Sitenin sağında bir giydirme reklam

TISKAOĞLU KGC'Yİ ZİYARET ETTİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.05.2023 - 19:40, Güncelleme: 03.05.2023 - 19:40 7200+ kez okundu.
 

TISKAOĞLU KGC'Yİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret etti. Kozlu temasları sırasında Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ile bir araya gelen Tıskaoğlu seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 14 Mayıs seçimlerinin tarihi nitelikte bir seçim olduğuna vurgu yapan Tıskaoğlu, 22 yıllık Ak Parti'nin hizmet ve başarılarının haklı gururunu arkalarına alarak istikrar ve hizmetlerin devamı için Zonguldak halkından bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak Partinin başarısı için gece gündüz durmak yorulmak bilmeyen kadrolara destek vermelerini istediklerini dile getirdi. KGC Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak adına taş üstüne taş koyan bu şehre hizmet etme amacında yola çıkan herkese saygı duyduklarını ve başarı dileklerini ifade etti.(BKH)  
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret etti.


AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret etti.
Kozlu temasları sırasında Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ile bir araya gelen Tıskaoğlu seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
14 Mayıs seçimlerinin tarihi nitelikte bir seçim olduğuna vurgu yapan Tıskaoğlu, 22 yıllık Ak Parti'nin hizmet ve başarılarının haklı gururunu arkalarına alarak istikrar ve hizmetlerin devamı için Zonguldak halkından bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak Partinin başarısı için gece gündüz durmak yorulmak bilmeyen kadrolara destek vermelerini istediklerini dile getirdi.
KGC Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak adına taş üstüne taş koyan bu şehre hizmet etme amacında yola çıkan herkese saygı duyduklarını ve başarı dileklerini ifade etti.(BKH)

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.