Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

AYDINLATACAKLAR AMA KİMİ

Ertan ile yeni gözdesi Sarı saçlı mavi gözlü İstanbul Playboyu müteahhitin önümüzdeki günlerde Kozlu’yu aydınlatacak çok önemli bir aydınlatma projeleri olduğu kulağımıza geldi.Ancak bu proje Kozlu’yu mu aydınlatır, birilerinin karanlık ceplerini, cüzdanlarını mı bilinmez.Aynı arkadaş tarafından yılbaşı öncesi yapılan led aydınlatmalar ise kısa sürede atıl vaziyete geldi. Ama bizim millet çabuk unutuyor!Herkes kendi cebinin hesabını yaparken aslında Kozlu’nun geleceğinin, yanı kendisinden sonraki nesilin geleceğinin yok olduğunun farkında değil.Bunu anlamak için daha düne kadar Zonguldak’ın az gelişmiş ilçelerinden olan Karabük’ü ya da yanı başımızdaki Ereğli’yi gidip görmek yeterli.AKP’li önceki dönem Belediye zamanında kabuk değiştiren ama bir o kadar da ekonomik açıdan geleceği ipotek altına alınan İlçemize 30 Mart seçimlerinde belediyecilikten gelen eski Fen İşleri Müdürü Ertan Şahin seçildiğinde ben olmasam bile bazı partilileri umutlanmıştı.Ancak şimdi hepsi hayal kırıklığı yaşıyor!30 Mart öncesi Ertan için halktan yetki isteyenlerin hepsi şimdi ‘Biz ne yaptık? Bu hiç tahmin ettiğimiz gibi çıkmadı. Biz bunda bir şey var sanmıştık ‘ gibi sözlerle hayal kırıklığını dile getiriyorlar… Ancak Ertan kendisini o makama taşıyanları unutmuş, seçildikten sonra ‘Parti rozetini çıkarttım herkesin başkanıyım’ sözünü unutmuş, hırsını aklının önüne almış, ‘Nasıl olsa bundan sonra bir daha seçilemeyiz’ mantığı ile yeni dostluklar, yeni ilişkilerle işine bakıyor.Kozlu’nun çocukları değil Ankara’lı, İstanbul’lu müteahhitlerle yeni dostluklar, yeni ilişkiler kuruyor.Bunlardan bir tanesi de İstanbul gecelerinin fatihi, sarışın hızlı playboy…Adamın Fatih sitesindeki binasının kaçak iki katını yazıp çizmemize rağmen meclisten geçirdiği imar düzenlemesi ile yasal hale getiren Ertan efendi, aynı arkadaşa Kozlu’nun maliyeti yüz binlerce liraya mal olacak yeni aydınlatmasını yaptıracakmış. Diğer yoldaki projelerinden şehir merkezindeki binadan ileriki günlerde ayrıntıları ile bahsedeceğiz.Bakın belediyenin önünde yeni yapılan kaldırımlara 2 metrede bir aydınlatma için kablo bırakılmış!!!Peki Ertan’ın bu arkadaşa ilgisi ve sevgisi nereden geliyor?İstanbul’daki kendisine gösterilen konukseverlik ve misafirperverlikten mi?Yoksa tamamen duygusal mı?Onlar kendilerini mi Kozlu’yumu aydınlatırlar bilmem ama,Şunu iyi bilsinler ki biz Kozluluları ve kamuoyunu aydınlatmaya devam edeceğiz.
Ekleme Tarihi: 07 Mayıs 2015 - Perşembe

AYDINLATACAKLAR AMA KİMİ

Ertan ile yeni gözdesi Sarı saçlı mavi gözlü İstanbul Playboyu müteahhitin önümüzdeki günlerde Kozlu’yu aydınlatacak çok önemli bir aydınlatma projeleri olduğu kulağımıza geldi.
Ancak bu proje Kozlu’yu mu aydınlatır, birilerinin karanlık ceplerini, cüzdanlarını mı bilinmez.
Aynı arkadaş tarafından yılbaşı öncesi yapılan led aydınlatmalar ise kısa sürede atıl vaziyete geldi. Ama bizim millet çabuk unutuyor!
Herkes kendi cebinin hesabını yaparken aslında Kozlu’nun geleceğinin, yanı kendisinden sonraki nesilin geleceğinin yok olduğunun farkında değil.
Bunu anlamak için daha düne kadar Zonguldak’ın az gelişmiş ilçelerinden olan Karabük’ü ya da yanı başımızdaki Ereğli’yi gidip görmek yeterli.
AKP’li önceki dönem Belediye zamanında kabuk değiştiren ama bir o kadar da ekonomik açıdan geleceği ipotek altına alınan İlçemize 30 Mart seçimlerinde belediyecilikten gelen eski Fen İşleri Müdürü Ertan Şahin seçildiğinde ben olmasam bile bazı partilileri umutlanmıştı.
Ancak şimdi hepsi hayal kırıklığı yaşıyor!
30 Mart öncesi Ertan için halktan yetki isteyenlerin hepsi şimdi ‘Biz ne yaptık? Bu hiç tahmin ettiğimiz gibi çıkmadı. Biz bunda bir şey var sanmıştık ‘ gibi sözlerle hayal kırıklığını dile getiriyorlar…
Ancak Ertan kendisini o makama taşıyanları unutmuş, seçildikten sonra ‘Parti rozetini çıkarttım herkesin başkanıyım’ sözünü unutmuş, hırsını aklının önüne almış, ‘Nasıl olsa bundan sonra bir daha seçilemeyiz’ mantığı ile yeni dostluklar, yeni ilişkilerle işine bakıyor.
Kozlu’nun çocukları değil Ankara’lı, İstanbul’lu müteahhitlerle yeni dostluklar, yeni ilişkiler kuruyor.
Bunlardan bir tanesi de İstanbul gecelerinin fatihi, sarışın hızlı playboy…
Adamın Fatih sitesindeki binasının kaçak iki katını yazıp çizmemize rağmen meclisten geçirdiği imar düzenlemesi ile yasal hale getiren Ertan efendi, aynı arkadaşa Kozlu’nun maliyeti yüz binlerce liraya mal olacak yeni aydınlatmasını yaptıracakmış. Diğer yoldaki projelerinden şehir merkezindeki binadan ileriki günlerde ayrıntıları ile bahsedeceğiz.
Bakın belediyenin önünde yeni yapılan kaldırımlara 2 metrede bir aydınlatma için kablo bırakılmış!!!
Peki Ertan’ın bu arkadaşa ilgisi ve sevgisi nereden geliyor?
İstanbul’daki kendisine gösterilen konukseverlik ve misafirperverlikten mi?
Yoksa tamamen duygusal mı?
Onlar kendilerini mi Kozlu’yumu aydınlatırlar bilmem ama,
Şunu iyi bilsinler ki biz Kozluluları ve kamuoyunu aydınlatmaya devam edeceğiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.