Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Geçtiğimiz hafta sonu Batı Karadeniz bölgesi, Özellikle Zonguldak ve İlçeleri son 30 yılın en büyük doğal afetlerinden birini yaşadı. Öncelikle, adeta felaketi yaşayan tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyorum. Sonra uyarıları dikkate alıp, Gerekli tedbirleri ve önlemleri alarak, Kozlu İlçemizin bu büyük doğal afetten en az zararla çıkmasını sağlayan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve tüm ekip arkadaşlarını, Kozlu halkı ve şahsım adına yürekten kutluyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir ve başarı ekip işidir. Zaten, Ali Bektaş’ın uzun soluklu siyasi başarısının formülü de ekip adamı olmasından geliyor. Hani seçim sürecine girdiğimiz şu son zamanlarda herkes Belediye Başkanlığının makam hevesiyle yanıp tutuşuyor, Aynaya bakmadan kendini Belediye Başkanı olarak görüyor ya! İşte, o iş o kadar kolay değil. Belediyeciliği öğrenmek bile bir belediye başkanının en az bir dönemini alır. Böyle kriz çıkmadan müdahale edecek, acil durumlara hazırlıklı bir belediye başkanı olmak, Başkanın yükünü hafifletecek o ekibi oluşturmak, kadroyu bir araya getirmek için ise bir dönem bile yetmez. Bu hususta mütevazı olmaya gerek yok. Salt gerçekler ortada. Ustalık döneminin ötesine geçen Ali Bektaş’ın oluşturduğu ekip de ortada. Hele o ekipte bir müdür var ki, her belediye başkanına Allah öyle bir müdür nasip etsin.   O müdür, Kozlu Belediyesi Temizlik İşleri Ve Park Bahçeler Müdürü Serkan Yılmaz. Serkan müdürün bir özelliği de kendi alt ekibini oluşturarak, kendisi gibi çalışkan işini severek yapan personeli bulup çalıştırması diyebiliriz. Tüm samimiyetimle söylüyorum, Türkiye’nin her yerini gezerim Serkan Müdürün personeli gibi işini severek canla başla yapan temizlik personeline ülkenin hiçbir yerinde rastlamadım. O insanları bulup bir araya getirmek, öylesine bir çalışma azmini ve motivasyonu aşılamakta ayrı bir yöneticilik becerisi olsa gerek. İşte Başkan Bektaş, Serkan Yılmaz’da bu cevheri görmüş olacak ki Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ardından Fen İşleri Müdürlüğü’nün sorumluluğunu da Serkan Yılmaz’a vermiş. Ve işte merak edilen başarı böyle gelmiş. Ne diyelim, hem Başkan Bektaş’ı hem Serkan Yılmaz’ı hem de şu an ismini zikretmeyi unutmuş olabileceğimiz Kozlu Belediyesi’nin başarısında imzası olan tüm gizli kahramanları yürekten kutluyorum.
Ekleme Tarihi: 22 Kasım 2023 - Çarşamba

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Geçtiğimiz hafta sonu Batı Karadeniz bölgesi,

Özellikle Zonguldak ve İlçeleri son 30 yılın en büyük doğal afetlerinden birini yaşadı.

Öncelikle, adeta felaketi yaşayan tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyorum.

Sonra uyarıları dikkate alıp,

Gerekli tedbirleri ve önlemleri alarak,

Kozlu İlçemizin bu büyük doğal afetten en az zararla çıkmasını sağlayan,

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve tüm ekip arkadaşlarını,

Kozlu halkı ve şahsım adına yürekten kutluyorum.

Hiçbir başarı tesadüf değildir ve başarı ekip işidir.

Zaten, Ali Bektaş’ın uzun soluklu siyasi başarısının formülü de ekip adamı olmasından geliyor.

Hani seçim sürecine girdiğimiz şu son zamanlarda herkes Belediye Başkanlığının makam hevesiyle yanıp tutuşuyor,

Aynaya bakmadan kendini Belediye Başkanı olarak görüyor ya!

İşte, o iş o kadar kolay değil.

Belediyeciliği öğrenmek bile bir belediye başkanının en az bir dönemini alır.

Böyle kriz çıkmadan müdahale edecek, acil durumlara hazırlıklı bir belediye başkanı olmak,

Başkanın yükünü hafifletecek o ekibi oluşturmak, kadroyu bir araya getirmek için ise bir dönem bile yetmez.

Bu hususta mütevazı olmaya gerek yok.

Salt gerçekler ortada.

Ustalık döneminin ötesine geçen Ali Bektaş’ın oluşturduğu ekip de ortada.

Hele o ekipte bir müdür var ki, her belediye başkanına Allah öyle bir müdür nasip etsin.  

O müdür, Kozlu Belediyesi Temizlik İşleri Ve Park Bahçeler Müdürü Serkan Yılmaz.

Serkan müdürün bir özelliği de kendi alt ekibini oluşturarak, kendisi gibi çalışkan işini severek yapan personeli bulup çalıştırması diyebiliriz.

Tüm samimiyetimle söylüyorum, Türkiye’nin her yerini gezerim Serkan Müdürün personeli gibi işini severek canla başla yapan temizlik personeline ülkenin hiçbir yerinde rastlamadım.

O insanları bulup bir araya getirmek, öylesine bir çalışma azmini ve motivasyonu aşılamakta ayrı bir yöneticilik becerisi olsa gerek.

İşte Başkan Bektaş, Serkan Yılmaz’da bu cevheri görmüş olacak ki Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ardından Fen İşleri Müdürlüğü’nün sorumluluğunu da Serkan Yılmaz’a vermiş.

Ve işte merak edilen başarı böyle gelmiş.

Ne diyelim, hem Başkan Bektaş’ı hem Serkan Yılmaz’ı hem de şu an ismini zikretmeyi unutmuş olabileceğimiz Kozlu Belediyesi’nin başarısında imzası olan tüm gizli kahramanları yürekten kutluyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.