Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ATATÜRK’ÜN MANEVİ ŞAHSİYETİNE SALDIRI VE CHP

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi şahsiyetine yönelik saldırılar her geçen gün artıyor! Son olarak geçtiğimiz yıllarda Zonguldak Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk’ün Zonguldak’a ayak bastığı yer olan Maden Mühendisleri Cemiyetinin yanındaki alanda Atatürk’e çiçek veren kız heykeline bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırı ile ilgili birtakım protesto eylemi sosyal medyada ifade edilse de Zonguldak ve ilçelerinde ses getirici bir kınama eylemi gerçekleştirilmedi. Özellikle CHP örgütleri tarafından! Bundan yüz bulan yüzsüzlerin ileriki günlerde pervasızca davranışlarını sürdüreceklerini düşünüyorum. Atatürk’ün manevi şahsiyetine sahip çıkmak bu ülkede yaşayan her vatandaşın namus borcudur. Çünkü Atatürk ve silah arkadaşları yaklaşık yüz yıl önce düşman zulmü altında inleyen bu ülkenin her bir ferdinin, namusunu, şerefini ve onurunu kurtarmıştır. Onun manevi şahsiyetine yani heykeline, resmine, ismine saldırmak bu ülkenin her bir ferdinin onuruna, şahsiyetine ve namusuna saldırmakla eşdeğerdir. Yobazlar bunu böylece bilmelidir. Bunun dinle hiçbir ilgisi yoktur. Bu yobaz zihniyet Atatürk’ün yaklaşık 100 yıl önce kurtuluş mücadelesi verdiği yıllarda işgal güçlerinin manda ve himayesi altına girmeyi Allahın bir emri olarak halka deklere eden zihniyetle aynıdır. Yani dini alet edip vatan hainliği yapan zihniyetin ta kendisidir. Ülke olarak bu yobazların oyunlarına gelmeyelim. Bu vatan, millet düşmanlarına, din simsarlarına, yasalar ve hukuk çerçevesi içersinde haddini  bildirelim. Bildirelim ki, daha fazla hadlerini aşacak cesareti kendilerinde bulamasınlar. Bu vesile ile güvenlik güçlerimize ve devleti yönetenlere de buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum; Saygıdeğer yetkililer lütfen bu ülkeye hizmet etmiş ve etmekte olan tüm Cumhurbaşkanları ve Başbakanlara, Devlet Erkanına gösterilen saygının bu ülkenin kurucusu olan Atatürk ve onun silah arkadaşlarının manevi şahsiyetlerine gösterilmesi hususunda daha fazla hassasiyet gösterin.
Ekleme Tarihi: 22 Ağustos 2017 - Salı

ATATÜRK’ÜN MANEVİ ŞAHSİYETİNE SALDIRI VE CHP

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi şahsiyetine yönelik saldırılar her geçen gün artıyor!

Son olarak geçtiğimiz yıllarda Zonguldak Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk’ün Zonguldak’a ayak bastığı yer olan Maden Mühendisleri Cemiyetinin yanındaki alanda Atatürk’e çiçek veren kız heykeline bir saldırı gerçekleştirildi.

Saldırı ile ilgili birtakım protesto eylemi sosyal medyada ifade edilse de Zonguldak ve ilçelerinde ses getirici bir kınama eylemi gerçekleştirilmedi.

Özellikle CHP örgütleri tarafından!

Bundan yüz bulan yüzsüzlerin ileriki günlerde pervasızca davranışlarını sürdüreceklerini düşünüyorum.

Atatürk’ün manevi şahsiyetine sahip çıkmak bu ülkede yaşayan her vatandaşın namus borcudur.

Çünkü Atatürk ve silah arkadaşları yaklaşık yüz yıl önce düşman zulmü altında inleyen bu ülkenin her bir ferdinin, namusunu, şerefini ve onurunu kurtarmıştır.

Onun manevi şahsiyetine yani heykeline, resmine, ismine saldırmak bu ülkenin her bir ferdinin onuruna, şahsiyetine ve namusuna saldırmakla eşdeğerdir.

Yobazlar bunu böylece bilmelidir.

Bunun dinle hiçbir ilgisi yoktur.

Bu yobaz zihniyet Atatürk’ün yaklaşık 100 yıl önce kurtuluş mücadelesi verdiği yıllarda işgal güçlerinin manda ve himayesi altına girmeyi Allahın bir emri olarak halka deklere eden zihniyetle aynıdır.

Yani dini alet edip vatan hainliği yapan zihniyetin ta kendisidir.

Ülke olarak bu yobazların oyunlarına gelmeyelim.

Bu vatan, millet düşmanlarına, din simsarlarına, yasalar ve hukuk çerçevesi içersinde haddini  bildirelim.

Bildirelim ki, daha fazla hadlerini aşacak cesareti kendilerinde bulamasınlar.

Bu vesile ile güvenlik güçlerimize ve devleti yönetenlere de buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum;

Saygıdeğer yetkililer lütfen bu ülkeye hizmet etmiş ve etmekte olan tüm Cumhurbaşkanları ve Başbakanlara, Devlet Erkanına gösterilen saygının bu ülkenin kurucusu olan Atatürk ve onun silah arkadaşlarının manevi şahsiyetlerine gösterilmesi hususunda daha fazla hassasiyet gösterin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.