Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ANLATMAYA GEREK YOK MÜKEMMEL

Herkesin gidip görmesi gerekli, Eminim gidip gören, kendisi ya da aile bireylerinden herhangi biri için, Hiç olmadı çocukları için bir etkinliğe, Bir kursa katılmak isteyecektir. *** Kozlu Belediyesi Kültür merkezinden bahsediyorum. Geçtiğimiz hafta sonu gittim, Etkinliklerini izledim. Bu kadar yoğun ilgi gördüğünü tahmin etmiyordum.  Ne yalan söyleyeyim, tek kelime ile mükemmel. Hani bir reklam var ya, ‘Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz, mükemmel’ diyor, İşte aynen öyle! *** Çocuk (minikler)Folklor kursları, Büyükler Folklor kursları, Türk Sanat Müziği, kursları, Türk Halk Müziği Kursları, Gitar Kursu, Saz Kursu gibi, Daha ismini sayamadığım birçok kurs açılmış. *** Eğitimciler gönüllülük esasına göre çalışıyor, Temel İhtiyaçlarını Kozlu Belediyesi karşılıyor. Belediye Kültür Müdürlüğüne atanan Hikmet Sinan her ayrıntı ile bizzat ilgileniyor. Ancak, Belediye Kültür Merkezinin etkinlikleri kamuoyunda pek bilinmiyor. Şimdi diyeceksiniz ki; ‘Bilinmediği halde talep bu şekilde ise bilinse demek nasıl olacak?’ Aynen öyle. *** Kültür Müdürlüğü faaliyetleri bir belediyenin ve o belediyenin yönetimindeki ilçenin yada ilin tanıtımında en büyük faktördür! Bu iş ekip ister, emek ister, hepsinden öte destek ister! Çalışkanlığı herkes tarafından bilinen Kozlu Belediyesi çalışanlarından Hikmet Sinan’ı Belediye Kültür Müdürü görevine getiren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ne kadar doğru karar verdiğini gün geçtikçe görüyordur. Ancak güzel başlangıçlar, güçlü devamlılıklar gerektirir. Kerim Başkanın bu kadar güzel başlangıç yapan BKM’ne daha fazla destek ve katkı sağlaması gerekir. Kozlulu iş adamlarının BKM’ne destek vermeleri gerekir. Buraya verilecek destek Kozlu’nun tanıtımına ve gelecek nesillerin gelişimine verilecek destek demektir. Geçmişte nereye giden kimin tahsil ettiği bilinmeyen Kozluspor’a kesilen çek’ler hatırlanacak olursa, bu faaliyetlere verilecek destek onun yanında devede kulak bile sayılmaz.   ***  Bundan sonra da Kozlu Belediyesi Kültür Merkezinin çalışmalarına Kozlulu bir gazeteci olarak elimizden geldiğince yer verecek, Kamuoyuna duyurmaya çalışacağız. BKM verilen desteklerden ya da gösterilmeyen duyarlılıktan da kamuoyunun bilgisi olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bu güne kadar verdiği destekleri görmezden gelmeden, Kozlu halkı adına teşekkür ederek, İlk desteği Belediye Başkanımız Kerim Yılmaz’dan bekliyoruz.
Ekleme Tarihi: 28 Şubat 2018 - Çarşamba

ANLATMAYA GEREK YOK MÜKEMMEL

Herkesin gidip görmesi gerekli,

Eminim gidip gören, kendisi ya da aile bireylerinden herhangi biri için,

Hiç olmadı çocukları için bir etkinliğe,

Bir kursa katılmak isteyecektir.

***

Kozlu Belediyesi Kültür merkezinden bahsediyorum.

Geçtiğimiz hafta sonu gittim,

Etkinliklerini izledim.

Bu kadar yoğun ilgi gördüğünü tahmin etmiyordum. 

Ne yalan söyleyeyim, tek kelime ile mükemmel.

Hani bir reklam var ya, ‘Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz, mükemmel’ diyor,

İşte aynen öyle!

***

Çocuk (minikler)Folklor kursları,

Büyükler Folklor kursları,

Türk Sanat Müziği, kursları,

Türk Halk Müziği Kursları,

Gitar Kursu,

Saz Kursu gibi,

Daha ismini sayamadığım birçok kurs açılmış.

***

Eğitimciler gönüllülük esasına göre çalışıyor,

Temel İhtiyaçlarını Kozlu Belediyesi karşılıyor.

Belediye Kültür Müdürlüğüne atanan Hikmet Sinan her ayrıntı ile bizzat ilgileniyor.

Ancak, Belediye Kültür Merkezinin etkinlikleri kamuoyunda pek bilinmiyor.

Şimdi diyeceksiniz ki;

‘Bilinmediği halde talep bu şekilde ise bilinse demek nasıl olacak?’

Aynen öyle.

***

Kültür Müdürlüğü faaliyetleri bir belediyenin ve o belediyenin yönetimindeki ilçenin yada ilin tanıtımında en büyük faktördür!

Bu iş ekip ister, emek ister, hepsinden öte destek ister!

Çalışkanlığı herkes tarafından bilinen Kozlu Belediyesi çalışanlarından Hikmet Sinan’ı Belediye Kültür Müdürü görevine getiren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ne kadar doğru karar verdiğini gün geçtikçe görüyordur.

Ancak güzel başlangıçlar, güçlü devamlılıklar gerektirir.

Kerim Başkanın bu kadar güzel başlangıç yapan BKM’ne daha fazla destek ve katkı sağlaması gerekir.

Kozlulu iş adamlarının BKM’ne destek vermeleri gerekir.

Buraya verilecek destek Kozlu’nun tanıtımına ve gelecek nesillerin gelişimine verilecek destek demektir.

Geçmişte nereye giden kimin tahsil ettiği bilinmeyen Kozluspor’a kesilen çek’ler hatırlanacak olursa, bu faaliyetlere verilecek destek onun yanında devede kulak bile sayılmaz.  

*** 

Bundan sonra da Kozlu Belediyesi Kültür Merkezinin çalışmalarına Kozlulu bir gazeteci olarak elimizden geldiğince yer verecek,

Kamuoyuna duyurmaya çalışacağız.

BKM verilen desteklerden ya da gösterilmeyen duyarlılıktan da kamuoyunun bilgisi olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Bu güne kadar verdiği destekleri görmezden gelmeden,

Kozlu halkı adına teşekkür ederek,

İlk desteği Belediye Başkanımız Kerim Yılmaz’dan bekliyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.