Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONSİAD’DAN EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

Zonguldak 01.06.2023 - 21:37, Güncelleme: 01.06.2023 - 21:37 6601+ kez okundu.
 

ZONSİAD’DAN EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Aydın Arslan, Elcab Kablo’nun sponsorluğunda depremzede öğrenciler için konser düzenledi.
ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Aydın Arslan, Elcab Kablo’nun sponsorluğunda depremzede öğrenciler için konser düzenledi. ZONSIAD Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Aydın Arslan ve MAJÖR işten sesler korosu üyelerinden Uzman Eczacı Gaye Kurt, muhteşem sesiyle izleyenlere harika bir müzik ziyafeti sundu. Tüm geliri depremzede öğrenciler için Türk Eğitim Vakfı’nın Burs Fonuna bağışlandığını açıklayan ZONSİAD Başkanı ve Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu: “Depremde ailesini kaybeden depremzede çocuklarımız için bir konser düzenlendi ve konserin geliri, depremzede çocuklarımızın eğitimi için Türk Eğitim Vakfı’nın Burs Fonuna bağışlandı. ZONSIAD Yönetim Kurulu Üyemiz Doç. Dr. Aydın Arslan ve MAJÖR işten sesler korosu üyelerinden Uzm. Eczacı Gaye Kurt, muhteşem sesiyle izleyenlere harika bir müzik ziyafeti sundu. C Majör korosu da beklenmedik sololarla seyirciyi şaşırtarak konseri daha keyifli ve harika hale getirdi. Elcab Kablo A.Ş olarak bu anlamlı organizasyona sponsor olarak depremden etkilenen çocuklarımızın eğitimine katkı sağladık.  Her insanın varoluş amacı, dünyaya sevgi, barış ve mutluluk yaymak, ihtiyaç duyanlara ise destek olmaktır. Bu anlamlı günde, bizi insan yapan özelliklerin şekillenmesinde rol oynayan ve öncülük eden başta ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyemiz Doç. Dr. Aydın Arslan’a, diğer çok değerli sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sanatçılarımızı başarılarından dolayı kutluyorum.”
ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Aydın Arslan, Elcab Kablo’nun sponsorluğunda depremzede öğrenciler için konser düzenledi.

ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Aydın Arslan, Elcab Kablo’nun sponsorluğunda depremzede öğrenciler için konser düzenledi.

ZONSIAD Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Aydın Arslan ve MAJÖR işten sesler korosu üyelerinden Uzman Eczacı Gaye Kurt, muhteşem sesiyle izleyenlere harika bir müzik ziyafeti sundu.
Tüm geliri depremzede öğrenciler için Türk Eğitim Vakfı’nın Burs Fonuna bağışlandığını açıklayan ZONSİAD Başkanı ve Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu: “Depremde ailesini kaybeden depremzede çocuklarımız için bir konser düzenlendi ve konserin geliri, depremzede çocuklarımızın eğitimi için Türk Eğitim Vakfı’nın Burs Fonuna bağışlandı.

ZONSIAD Yönetim Kurulu Üyemiz Doç. Dr. Aydın Arslan ve MAJÖR işten sesler korosu üyelerinden Uzm. Eczacı Gaye Kurt, muhteşem sesiyle izleyenlere harika bir müzik ziyafeti sundu. C Majör korosu da beklenmedik sololarla seyirciyi şaşırtarak konseri daha keyifli ve harika hale getirdi.
Elcab Kablo A.Ş olarak bu anlamlı organizasyona sponsor olarak depremden etkilenen çocuklarımızın eğitimine katkı sağladık. 
Her insanın varoluş amacı, dünyaya sevgi, barış ve mutluluk yaymak, ihtiyaç duyanlara ise destek olmaktır. Bu anlamlı günde, bizi insan yapan özelliklerin şekillenmesinde rol oynayan ve öncülük eden başta ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyemiz Doç. Dr. Aydın Arslan’a, diğer çok değerli sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sanatçılarımızı başarılarından dolayı kutluyorum.”

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.