Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

AKP KOZLU iLÇE BAŞKANI KiM OLUR?

AKP’de Kongre süreci başladı. En çok merak edilen konuların başında İlçe Başkanlıkları geliyor. En çok merak edilen ilçe başkanlıklarının başında da Kozlu İlçe Başkanlığının ne olacağı merak ediliyor. * * * Çünkü İlçe Başkanlarının kim olacağı, bir buçuk yıl sonra yapılacak Belediye başkanlığı seçiminde belediye Başkan adayının belirlenmesi açısından çok önemli. Geçtiğimiz dönemden hatırlayacak olursak, AKP’nin iki aday adayından merhum Ertan Şehin ile Akın Kaymak arasındaki yarışta, İlçe Başkanı Ahmet Özdemir merhum Şahin’den yana tavrını koymuş ve belirleyici olmuştu. Şahin’in vefatının ardından AKP’li meclis üyeleri arasındaki yarışta da yine belirleyici rolü üstlenen İlçe başkanı Özdemir olmuştu. * * * Şimdi gelelim bu senenin sonuna kadar tamamlanacağı ve teşkilatların komple yenileneceği, bizzat AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan tarafından ifade edilen kongre sürecine… Evet, Erdoğan beldelere kadar tüm teşkilatların yenileneceği sinyalini verdi. Bu bağlamda Kozlu’da Ahmet Özdemir ile yola devam edilmesi mümkün                       görülmüyor. Edilirse ne olur? Özdemir bir buçuk yıl sonra Kerim Yılmaz’dan tarafa yine tavrını gösterir ve büyük ihtimalle 2019 yılında AKP’nin Başkan adayı Kerim Yılmaz olur. Burası aşikâr da, kamuoyunda asıl merak edilen, Özdemir olmazsa kim olur? Birincisi AKP Milletvekillerinden birine çok yakın bir isim olur! İkincisi Kerim Yılmaz’ın da onay vereceği bir isim olur! Üçüncüsü Ahmet Özdemir’in ‘Tamam benden sonra bu isim benimde işime gelir’ diyeceği bir isim olur? Peki böyle bir isim var mı? Olmaz mıııı? İsim belli de,, çalışmalara çoktan başlamış bile… AKP Milletvekili Hüseyin Özbakır’a yakın bir isim, hemşehrisi… Teşkilat içerisinden, başkan Yılmaz’la diyalogları güçlü bir isim… Anlaşılan Ahmet Özdemir’inde onayını almış ki, Özdemir alttan alttan kendine gibi gösterip ona yakın kişilerin delege yapılmasına onay veriyor…  * * * Bu kadar ipucundan sonra yine anlamadık diyorsanız, Bir ipucu daha vereyim o zaman tam anlarsınız; Bu kriterlere uyan yeni AKP Kozlu İlçe Başkan adayının isminin başharfi; SERKAN GÜNAY! * * * Ha bu arada Akıncılar gurubunun tavrının ne olacağı konusu da var? Çünkü bu gurubun kafa ölçüsü diğerine uymaz! Biraz daha izleyelim, eminim gün geçtikçe detaylar daha net ortaya çıkacaktır…
Ekleme Tarihi: 12 Temmuz 2017 - Çarşamba

AKP KOZLU iLÇE BAŞKANI KiM OLUR?

AKP’de Kongre süreci başladı.

En çok merak edilen konuların başında İlçe Başkanlıkları geliyor.

En çok merak edilen ilçe başkanlıklarının başında da Kozlu İlçe Başkanlığının ne olacağı merak ediliyor.

* * *

Çünkü İlçe Başkanlarının kim olacağı, bir buçuk yıl sonra yapılacak Belediye başkanlığı seçiminde belediye Başkan adayının belirlenmesi açısından çok önemli.

Geçtiğimiz dönemden hatırlayacak olursak, AKP’nin iki aday adayından merhum Ertan Şehin ile Akın Kaymak arasındaki yarışta, İlçe Başkanı Ahmet Özdemir merhum Şahin’den yana tavrını koymuş ve belirleyici olmuştu.

Şahin’in vefatının ardından AKP’li meclis üyeleri arasındaki yarışta da yine belirleyici rolü üstlenen İlçe başkanı Özdemir olmuştu.

* * *

Şimdi gelelim bu senenin sonuna kadar tamamlanacağı ve teşkilatların komple yenileneceği, bizzat AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan tarafından ifade edilen kongre sürecine…

Evet, Erdoğan beldelere kadar tüm teşkilatların yenileneceği sinyalini verdi.

Bu bağlamda Kozlu’da Ahmet Özdemir ile yola devam edilmesi mümkün                       görülmüyor.

Edilirse ne olur?

Özdemir bir buçuk yıl sonra Kerim Yılmaz’dan tarafa yine tavrını gösterir ve büyük ihtimalle 2019 yılında AKP’nin Başkan adayı Kerim Yılmaz olur.

Burası aşikâr da, kamuoyunda asıl merak edilen, Özdemir olmazsa kim olur?

Birincisi AKP Milletvekillerinden birine çok yakın bir isim olur!

İkincisi Kerim Yılmaz’ın da onay vereceği bir isim olur!

Üçüncüsü Ahmet Özdemir’in ‘Tamam benden sonra bu isim benimde işime gelir’ diyeceği bir isim olur?

Peki böyle bir isim var mı?

Olmaz mıııı?

İsim belli de,, çalışmalara çoktan başlamış bile…

AKP Milletvekili Hüseyin Özbakır’a yakın bir isim, hemşehrisi…

Teşkilat içerisinden, başkan Yılmaz’la diyalogları güçlü bir isim…

Anlaşılan Ahmet Özdemir’inde onayını almış ki, Özdemir alttan alttan kendine gibi gösterip ona yakın kişilerin delege yapılmasına onay veriyor… 

* * *

Bu kadar ipucundan sonra yine anlamadık diyorsanız,

Bir ipucu daha vereyim o zaman tam anlarsınız;

Bu kriterlere uyan yeni AKP Kozlu İlçe Başkan adayının isminin başharfi;

SERKAN GÜNAY!

* * *

Ha bu arada Akıncılar gurubunun tavrının ne olacağı konusu da var?

Çünkü bu gurubun kafa ölçüsü diğerine uymaz!

Biraz daha izleyelim, eminim gün geçtikçe detaylar daha net ortaya çıkacaktır…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.