Sitenin sağında bir giydirme reklam

PTT ARAÇLARI SAHİLİ İŞGAL ETTİ

Zonguldak 10.11.2023 - 07:09, Güncelleme: 10.11.2023 - 07:09 1625+ kez okundu.
 

PTT ARAÇLARI SAHİLİ İŞGAL ETTİ

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden gençlik Spor ilçe Müdürlüğü önüne kadar uzanan geniş bir alana geçici park için bırakılan PTT Kargo şirketine ait kullanım dışı araçlar, aylardır büyük bir alanı işgal ediyor.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden Gençlik Spor ilçe Müdürlüğü önüne kadar uzanan geniş bir alana geçici park için bırakılan PTT Kargo şirketine ait kullanım dışı araçlar, aylardır büyük bir alanı işgal ediyor. Gerek İlçe Emniyet Müdürlüğüne iş gereği gelen yurttaşlar, gerek Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne araçları ile gelen yurttaşlar park için yer bulamaz iken aylardır işgal aşamasındaki bu parka kimin ya da hangi kurumun nasıl bir gerekçe ile göz yumduğu merak ediliyor. Park sorununun hat safhada olduğu bir şehirde onlarca aracın kamunun aktif olarak kullandığı bir alana aylarca terk edilmesine bir anlam veremeyen yurttaşlar, yetkililerden bu işgale artık göz yummamalarını istiyorlar.(BKH)
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden gençlik Spor ilçe Müdürlüğü önüne kadar uzanan geniş bir alana geçici park için bırakılan PTT Kargo şirketine ait kullanım dışı araçlar, aylardır büyük bir alanı işgal ediyor.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden Gençlik Spor ilçe Müdürlüğü önüne kadar uzanan geniş bir alana geçici park için bırakılan PTT Kargo şirketine ait kullanım dışı araçlar, aylardır büyük bir alanı işgal ediyor.

Gerek İlçe Emniyet Müdürlüğüne iş gereği gelen yurttaşlar, gerek Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne araçları ile gelen yurttaşlar park için yer bulamaz iken aylardır işgal aşamasındaki bu parka kimin ya da hangi kurumun nasıl bir gerekçe ile göz yumduğu merak ediliyor.

Park sorununun hat safhada olduğu bir şehirde onlarca aracın kamunun aktif olarak kullandığı bir alana aylarca terk edilmesine bir anlam veremeyen yurttaşlar, yetkililerden bu işgale artık göz yummamalarını istiyorlar.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.