Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

AL SANA HARAMİ!

Bir adam yalaksa yalaktır! Onun için kime ne zaman yalaklık yapacağı önemli değildir. Dün Ali’ye yalaklanır, yerlere göklere sığdıramaz, bugün Veli’ye, Ahmet’e, Mehmet’e, Ertan’a… Bir bakmışsınız, dün Ak dediğine bugün kara demiş! Diğerinden üç kuruş menfaat temin etti diye, dün yalaklandığı yere göğe sığdıramadığına talancı, hırsız muamelesi yapmış, yerin dibine sokmuştur. Yine bir bakmışsınız daha düne kadar kendisi harami pozisyonunda iken bugün başkalarına harami benzetmesi yapıyor. Hiç düşünmez, biri çıkar da derse; ‘‘Daha düne kadar yere göğe sığdıramadığın, bugün talancı, hırsız damgası vurmaya çalıştığın, yanındakilere harami dediğin adamın, sahildeki yüzlerce metre saç duvar panolarının kaynak işini sana verirken iyiydi. Kafeciden elektriği çekip adama elektrik parasını takıp kaçmak için uzatma kablosunu bile çalılıkların arasında bırakıp kaçan sen düzenbaz değil miydin? O talancı dediğin adam sizin marketteki kurtlu kumanyaları parasını ödeyip, millete seçim yardımı olarak dağıtırken baş tacındı!    Keltoş birayı senle içse sermayesi mi artacaktı da, şimdi yalaklandığın o ruh hastası megaloman’a muhalif gazeteci ile içince sermayeyi tüketti? Ulan bu memlekette o dönem haramilik yapan birileri varsa sen onların başında geliyordun! Ne çabuk unuttun o talancı dediğin adamın seni kaynakçılıktan gazeteciliğe terfi ettirdiğini? Ofset makinesinin parasını Akaryakıt istasyonu sahibine telefon edip, koşa koşa gidip ondan aldığın 10 bin TL ile ödediğini de mi unuttun?’’ Daha çok var! Şuursuzca yalaklığa devam edip ona buna bok atarsan, yaptığın ne kadar haramilik var buradan yazarım. Anladın mı Kaynakçı-Gazeteci! Diğer yandan bu sayfalardan ben dâhil hiç kimse ile adamlık kıyaslaması yapmayın! Herkes biliyor sizin kaç paralık adam olduğunuzu (!) ama öyle bir hata yaparsanız, buradan milletin gözüne soka soka yazarım; O yanındaki ortalık soytarısı yalağın, senden ayrılıp öbür tarafa gittiğinde senin arkandan konuştuklarını, Senin onun arkasından neler saydırdığını… Ve hepsinden öte şimdi o canla başla yalaklık yapmaya çalıştığınız ruh hastası megolaman muktedir için, arpanızı kestiğinde ikinizin de arkasından ettiğiniz küfürleri. Fazla değil, biraz adam olun. Yok olmayız, ille de köpek olacağız diyorsanız, Önce havlamayı değil sadakati öğrenin…
Ekleme Tarihi: 18 Ağustos 2016 - Perşembe

AL SANA HARAMİ!

Bir adam yalaksa yalaktır!

Onun için kime ne zaman yalaklık yapacağı önemli değildir.

Dün Ali’ye yalaklanır, yerlere göklere sığdıramaz, bugün Veli’ye, Ahmet’e, Mehmet’e, Ertan’a…

Bir bakmışsınız, dün Ak dediğine bugün kara demiş!

Diğerinden üç kuruş menfaat temin etti diye, dün yalaklandığı yere göğe sığdıramadığına talancı, hırsız muamelesi yapmış, yerin dibine sokmuştur.

Yine bir bakmışsınız daha düne kadar kendisi harami pozisyonunda iken bugün başkalarına harami benzetmesi yapıyor.

Hiç düşünmez, biri çıkar da derse;

‘‘Daha düne kadar yere göğe sığdıramadığın, bugün talancı, hırsız damgası vurmaya çalıştığın, yanındakilere harami dediğin adamın, sahildeki yüzlerce metre saç duvar panolarının kaynak işini sana verirken iyiydi.

Kafeciden elektriği çekip adama elektrik parasını takıp kaçmak için uzatma kablosunu bile çalılıkların arasında bırakıp kaçan sen düzenbaz değil miydin?

O talancı dediğin adam sizin marketteki kurtlu kumanyaları parasını ödeyip, millete seçim yardımı olarak dağıtırken baş tacındı!   

Keltoş birayı senle içse sermayesi mi artacaktı da, şimdi yalaklandığın o ruh hastası megaloman’a muhalif gazeteci ile içince sermayeyi tüketti?

Ulan bu memlekette o dönem haramilik yapan birileri varsa sen onların başında geliyordun!

Ne çabuk unuttun o talancı dediğin adamın seni kaynakçılıktan gazeteciliğe terfi ettirdiğini?

Ofset makinesinin parasını Akaryakıt istasyonu sahibine telefon edip, koşa koşa gidip ondan aldığın 10 bin TL ile ödediğini de mi unuttun?’’

Daha çok var!

Şuursuzca yalaklığa devam edip ona buna bok atarsan, yaptığın ne kadar haramilik var buradan yazarım.

Anladın mı Kaynakçı-Gazeteci!

Diğer yandan bu sayfalardan ben dâhil hiç kimse ile adamlık kıyaslaması yapmayın!

Herkes biliyor sizin kaç paralık adam olduğunuzu (!) ama öyle bir hata yaparsanız, buradan milletin gözüne soka soka yazarım;

O yanındaki ortalık soytarısı yalağın, senden ayrılıp öbür tarafa gittiğinde senin arkandan konuştuklarını,

Senin onun arkasından neler saydırdığını…

Ve hepsinden öte şimdi o canla başla yalaklık yapmaya çalıştığınız ruh hastası megolaman muktedir için, arpanızı kestiğinde ikinizin de arkasından ettiğiniz küfürleri.

Fazla değil, biraz adam olun.

Yok olmayız, ille de köpek olacağız diyorsanız,

Önce havlamayı değil sadakati öğrenin…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.