Sitenin sağında bir giydirme reklam

TURAN EMEKSİZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BAŞVURUSU YAPTI

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.03.2023 - 23:19, Güncelleme: 22.03.2023 - 23:19 7697+ kez okundu.
 

TURAN EMEKSİZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BAŞVURUSU YAPTI

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz İYİ Parti'den 28'inci Dönem Milletvekili Aday Adayı Başvurusu yaptı.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz İYİ Parti'den 28'inci Dönem Milletvekili Aday Adayı Başvurusu yaptı. 22 Mart 2023 Çarşamba günü Ankara'da İYİ Parti Genel Merkezine Milletvekili Aday Adayı başvurusunu gerçekleştiren Emeksiz, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; ''Değerli dostlarım muhterem Zonguldaklılar bugün yeni bir vizyon ve çözüm önerileri ile yola çıktım .. 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için İYİ Parti Genel merkezine müracaatımı yaptım.. Gerek ilimize gerek memleketimize hayırlı uğurlu olsun.. Bu zorlu yolculukta tüm dostlarımı ve hemşehrilerimi yanımda görmek istiyorum yüce Allah utandırmasın hayırlısıyla hizmet etmek nasip etsin. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.''  
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz İYİ Parti'den 28'inci Dönem Milletvekili Aday Adayı Başvurusu yaptı.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz İYİ Parti'den 28'inci Dönem Milletvekili Aday Adayı Başvurusu yaptı.
22 Mart 2023 Çarşamba günü Ankara'da İYİ Parti Genel Merkezine Milletvekili Aday Adayı başvurusunu gerçekleştiren Emeksiz, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;
''Değerli dostlarım muhterem Zonguldaklılar bugün yeni bir vizyon ve çözüm önerileri ile yola çıktım .. 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için İYİ Parti Genel merkezine müracaatımı yaptım.. Gerek ilimize gerek memleketimize hayırlı uğurlu olsun.. Bu zorlu yolculukta tüm dostlarımı ve hemşehrilerimi yanımda görmek istiyorum yüce Allah utandırmasın hayırlısıyla hizmet etmek nasip etsin. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.''

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.