Sitenin sağında bir giydirme reklam

ONLAR ERDİ MURADINA

Kozlu 27.04.2017 - 02:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8297+ kez okundu.
 

ONLAR ERDİ MURADINA

  Ak Parti Kozlu Belediye Meclis üyesi, iş adamı Tahsin Karaaslan oğlunu evlendirdi. Tahsin& Durucan Karaarslan çiftinin oğlu genç iş adamı Ufuk Karaarslan ile Kozlu esnaflarından MiyaseBodur&Olgun Erdoğmuş çiftinin Kızları Hale Erdoğmuş Karaarslan 21 Nisan Cuma akşamı Kozlu Karaca Düğün Salonunda dini usullere göre düzenlenen  düğün merasimi ile dünya evine girdiler. Genç çiftin Nikahını Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz kıydı. Nikaha Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya'nın yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve Kararslan ve Erdoğmuş ailesinin akrabaları ile sevenleri katıldı. Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesi dileğiyle  genç çiftleri tebrik ederiz.(BKH)

 

Ak Parti Kozlu Belediye Meclis üyesi, iş adamı Tahsin Karaaslan oğlunu evlendirdi.

Tahsin& Durucan Karaarslan çiftinin oğlu genç iş adamı Ufuk Karaarslan ile Kozlu esnaflarından MiyaseBodur&Olgun Erdoğmuş çiftinin Kızları Hale Erdoğmuş Karaarslan 21 Nisan Cuma akşamı Kozlu Karaca Düğün Salonunda dini usullere göre düzenlenen  düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Genç çiftin Nikahını Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz kıydı.

Nikaha Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya'nın yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve Kararslan ve Erdoğmuş ailesinin akrabaları ile sevenleri katıldı.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesi dileğiyle

 genç çiftleri tebrik ederiz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.