Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖZEL YÜREKLERDEN, ÖZEL SERGİ

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.05.2023 - 21:51, Güncelleme: 11.05.2023 - 21:51 9195+ kez okundu.
 

ÖZEL YÜREKLERDEN, ÖZEL SERGİ

Kozlu Halk Eğitim Merkezi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 11 Mayıs 2023 Perşembe günü Zonguldak Esas67 Burda Alışveriş Merkezinde Özel Yürekler Kurs öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları el sanatları ürünlerinden oluşan Özel Yürekler Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Kozlu Halk Eğitim Merkezi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 11 Mayıs 2023 Perşembe günü Zonguldak Esas67 Burda Alışveriş Merkezinde Özel Yürekler Kurs öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları el sanatları ürünlerinden oluşan Özel Yürekler Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi. Serginin açılış kurdelesini Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ile birlikte Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Günaydın, ilçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan, İlçe Jandarma Komutanı Taha Özkök, İlçe Müftüsü Şevket Bulut birlikte kestiler. Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü yaptığı açılış konuşmasında; ''Muhakkak ki, Halk Eğitim Merkezlerimiz bünyesindeki her sergi bizim için çok özeldir, ancak içerisinde bulunduğumuz bu çok önemli ve özel bir haftada, Özel Çocuklarımız ve Öğretmenleri tarafından hazırlanan birbirinden özel el sanatlarından oluşan bu sergi çok daha özel bir anlam taşıyor. Başta anne ve babaları, aileleri olmak üzere, öğretmenlerini yürekten kutluyor tebrik ediyor, özel çocuklarımızı teker teker gözlerinden öpüyorum. gerçekten çok özel ve güzel bir serginin açılışını yapıyoruz bugün. Hayırlı uğurlu olsun diyorum'' şeklinde konuştu. Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Günaydın Özel Yürekler sergisinin açılışına katılan protokol üyelerine, öğretmenlerine ve destek veren kurum vekuruluşlara teşekkür ettiği açıklamasında şu duygu ve düşüncelere yer verdi; ''10-16 Mayıs Engelliler Haftasında Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler kursumuzun öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan özel yürekler sergimizin açılışına Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mansur GÖK, İlçe Jandarma Komutanı Taha Özkök, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, İlçe Tarım Müdürü Ergin Gök, İlçe Özel İdare Müdürü Nursel Gülerler, İlçe Müftüsü Şevket Bulut, Şube Müdürü Bahattin Girgin, Kurum Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katılmıştır.  Özel Yürekler Öğrencilerimizi ve kursumuzun öğretmenleri Demet Alp, Pelin Çatar Kardeş, Zineti Demir, Aleyna Aktaş'ı yaptıkları başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ederiz. Özel Yürekler sergimizin açılışında bize destek veren Kozlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Sefercik ve Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı İbrahim Ağaç ve dernek üyesi Şadan Ağaç'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz'' Ardından Özel Çocuklar tarafından hazırlanan el sanatları sergisini gezen protokol üyeleri, özel çocukların yaptıkları el sanatları ürünlerinden aşırı derecede etkilendiler. Yine Özel Çocuklar tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi de büyük beğeni ve alkış aldı. Özel Çocukların sergisi iki gün boyunca Esas 67 burada AVM'de açık bulunacak. Sergi üürünlerinden elde edilen gelir özel eğitim öğrencilerinin eğitim giderlerinin karşılanması için kullanılacak.(BKH)
Kozlu Halk Eğitim Merkezi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 11 Mayıs 2023 Perşembe günü Zonguldak Esas67 Burda Alışveriş Merkezinde Özel Yürekler Kurs öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları el sanatları ürünlerinden oluşan Özel Yürekler Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Kozlu Halk Eğitim Merkezi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 11 Mayıs 2023 Perşembe günü Zonguldak Esas67 Burda Alışveriş Merkezinde Özel Yürekler Kurs öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları el sanatları ürünlerinden oluşan Özel Yürekler Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Serginin açılış kurdelesini Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ile birlikte Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Günaydın, ilçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan, İlçe Jandarma Komutanı Taha Özkök, İlçe Müftüsü Şevket Bulut birlikte kestiler.

Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü yaptığı açılış konuşmasında;

''Muhakkak ki, Halk Eğitim Merkezlerimiz bünyesindeki her sergi bizim için çok özeldir, ancak içerisinde bulunduğumuz bu çok önemli ve özel bir haftada, Özel Çocuklarımız ve Öğretmenleri tarafından hazırlanan birbirinden özel el sanatlarından oluşan bu sergi çok daha özel bir anlam taşıyor. Başta anne ve babaları, aileleri olmak üzere, öğretmenlerini yürekten kutluyor tebrik ediyor, özel çocuklarımızı teker teker gözlerinden öpüyorum. gerçekten çok özel ve güzel bir serginin açılışını yapıyoruz bugün. Hayırlı uğurlu olsun diyorum'' şeklinde konuştu.

Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Günaydın Özel Yürekler sergisinin açılışına katılan protokol üyelerine, öğretmenlerine ve destek veren kurum vekuruluşlara teşekkür ettiği açıklamasında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

''10-16 Mayıs Engelliler Haftasında Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler kursumuzun öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan özel yürekler sergimizin açılışına Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mansur GÖK, İlçe Jandarma Komutanı Taha Özkök, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, İlçe Tarım Müdürü Ergin Gök, İlçe Özel İdare Müdürü Nursel Gülerler, İlçe Müftüsü Şevket Bulut, Şube Müdürü Bahattin Girgin, Kurum Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katılmıştır. 
Özel Yürekler Öğrencilerimizi ve kursumuzun öğretmenleri Demet Alp, Pelin Çatar Kardeş, Zineti Demir, Aleyna Aktaş'ı yaptıkları başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ederiz. Özel Yürekler sergimizin açılışında bize destek veren Kozlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Sefercik ve Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı İbrahim Ağaç ve dernek üyesi Şadan Ağaç'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz''

Ardından Özel Çocuklar tarafından hazırlanan el sanatları sergisini gezen protokol üyeleri, özel çocukların yaptıkları el sanatları ürünlerinden aşırı derecede etkilendiler.

Yine Özel Çocuklar tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi de büyük beğeni ve alkış aldı.

Özel Çocukların sergisi iki gün boyunca Esas 67 burada AVM'de açık bulunacak. Sergi üürünlerinden elde edilen gelir özel eğitim öğrencilerinin eğitim giderlerinin karşılanması için kullanılacak.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.