Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

AKP AHMET'İN BABASININ LEBLEBİCİ DÜKKANI MI?

Dayatma tek liste halinde yapılan, diğer adayın listesinin seçime dâhil edilmemek için bin bir entrikanın döndüğü, Yüzlerce sahte oyun kullanıldığı fotoğraflarla belgelendiği halde yine 36 delegeyi seçime giremeyen adaya kaptırıp seçim zaferi kazandığını sanan, AKP’lilerin dahi nasıl atama ile ilçe başkanlığına getirildiğini anlayamadığı, muhterem AKP Kozlu İlçe başkanı Ahmet Özdemir, Namı diğer leblebici Ahmet! Tüm kamuoyu önünde ve AKP’ye gönül vermiş partililerin neslinde önce AKP Genel Başkanı’nın Zonguldak’taki temsilci Hamdi Uçar’a sonra sana soruyorum; Hamdi Uçar bu parti Ahmet Özdemir’in babasının malı mı? Bir siyasi partide, hele de iktidar partisinde idareci olmak ile markette leblebi satmanın bir farkı kamusal sorumluluğu yok mu? Bu partinin kurumsal bir kimliği yok mu? Kozlu İlçe Kongresinin ilanını üç adet yerel gazetenin olduğu Kozlu’da iki gazeteye yayınlatmak için verip, Batı Karadeniz Haber gazetesine vermemek Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ‘ADALET’ ilkesine uyuyor mu? Bu sorulara Ahmet’in verebileceği tek cevap, ‘Bizim hakkımızda yazıyor.’ ‘Bizi eleştiriyor ‘lar.’ ‘Bunlar Ak Parti düşmanı’ ‘CHP’li gazeteci’ gibi sığ anlamsız sözlerden öteye gidemez. Birincisi biz ne Ak Parti’nin ne de başka bir siyasi partinin düşmanı değiliz. Görevimiz kamuoyunun gerçekleri öğrenme hakkına hizmet etmek’ Birilerinden beslenme, nemalanma, yağcılık ve yalakalık gibi bir görevimiz şimdiye kadar hiç olmadı, karşılığı ne olursa olsun şimdiden sonra da olmaz. Ahmet’in böyle bir beklentisi varsa başka kapıya diyeceğim ama o zaten kapısını bulmuş! Ne yani bu Ahmet eleştirilemeyecek kadar mükemmel birisi mi? Eğer öyle olsa seçime dahi sokmadığı, listesini sandık başlarına dahi koydurmadığı bir aday önünde 36 delegeyi karşısındaki kişiye kaptırmazdı. Mükemmel olsaydı, partinin İl genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri onunla köylere ziyarete gitmeyi kabul etmemezlik yapmazdı. Görülen o ki, partililer dahi bu Ahmet’ten rahatsız! Biz az bile eleştirmişiz. Onda biraz siyasi bilgi birikimi, ileri görüş olsa eleştrilerimize karşılık bize kin ve düşmanlık besleyip siyasi çizgide yeri olmayan bir tavır takınacağına, eleştirilerimizden ders çıkarır biraz kendisini düzeltirdi.   Hamdi Bey bu yazımla, sakın ola ne senden ne de seninle aynı düşünceye hizmet eden Ahmet’ten şefaat beklediğim kendi gazetem için ilan istediğim filan anlaşılmasın. Amacım kamuoyu neslinde ‘Adalet’ anlayışınızı dünya görüşünüzü bir kere daha gözler önüne sermekti. Ama şunu bilin ki, bu antidemokratik ve adaletsiz tavır ve davranışlarınızla her geçen gün o partiye ve ilkelerine gönül veren insanların gözünde eriyip gidiyorsunuz… 
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2014 - Perşembe

AKP AHMET'İN BABASININ LEBLEBİCİ DÜKKANI MI?

Dayatma tek liste halinde yapılan, diğer adayın listesinin seçime dâhil edilmemek için bin bir entrikanın döndüğü,

Yüzlerce sahte oyun kullanıldığı fotoğraflarla belgelendiği halde yine 36 delegeyi seçime giremeyen adaya kaptırıp seçim zaferi kazandığını sanan,

AKP’lilerin dahi nasıl atama ile ilçe başkanlığına getirildiğini anlayamadığı, muhterem AKP Kozlu İlçe başkanı Ahmet Özdemir,

Namı diğer leblebici Ahmet!

Tüm kamuoyu önünde ve AKP’ye gönül vermiş partililerin neslinde önce AKP Genel Başkanı’nın Zonguldak’taki temsilci Hamdi Uçar’a sonra sana soruyorum;

Hamdi Uçar bu parti Ahmet Özdemir’in babasının malı mı?

Bir siyasi partide, hele de iktidar partisinde idareci olmak ile markette leblebi satmanın bir farkı kamusal sorumluluğu yok mu?

Bu partinin kurumsal bir kimliği yok mu?

Kozlu İlçe Kongresinin ilanını üç adet yerel gazetenin olduğu Kozlu’da iki gazeteye yayınlatmak için verip, Batı Karadeniz Haber gazetesine vermemek Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ‘ADALET’ ilkesine uyuyor mu?

Bu sorulara Ahmet’in verebileceği tek cevap,

‘Bizim hakkımızda yazıyor.’

‘Bizi eleştiriyor ‘lar.’

‘Bunlar Ak Parti düşmanı’

‘CHP’li gazeteci’ gibi sığ anlamsız sözlerden öteye gidemez.

Birincisi biz ne Ak Parti’nin ne de başka bir siyasi partinin düşmanı değiliz.

Görevimiz kamuoyunun gerçekleri öğrenme hakkına hizmet etmek’

Birilerinden beslenme, nemalanma, yağcılık ve yalakalık gibi bir görevimiz şimdiye kadar hiç olmadı, karşılığı ne olursa olsun şimdiden sonra da olmaz.

Ahmet’in böyle bir beklentisi varsa başka kapıya diyeceğim ama o zaten kapısını bulmuş!

Ne yani bu Ahmet eleştirilemeyecek kadar mükemmel birisi mi?

Eğer öyle olsa seçime dahi sokmadığı, listesini sandık başlarına dahi koydurmadığı bir aday önünde 36 delegeyi karşısındaki kişiye kaptırmazdı.

Mükemmel olsaydı, partinin İl genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri onunla köylere ziyarete gitmeyi kabul etmemezlik yapmazdı.

Görülen o ki, partililer dahi bu Ahmet’ten rahatsız!

Biz az bile eleştirmişiz.

Onda biraz siyasi bilgi birikimi, ileri görüş olsa eleştrilerimize karşılık bize kin ve düşmanlık besleyip siyasi çizgide yeri olmayan bir tavır takınacağına, eleştirilerimizden ders çıkarır biraz kendisini düzeltirdi.

 

Hamdi Bey bu yazımla, sakın ola ne senden ne de seninle aynı düşünceye hizmet eden Ahmet’ten şefaat beklediğim kendi gazetem için ilan istediğim filan anlaşılmasın. Amacım kamuoyu neslinde ‘Adalet’ anlayışınızı dünya görüşünüzü bir kere daha gözler önüne sermekti.

Ama şunu bilin ki, bu antidemokratik ve adaletsiz tavır ve davranışlarınızla her geçen gün o partiye ve ilkelerine gönül veren insanların gözünde eriyip gidiyorsunuz… 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.