Sitenin sağında bir giydirme reklam

YAVUZYILMAZ’DAN KOZLU’YA MORAL ZİYARETİ

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.01.2024 - 10:25, Güncelleme: 11.01.2024 - 15:39 1931+ kez okundu.
 

YAVUZYILMAZ’DAN KOZLU’YA MORAL ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kozlu Belediye Başkan Aday adayları, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz Başkanlığı'nda bir araya geldiler.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kozlu Belediye Başkan Aday adayları, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz Başkanlığı'nda bir araya geldiler. CHP Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Kozlu'daki 5 aday adayı ile bir araya gelerek toplantı yaptı. Toplantıda İl Başkanı Devrim Dural ve CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan da hazır bulundu. Kozlu İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: "Genel Başkan Yardımcımız Sayın Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanımız Sayın Devrim Dural Beyler ilçe başkanlığımızda Belediye Başkan Aday Adaylarımız ile birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısı yapılmıştır. Partililerimizin de katıldığı bu toplantıda tüm aday adaylarımız başkan adayı seçilecek arkadaşın yanında var gücüyle çalışacaklarını örgütümüze beyan etmişlerdir. Bu doğrultuda beraber Kozlu Belediyesi’ni uzun bir ayrılıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetilen bir Belediye olması için hep birlikte kol kola bir kampanya yürütüleceklerini bildirmişlerdir. Genel Başkan Yardımcımız Deniz Yavuzyılmaz ve İl Başkanımız Devrim Dural Beyler Aday Adaylarımıza göstermiş oldukları birlik ve beraberlik sebebiyle teşekkür ettiklerini beyan etmişlerdir."
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kozlu Belediye Başkan Aday adayları, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz Başkanlığı'nda bir araya geldiler.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kozlu Belediye Başkan Aday adayları, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz Başkanlığı'nda bir araya geldiler.

CHP Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz YavuzyılmazKozlu'daki 5 aday adayı ile bir araya gelerek toplantı yaptı. Toplantıda İl Başkanı Devrim Dural ve CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan da hazır bulundu.

Kozlu İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:
"Genel Başkan Yardımcımız Sayın Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanımız Sayın Devrim Dural Beyler ilçe başkanlığımızda Belediye Başkan Aday Adaylarımız ile birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısı yapılmıştır. Partililerimizin de katıldığı bu toplantıda tüm aday adaylarımız başkan adayı seçilecek arkadaşın yanında var gücüyle çalışacaklarını örgütümüze beyan etmişlerdir.

Bu doğrultuda beraber Kozlu Belediyesi’ni uzun bir ayrılıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetilen bir Belediye olması için hep birlikte kol kola bir kampanya yürütüleceklerini bildirmişlerdir.

Genel Başkan Yardımcımız Deniz Yavuzyılmaz ve İl Başkanımız Devrim Dural Beyler Aday Adaylarımıza göstermiş oldukları birlik ve beraberlik sebebiyle teşekkür ettiklerini beyan etmişlerdir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.