da yaşamayan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve ekibinin desteklediği Ünver Taşkın’ın ataması yapıldı. Bu ilk etapta kamuoyunda şaşkınlık yaratsa da, sonradan Karavelinin yaptığı açıklama her şeyi  açığa kavuşturdu. Karaveli, Ünver Taşkın ismi üzerinde Ali Başkanla mütabık kaldıklarını, Ali Başkanın onayı olmaksızın böyle bir atamanın gerçekleşmesinin mümkün olmadığını ve uyum içerisinde çalıştıklarını, bundan sonra da aynı uyumun devam edeceğini dile getirdi. Yani bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere gerçekleştirilecek olan İlçe kongresinde de Ali Bektaş’ın onayı olmayan isimler ilçe yönetimine giremeyeceklerdir! İzleyip göreceğiz.
Ekleme Tarihi: 25 Şubat 2020 - Salı

BEKTAŞ FAKTÖRÜ

Ak Partide Kongre süreci başladı.

İlk Kongre’ler Alaplı ve Kozlu.

Kongreler formalite hükmünde.

Geçtiğimiz aylarda Genel Merkez tarafından İlçe başkanlarının atamaları yapılmıştı.

Yani bu adayların karşısına alternatif bir aday çıkıp seçim yapılmayacağına göre, adet yerini bulsun misali kongre gerçekleştirilecek.

Ancak durum, hepten de adet yerini bulsun olayı değil!

Bu durumda yönetimin nasıl şekilleneceği önem kazanıyor.

Mesela Kozlu’da İlçe başkanlığı sürecinde,

Bizler de dahil siyasi fotoğrafı çözümleme beceresi olan bir çok kişi İlçe başkanını Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın desteklediği isimden belirleneceğini iddia etmişti.

Ancak, tersi bir durum oldu!

Teşkilatta dahi birçok kişinin tanımadığı,

Uzun zamandır Kozlu’da yaşamayan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve ekibinin desteklediği Ünver Taşkın’ın ataması yapıldı.

Bu ilk etapta kamuoyunda şaşkınlık yaratsa da, sonradan Karavelinin yaptığı açıklama her şeyi  açığa kavuşturdu.

Karaveli, Ünver Taşkın ismi üzerinde Ali Başkanla mütabık kaldıklarını, Ali Başkanın onayı olmaksızın böyle bir atamanın gerçekleşmesinin mümkün olmadığını ve uyum içerisinde çalıştıklarını, bundan sonra da aynı uyumun devam edeceğini dile getirdi.

Yani bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere gerçekleştirilecek olan İlçe kongresinde de Ali Bektaş’ın onayı olmayan isimler ilçe yönetimine giremeyeceklerdir!

İzleyip göreceğiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.